reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysia jest dziewczynka na 100 % bo chłopca już by było widać . Ja w obu ciążach dowiedziałam się o płci w 13 tygodniu. Jajeczka widać wyraźniej niż pipulkę także jest ok.

reklama
Kinguś śliczne zdjęcia w avatarku i suwaczku:-D Trzymam kciuki co by ta różnica nie była za duża między dziećmi:-D
Beatka dziękuję! Ty wiesz, jak to jest czekać na córunię po dwóch synkach, a co dopiero po trzech:-D Twoja Księżniczka prześliczna!!! Ja to lubię być w ciąży, ale teraz to się nie mogę doczekać Malutkiej!
Patrysia no właśnie wszyscy mi mówili, że ładnie wyglądam, i że chłopak będzie, cerę mam po prostu idealną. A ja im mówiłam, że Adusia będzie i koniec:-D
Andziak śliczny dzidziuś malutki, życzę żeby to córunia była!!!!!!!!!
Dido oj to kulanie na końcu to masakra, a jeszcze teraz jak chce się tą małą Gwiazdeczkę zobaczyć! Ja do Frankfurtu nad Menem się wybieram, a Ty gdzie mieszkasz?
Jedziemy tam na amen:-D
Rany boskie ja też żadnych nubów nie widzę:eek:

Patrysia z 17tc mam dokładnie zdjęcie Adusi:-D
Zobacz załącznik 457118

podziwiam cie za checi wyjazdu do niemiec:) ja z mężem tylko marze o powrocie do polski najbardziej sobie nie wyobrazam zeby nadia nie uczyla sie polskiego i polskiej historii i wszystkiego;/ twoi starsi to chociaz pisac bede umieli... a ja sie boje ze nadia nie bedzie potrafila(jeszcze nawet mowic dobrze nie umie) i w ogole nie cierpie niemcow;p

Gadałam na gg włąsnie z kumpelą gdzie jej M siostra chodiz do tego gina co ja i jej też do 20 tc nie chciał mówic o płci że nie widac dokłądnie i na 90% w tym 20 tc jej powie...także widać ma taki styl nie gadania...

AXARAI hmm nie u mnie tak nie widziałąm...hmm chyba jednak coś było?sama nie wiem teraz...ps.sliczne zdjęcia masz:)

A mi nikt nie pomoże?:-(
może z tego zdjęcia lepiej coś widać?
chociaż wątpię MALEŃSTWO01.jpg

Karinka w tym cyklu na owulke tylko ziółka piłam, teraz w nowym cyklu mam hormony-femiston mite, mają mi uregulować cykle...zobaczymy
Marzycielka..oj rozczulam się nad sobą...nieraz łzy w oczach...no ale łzy nie pomogą zajść w ciążę, więc staram się szybko zbierać w sobie.
Ja wiem że nam sie uda ;)
Piranha łohohohohoho poszalałaś ze spaniem:-D
Kinga :) dobre podejście, też miałam przedtem duże parcie że już teraz natychmiast...życie jednak uczy pokory ;)
działamy, czekamy i kciuki zaciskamy :)
Brawa Dla Filipa!!! :)
superowe zdjęcie mordki :D
patrysiak mnie na zgagę pomagały litry mleka. Współczuję bo wiem jaka taka zgaga upierdliwa :wściekła/y:
Andziak jaki szkrabik kochany:-)
Mama hehe dupka przetrwała?
:sorry::sorry: kochana jesteś!!
zrobiłam sobie ryż na mleku...będzie na kolację :laugh2:
Patrysia ejj nooooo *#&$*@($&%*:wściekła/y: no nic...czekamy dalej ;)
Kasia hehe boska rozmowa COOL jesteś ;-)
samana nie znam się, nie pomogę

wiecie co normalnie jakis pech maz jutro mial wyjezdzac do polski al szef jednak mu wolne zmienil;/ i przyjedzie dzien przed weselem normalnie masakra;/ i w niemczech nie pojde na wizyte tylko zapisze sie gdzies predzej w polsce ;/i teraz nie wiem czy isc na to usg 3d czy na zwykle co byscie wybraly?

reklama
A mi nikt nie pomoże?:-(
może z tego zdjęcia lepiej coś widać?
chociaż wątpięZobacz załącznik 457122

Samana ja pisała ,że moim zdaniem chłopiec..

Czarna cześć ;) nie,nowy image nie .tylko kolor:)

Truskaffcia aaa tam,tak za mnie zwykła mama:-)
ściskam Cie kochana.

ja z doskoku bo sprzatanie,lekcje z Zuzą,kolacja ,kapanie....

Daria przykro mi ,że szef tak postąpił ..
ja bym poszła na 3D jeśli masz forse;)

Do góry