reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Andziak super teraz robia te zdjecia :-) jeszcze pare tygodni i dowiesz sie kto mieszka w brzuszku :tak:
Patrysia szkoda lekarz nie byl pewien plci. my tu wszystkie czekalysmy zeby ci pogratulowac corci :tak:
Samana ja niestey ci nie pomoge bo kompletnie sie na tym nie znam :no: wogole to nie wiem ktiry to ten nub a ktora pepowina :szok::szok:

CZARODZIEJKA to usg było na odwal robione tak na prawdę...juz na dzien dobry przed włączeniem usg to taka niechęć aby zagladac...chce poczekać na połówkowe...gdyby w łape dostał to by wyspiewał wszystko jak na tacy hehe

kinga85 swietny piesek, to chyab amstaf? ja uwielbiam pieski mialam ich troche teraz jak chanka urosnie tez kupimy ale jakos tej rasy sie boje
eek.gif
tak mamy amstaffa.
zdziwiłabyś się jakie te psy potrafią być potulne i przyjazne. Kwestia ułożenia psa. To że ludzie boją się ich tz że nie mieli nigdy do czynienia z tymi psami i nie rozumiem takich ludzi bo aby ocenić trzeba poznać i mieć:) Mamy go od szczeniaka a Filip robi z nim co chce:) może mu całą reke wsadzić do mordy. zimą zaczepia go do sanek i Aslan go ciągnie:) latem dużo razem biegają :) widzę że są dobrymi przyjaciółmi.

No jestem i ja , ale najpierw musiałam Was doczytać ....
martika , no ze dwie piguły to mu jakoś wcisnę , bo już zapowiedziałam , że bedzie musiał łykać jak chce beibi , ale więcej to nie ma mowy , dieta odpada . Tak sobie myślę że skupię się na ph śluzu i spróbuję podnieść i wyczaić kiedy owulka , żeby wcześniej nie działać.
Pirania , myślę żeby mój luby łykał kwas foliowy i ..... właśnie , co byłoby najlepsze ?
Andziak , no nawet ja laik dopatruje się tego nuba , chyba że to pępowina .
patrysia , to musimy się uzbroić w cierpliwość , nie ma rady ...
mama , znowu zmiana image :)

reklama
Kinguś śliczne zdjęcia w avatarku i suwaczku:-D Trzymam kciuki co by ta różnica nie była za duża między dziećmi:-D
Beatka dziękuję! Ty wiesz, jak to jest czekać na córunię po dwóch synkach, a co dopiero po trzech:-D Twoja Księżniczka prześliczna!!! Ja to lubię być w ciąży, ale teraz to się nie mogę doczekać Malutkiej!
Patrysia no właśnie wszyscy mi mówili, że ładnie wyglądam, i że chłopak będzie, cerę mam po prostu idealną. A ja im mówiłam, że Adusia będzie i koniec:-D
Andziak śliczny dzidziuś malutki, życzę żeby to córunia była!!!!!!!!!
Dido oj to kulanie na końcu to masakra, a jeszcze teraz jak chce się tą małą Gwiazdeczkę zobaczyć! Ja do Frankfurtu nad Menem się wybieram, a Ty gdzie mieszkasz?
Jedziemy tam na amen:-D
Rany boskie ja też żadnych nubów nie widzę:eek:

Patrysia z 17tc mam dokładnie zdjęcie Adusi:-D
IMG_0289.jpg

Załączniki

• IMG_0290.jpg
    IMG_0290.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Do góry