reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
PIEROGATKO!!!
nasze panny są z tego samego dnia 28 luty
a 1,5 tyg temu ważyła 5,5 kg

Tak cycusiowa Zuzia,chyba długo tak będzie, :-D nawet smoczka nie chce

Czesc dziewczyny:-)

Kolege dupka juz rano przyjelam do siebie, oj jak super....teraz kawka, pozniej szkola i musze troszke posprzatac.
"Franca" powinna pojawic sie 29 kwie, tak wiec jeszcze duuuuzo czasu, no ale co tam DAM Rade, kazda z Was daje rade tak wiec KAZDA z WAS jest dla mnie przykladem, ze WARTO !!!!!

Dziewczynki milego dzionka, wielkie buziaczki papapapa

Hej hej!
AndziaK , Samana ja sie na nubach nie znam wiec tutaj nie pomoge.
Patrysia u mnie gin z podobnym podejsciem i dopiero na polowkowym powiedzial ,ze moze dziewczynka ale nie jest pewien:sorry2: Ja nie wytrzymalam i w 18tym tyg poszlam gdzie indziej na usg. Bylo widac na 100% dziewuszke.
Ja staralam sie o Ninke tak: Oslabianie plemniczkow po @ ,lactovaginal przez 3 dni po @ , dietka dziewczynkowa przez 3miesiace i magnez. No i przytulanko bylo na 3- 3,5dnia przed owu.
Beatka super te zdjecia Haneczki wieeelkie ma te oczka.
Moniko Twoja Zuza superowa, Fajna ma mine na ostatnim.
Piranha ja z moim Witkiem uzywalam taka smyczke na raczke. On jest niesamowicie zywy i czasami to nas ratowalo. Mogl sie troche oddalic ale na raczce byla taka gumka i na mojej rece tez. Wkurzal sie na to ale tak bylo bezpieczniej ,on w wozku przestal jezdzic jak tylko zaczal dobrze chodzic ;-)

Witam się ze Wszystkimi babeczkami!

Wczoraj mnie nie było na BB, bo internet bezprzewodowy się rozsypał, a M po pracy poszedł sobie z kolegami na piwko i wrócił baaardzo póżno.
A ja wczoraj miałam cięzki dzień ze względu na synka, zrobiła mu się chyba afta na wardze tak bardziej głębiej i ma ją spuchniętą i go to strasznie boli, nich nie chce jeść, nawet pić, jest strasznie marudny, płaczliwy i dzisiaj dzień podobnie się zapowiada. Już nie wiem co z tym robić.

Mama05- dziękuję Ci kochana za tego dupka, może dzisiaj dostanę. Jesteś takim dobrym duszkiem tego forum:tak: Ja wczoraj przed północą przelałam kaskę, więc dzisiaj raczej powinna być. Jeszcze raz Ci dziękuję :tak:

Ja bylam w szoku jak na usg juz taki zarys duzy dziecka zobaczylam.Wogole nie myslalam o plci tylko szykalam raczek nozek i serduszka.Jak zobaczylam glowke to stwierdzilam ze do chlopcow podobne i pewnie chlopak.Ale potem cos mnie natchnelo ze to moja coreczka.Nie chce sie nastawiac ale to silniejsze ode mnie.I nadal nie wierze jak ta ciaza mozliwa.Chyba naprawde reka boska.Wszystko bylo idealnie z gumka.
Mama i chlopcy czekaja na siostre.
W maju bedzie 13 tydz.moze cos dojrze choc nozki pewnie dluzsze beda i moga.zaslonic.A kolejna wizyta w 16 tyg pewnie na poczatku czerwca.

reklama
Gal na aftę to najlepsza gencjana na spirytusie. Nie będzie pewnie zadowolony jak mu tym posmarujesz ale to najszybciej zasuszy i będzie po kłopocie.
AndziaK musi być to ręka Boska i właśnie dlatego musi to być córeczka. Ja w to głęboko wierzę.

Do góry