reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Samana ja pisała ,że moim zdaniem chłopiec..

Czarna cześć ;) nie,nowy image nie .tylko kolor:)

Truskaffcia aaa tam,tak za mnie zwykła mama:-)
ściskam Cie kochana.

ja z doskoku bo sprzatanie,lekcje z Zuzą,kolacja ,kapanie....

Daria przykro mi ,że szef tak postąpił ..
ja bym poszła na 3D jeśli masz forse;)

maz za to zebym sie na niego nie darla to odrazu kase na 3d mi dal ;p tylko lekarze co dzownila mowia ze to bedzie nie ciekawe bo za szybko nie wiem sama;/

No to będę miała drugiego synka:tak: Jakby ktoś jeszcze doświadczony coś wyczytał będzie miło:-)

Samana spoko loko ..ja gdybam ;-)
jeszcze troche dzidzia podrośnie i się wyjasni:)

Daria jak w 20t.c. robi sie połówkowe i widać ładnie a Ty masz prawie 18 i pół tygodnia to będzie juz fajnie widać...
ja moje dzieci na 100% dowiedziałam się w 23t.c.
no,ale decyzja Twoja :)na pewno więcej się zobaczy na 3D niz zwykłym:)

dzieci w łóżkach,ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a jak z tym wyjazdem bo pamietam ze w czerwcu mialas do meza dolaczyc?

Pisałam już Czarodziejce,26 maja wylatujemy już na stałe ;-)

nie wiem czy isc na to usg 3d czy na zwykle co byscie wybraly?

Zdecydowanie 3D :tak:

Patrysiak,chyba Twój lekarz sie asekuruje po prostu,w sumie to lepiej że Ci nie powiedział skoro nie jest pewien...może dzidzia źle się ułożyła? Mi w 17tc lekarka wypatrzyła pipunię na 100% ale Laura leżała wówczas jak żabka więc wszystko jak na dłoni ;-) połowkowe tylko to potwierdziło :tak: a fotkę mam identyczną prawie jak Axarai :-)

Samana,na nubach się nie znam więc nie pomogę..

CZARODZIEJKA to usg było na odwal robione tak na prawdę...juz na dzien dobry przed włączeniem usg to taka niechęć aby zagladac...chce poczekać na połówkowe...gdyby w łape dostał to by wyspiewał wszystko jak na tacy hehe
no to zenada...Juz jak sie za cos bierze to powinien dokladnie!!!!
Moja gin mowila ze najwczesniej mozna plec okreslac po skonczonym 17 tygodniu...chociaz ja jeszcze nie bylam w 17 a makia jajusy ujrzalam...
Patrysia mysle ze bedzie dziewczynka...chlopca juz by bylo widac!!!!!!

Daria - ja miałam mieć usg 3d w 19 tyg i lekarz mi odradził, powiedział, że na tym etapie lepiej wychodzi zwykłe usg, więc Ci nie pomogę, aczkolwiek sama miałam ogromną ochotę na 3d
Andziak - nub jest ułożony równolegle do lini pleców, więc wygląda na dziewczynkę ale nie wiem czy później się podnosi czy nie, ja miałam usg z 12/13 tyg, na którym dokładnie było widać nuba położonego tak samo jak u twojej dzidzi
Samana - nie widzę nuba u twojej dzidzi:no:

heloł:-)

pędzę czytać, co u Was.. u mnie tak sobie, doła lekkiego mam, bo mimo Sylku wczoraj po starankach ph ok.7, a dziś rano 6:eek:

Jagienka a gdzie wyjeżdżacie, jeśli mogę zapytać? za granicę do pracy? macie już coś nagrane/

tasha no chcemy działać w tym cyklu, ale wczorajsza sytuacja mnie podłamała.. nie wiem, czy się nie wycofać:-(

andziak na nubie się nie znam, ale dzidzia śliczna:tak:

mama zaciekawiłaś mnie tymi plackami z otrąb-zwykły serek ziarnisty i otręby? jakiś cukier?kochana, a dziękuję, że pytasz, no dziś zdołowana łażę przez to ph.. strasznie mnie to zaskoczyło

kaarinka witaj u nas:-)

axarai wooow, zazdroszczę figury!!

patrysia szkoda, że gin nie powiedział płci :/ ale najważniejsze, ze z dzidzią ok:tak:

daria ja w ciąży też miałam ochotę na kapuśniak:tak:

samanta też mam wrażenie, że na tym zdjęciu nuba w ogóle nie widać

reklama
Do góry