reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha, kciuki zaciśnięte żeby Kaja ślicznie nam tu buziaczka pokazała;******************

Mama, owocnego wyjazdu ;*****

Kinga, Andziak, Kasia, marti_ka miłej soboty :tak:

My dziś pospaliśmy tzn poleżeliśmy bo maly o 7.15 juz wstal:)) Trochę ogarnę mieszkanie, pranie trzeba zrobić i jedz.na plac zabaw i do taty. U nas przepiekna pogoda 20st w cieniu;;)

Buziaki i do wieczorka;*************

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam Was sobotnio!

Jaka piękna pogoda, aż żyć się chce!:-):-):-)

Piranha- bardzo Ci dziekuję Ci serdecznie dobra kobieto, za te linki

Pierwsze ogłoszenie to niestety jest sprzed roku;-), ale to nic, na drugie już wcześniej pisałam i jest nieaktualne, za to na trzecie i czwarte napisałam i czekam na odpowiedź, a na piąte coś chyba jest błąd z adresem, podpytam jeszcze M o to, bo skrzynka nie chce wysłać zapytania. Dziekuję jeszcze raz:tak:
Mam nadzieję, że miło spędzisz czas z teściami:-)

Andziak- ja chętnie odkupiłabym te paski mercka, bo mi się kończą:tak:

dziewczyny, ale cholerne fatum zawislo... tyle nas bylo i zadna???? Szlak trafia,
Martika no co ty.... nie poddawaj sie, walcz o swojego ksiecia...owszem napisalam solidarnosc jajnikow musi byc, czyli jak musi to musi i w sprawach zwiazanych z @@@@ i z fasolkami. Damy rade!!!!!

dziewczyny, ale cholerne fatum zawislo... tyle nas bylo i zadna???? Szlak trafia,
Martika no co ty.... nie poddawaj sie, walcz o swojego ksiecia...owszem napisalam solidarnosc jajnikow musi byc, czyli jak musi to musi i w sprawach zwiazanych z @@@@ i z fasolkami. Damy rade!!!!!
Wiesz do tanga trzeba dwojga, nie moge zmusic meza do dzialania i lykania suplementow, kiedy powiedzial , ze to ostatnia szansa i pasuje, zgodzilam sie wiec nie bede mu glowy suszyc, trzy poprzednie ciaze to byly strzaly w dziesiatki w 1 cyklach, teraz probujemy wlasciwie od pazdziernika , teraz byl pewny, ze to byl "zloty strzal" wiec sie podlamal chlopak, meskie ego ucierpialo i powiedzial dosc... zreszta wazne, ze mam 2 zdrowe coreczki... a marzenia nie wszystkie sie spelniaja ;-)

Ostatnia edycja:
dziewczynki, przez to wszystko to robie sobie druga kawke, ogarne troszke kuchnie i pojade na zakupy, musze pokupic juz spozywke na komunie, a w nastepnym tygodniu w piatek to juz tylko same swieze warzywka, owoce i wedlinki a dzis to jade szalec, ojjjj oby moj M wytrzymal ze mna w sklepach.

A ja wlasnie podjelam decyzje... do konca roku jak nie zajde, to juz koniec moich prob, wysilkow, poddam sie i ... cycki sobie zrobie :-) heheh

Kasia uk- kurka wodna, a może jeszcze nie przesadzone, przecież na teście ciążowym spokojnie jeszcze może nic nie wyjść, ja tam trzymam jeszcze za Ciebie kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&, póki nie ma @ wszystko jest mozliwe:tak:

Martika- szkoda, że po takich przygotowaniach nic nie wyszło, ale ja tam jestem tej teorii, że te suplemnety nie wpływaja na nasze organizmy dobrze i organizmy wariują, a ja tez dwie poprzednie ciąze od razu, a teraz mega problem.

Kinga- Ty chyba nam ostatnia zostałaś, a Ty tak długo czekasz, to szczerze Ci życzę tych 2 kreseczek!:)

Kosmo-
w ostatniej ciązy mi też chyba brzuch twardniał, ale w którym misiącu to było , to już mam sklerozę, kurka;-)

Dido- pozdrawima cieżaróweczkę, jeszcze 2 w 1.

Wiesz do tanga trzeba dwojga, nie moge zmusic meza do dzialania i lykania suplementow, kiedy samo powiedzial ostatnia szansa i pasuje, zgodzilam sie wiec nie bede mu glowy suszyc, trzy poprzednie ciaze to byly strzaly w dziesiatki w 1 cyklach, teraz probujemy wlasciwie od pazdziernika , teraz byl pewny, ze to byl "zloty strzal" wiec sie podlamal chlopak, meskie ego ucierpialo i powiedzial dosc... zreszta wazne, ze mam 2 zdrowe coreczki... a marzenia nie wszystkie sie spelniaja ;-)
....wiem cos o tym, moj M tez mial nadzieje, witaminek to juz za bardzo nie lyka a do tego wszystkiego mowi ze nie ma ochoty na bzyku-bzyk, bo ja wlasnie mowie...test pozytywny dzis dzialamy. Mowi ze to jest takie sztuczne...

Kasia uk- kurka wodna, a może jeszcze nie przesadzone, przecież na teście ciążowym spokojnie jeszcze może nic nie wyjść, ja tam trzymam jeszcze za Ciebie kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&, póki nie ma @ wszystko jest mozliwe:tak:

Gal slonce ty moje, ty chyba sama nie wierzysz w to co napisalas, przeciez to jest nie mozliwe, ja juz tak dluuuugggo, ze hohoho...nie mam nadziei na ten cud w tym cyklu. Koniec, stary cykl trzeba zamknac i zaczac nowy... w pierwszym tygodniu czerwca jestem w Pl to ide do gin, niech daje mi ten cudowny zastrzyk i moze wtedy sie uda...

Kinga- Ty chyba nam ostatnia zostałaś, a Ty tak długo czekasz, to szczerze Ci życzę tych 2 kreseczek!:)

.

No ja tez trzymam kciuki &&&&&& Za Kinge i Kasie poki @ nie ma jest nadzieja, ktos musi w tym miesiacu zaciazyc...

reklama
Do góry