reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dido Kciuki zaciśnietę, aby poród poszedł"raz dwa" i czekamy na wiesci...;****

Andziak to córunia!!!Uwierz w to!;))

Kasia...jej moze jednak to ciązą:)))) kiedy testujesz? Trzymam &&&&&&&&&&&&&

Mama juz penie odpoczywa:)))

Piranha, Marzycielka, Kinga,Gal i reszta babeczek
Miłej niedzieli!!!
U nas Słonecznie;* Zaraz jedz.do taty potem na plac zabaw i lody;) Buzka;***

reklama
Natusia dziekuje kochana. ja rowniez trzymam za was kciuki &&&&&&:tak:
Natusia jak ty mierzysz tempke? Piranha mowila ze njlepiej w pochwie. ja mierze w ustach termometrem elektronicznym. mam nadzieje ze tym razem bede mogla dokladnie okreslic kiedy wypadnie owulacja ;-)

witam się w słoneczną i gorącą niedzielę!!!
Dido - trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybki i bezproblemowy poród!!! już niedługo zobaczysz swoją córcię, powodzenia!!!!
Andziak - sny bywają odwrotne, nie wiem czy Ci pisałam, że mnie też w tej ciąży 2 razy śniło się, że będzie chłopczyk a tu dziewuszka jak ta lala!!! będzie dobrze, zobaczysz już wkrótce!!! będzie Zosia:tak:
Kasia, Marzycielka - współczuję Wam tej ponurej pogody, brrr... może wysłać trochę słońca??? Marzycielka super mąż się zachował, maj już tuż tuż i będzie wymarzona dziewczynka!!! Kasia &&&&&&&&&&&&&&&&& nadal zaciśnięte!!!
Pirania - super, że na ktg i usg wszystko w porządku, a udało się dograć buziulkę Kai???
pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki cieplutko i serdecznie!!!

Dzień dobry!

Ale dzisiaj upał!:-)

Did0- lekkiego porodu! Powodzenia!:tak:

Kasia- no to czekamy jutro na dwie kreseczki, ale nas trzymasz w napięciu:-)

Piranha- to pieknie, że tak wszystko idealnie przebiega z ciążą:tak: Dzieki za pozdrowienia do mamy:-) Co do dnia owulki dla moich starań, no to tak muszę zrobić, choć pewnie ja jedna w dzień owulki będę się starać o córcię... Ciekawa jestem tego cyklu, na razie spokojnie podchodzę do niego, ale pewno znowu zaczną się stresy przez ten sluz i dylemety co robić, czemu u mnie to taki trudne:wściekła/y:

Andziak- będzie córcia, z urzędu już się należy :-), wysłałam PW

Natusia - mam nadziję, że tatus już całkiem dobrze:tak:

Marzycielka- ostrzysz zęby na maj? Ja też:-D

Tasha- jak wyniki, powtarzałaś je?, dietkę stosujesz?

Kinga- no to dobrego samopoczucia!:-) Testujesz jutro, pojutrze?

Dziewczyny ja dopiero w domu...
Calutki dzień byliśmy na dworze z przerwą na obiad.
Mam dobrą i złą wiadomość.
Zła:dostałam @
Dobra: Filip umie sam jeździć na dwóch kółkach! :) Mąż nauczył go w 15minut :rofl2: jak mi się uda Filmik zrobić to wam pokarzę :tak:
Fiol szczęśliwy, od razu pojechał do babci się pochwalić :)))))
na koniec dnia relaks na hamaczku był :happy:

Kinga, Kurka co za wredna....:wściekła/y: To Maj równiez nalezy do WAS!!!!:)))
I Brawo dla synka!!! Super, że tak szybko złapal co i jak:)) Teraz nie bedie chcial z rowerku zejsc;)))

Gal
, dzieki, no tata lepiej goraczka minela-jutro robia kontrolne badania ale dostal jakichś dziwnych plam na brzuchu...i cholerka wie co to moze byc i sie boi ze go nie wypisza tak szybko;(((

Marzycielko, ja mierze elektronicznym w pochwie, jakos tam wynik jest jak dla mnie najbardziej wiarygodny...

Ide na grilla:)) Chłopaki szykują:)) Buziaki:***

hej dziewczynki:-)

ale mi Was brakowało. Na wycieczce było bardzo fajnie, ale wszystko w takim tempie, ze wrcacjąc do domu o 24:00 byliśmy wykończeni.. Dziś po południu jeszcze mieliśmy grilla, dzieciaki wróciły mega brudne, ale i bardzo szczęśliwe, bo się wyganiały, że ho ho:-)

dido kciuki za szybki poród, choć bardzo możliwe, że już tulisz córcię:tak:

u mnie oczywiście na wycieczce test owu wyszedł dodatni,z piątku na sobotę też, ale staranka były w czwartek, wiec pewno nic z tego:-(

hey!!!
Kinga - no żesz ta menda społeczna @ musiała się pojawić!!! coś pechowy kwiecień... ale może za to maj przyniesie same dobre wieści!!!
Ewcik - dlaczego nic z tego??? wychodzi chyba, że starania były 2 dni przed owu, więc wszystko jest możliwe!!! trzeba było jeszcze na wycieczce podziałać:-D
Gal - dziękuję, tak, trzymam dietę, wcinam dużo warzyw i 1 raz dziennie łykam żelazo w tabsach, gorzej z mięskiem, bo dalej jem mało mięsa, ale może teraz wyniki się poprawią...
trochę mnie dziś zmęczył ten upał, choć ogólnie uwielbiam lato, słońce i taką pogodę i gdybym była w normalnym stanie nawet bym tego nie odczuła...
spokojnej nocki babeczki!!!

reklama
Do góry