reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc dziewczynki w koropna, deszczowo i wichrowa pogode....tylko czekam kiedy moj plot polegnie :wściekła/y:

Piranha
dziekuje za odpowiedz, jednak po co sie na krecalam??? Moja intuicja mowi mi ze jutro sie pojawi "franca"
Martika dlugo stosowalas tego wiesiolka???
Andziak bedzie dziewczynka, ja 3mam kciuk

reklama
hej kobitki witam

dziewczyny znajace się na wykresach kiedy ta moja owu była ???cos ta tempka taka wysoka?????:confused:
a śluzu juz nie mam ,jajnik dopiero dzis rano poczułam i to ten sam co miesiąc temu :confused::confused::confused:

miłej niedzieli:tak:

Witam niedzielnie!

Tusia, według mnie owulka mogła być w okolicy 12 dc :tak: i w tym dniu wstawiłabym granicę wyższych tempek.

Kasiu, ale kreska testowa na teście owu wyszła tak samo mocna jak kontrolna? Jeśli tak to masz ogromny powód do nakręcania się :tak: (no i te ciążowe objawy, które opisywałaś też dobrze wróżą). Przecież wątpię byś miała teraz drugą owulkę a jeśli to nie LH zabarwiło pozytywnie test to mogło to być tylko hCG, wczoraj musiało już osiągnąć 10 mIU/ml a że często podwaja się co 2 doby to jutro test 25 mIU/ml powinien być już pozytywny, kciuki kochana! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Andziak, jeszcze miesiąc i już poznasz kochana płeć Maluszka, może uda się wcześniej. Ja po prostu wiem, że to córeczka bo nie może być inaczej! :tak: Mi się przed zajściem w ciążę i potem już w samej ciąży śniło różnie - raz że mam córeczkę a raz że synka ;-)

cześć

ja dopiero co wstałam :baffled: po wczorajszej imprezie strasznie się czuję
w głowie mi się kręci duszności mam... pogoda piękna ale dziś ona mi przeszkadza wrecz.
Musze się ogarnąć prysznic wziasc.. potem moze spacer... lody...
Miłego dnia.

Andziak, dzięki za wieści!

Dido
, trzymam kciuki! Życzę lekkiego i szybkiego porodu oraz czekam na foteczkę córeczki!

reklama
Kasia u nas podobnie jak u ciebie, czyli deszcz, deszcz i jeszcze raz deszcz...:-(
siedzimy w domu bo co robic w taka pogode :confused:
jejku Dido juz niedlugo ujrzysz swoja coreczke :-) powodzenia i bezbolesnego porodu zycze :tak:
Piranha moj maz naprawde mnie zaskoczyl tym co powiedzial. a takie slowa podnosza na duchu i przynajmniej mniej przezywam niepowodzenie bo wiem ze bedziemy jeszcze probowac nadal :tak:

Do góry