reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piraniaaaa no jesteś w końcu.
przytula po tak ciężkej nocy-oba ta zbliżająca się dała ukojenie:tak:
ja mam dziś 15d.c. -termin @ na 23 kwietnia czyli jak jedziemy w góry 28 to będę już po:)i zacznę brać Clo-wrócimy to bedziemy działać ;)

reklama
Piranha a jaka cola jest polecana może być zwykła cola light? Wiesz mój M będzie bardzo zadowolony jak mu powiem, że jednak coś co lubi będzie podczas staranek i może bardziej mu się zachce dostosowania do moich zasad dziewczynkowych:-) Ja póki co nie robię testów owu zacznę od majowego cyklu. Na pewno zrobie w maju znów PRL żeby zobaczyć czy na tyle B-complex mi pomoże żeby uniknąć bromka. Ciekawe co mi powie mój ginek w sb.

Gal jaką Ty colę teraz piłaś?

Jaka Laurunia słodka:-) ależ bym ją sobie wzięła bez ciąży, porodu a taka słodka:-)

monico buziak w stópki dla córuni :)
Natusia oj tam oj tam..zboczuszki:-D
Noemi no baa kupa wysiłku, kupa seksu, kupa pozytywnego nastawienia, do tego kupa bocianów...no i muszą z tego być dzieciaki:-D
wiesz co mój D lubi najbardziej w staraniach dziewczynkowych..poza seksem rzecz jasna hehe... PIWKO :-D
Tasha uuu to niech ta marchewka tylko w głowie ci siedzi na razie ;)
Mama brawa dla Toma za inicjatywę i pomysł :) takie łączenie obrazów, cyfr, liczb...bardzo dobrze wpływa na pamięć dzieciaków :)
ależ ty maltretujesz to swoje piękne ciałko:-D
Piranha współczuje nocki i dnia, biedaki z was. Pamiętaj że z małym terroriiistą wygrasz za pomocą dobrej starej sprawdzonej konsekwencji. Mały niebawem nauczy się wyrażać emocje inaczej niż przez bunt, zrozumie też że są zasady których trzeba przestrzegać, nauczy się że jego zachowanie prowadzi ma różne konsekwencje-nagrody i kary. I nastanie błogi spokój :) trzymam za was kciuki :)

Dzięki wielkie za odpowiedź, wypisz wymaluj właśnie tak się czuję. Cóż trzeba przetrwać :)

Jagienka ale ten czas zapiernicza, Laura już duża pannica :) śliczna :)

JagienKo- Normalnie 100 lat minelo
Laurunia urosla ci migiem. Jaka z niej sliczna dzieczynka!!!!!
Szkoda ze tak zadko zagladasz...ale Beatka, Aneczka, Monico tez przepadly...no chyba taka kolej rzeczy!

Piranha u mnie ani dydy kepiej.i pewnie lepiej bedzie dopiero po wizycie u stomato...
Zdycham wybitnie, Juz nie moge nic gyzc bo boli...tabletow garsciami zre...jeszcze 2 dni bo wizyta w piatek na 19:30...chyba umre....
Ja sie boje dentysty ale tu i teraz poszla bym w podskokach!!!!!!

Wybaczcie uciekam...

Oj,leci czas,leci...niedawno chwaliłam się fasolką a tu już mój pulpet siedzi :tak: przy dzieciach doba ma za mało godzin :-D
Czarodziejko...widzisz,trochę "wypadłam" z tematu i czasu brak na przesiadywanie przed kompem,czasem zaglądam na sierpniówki,tamten wątek jest mi bliższy wiadomo,kupki,zupki i inne niemowlaczkowe sensacje :)
Tu zaglądam z ogromnego sentymentu ale nie daję rady być na bierząco...

Andziak,ja robiłam pasemka w ciąży z Laurą-dwa razy :tak:

Ostatnia edycja:
Czarodziejka-wspołczuję słonko...;(

Truskaffka a tam maltretuje;) moje bikini,nogi,pachy juz przywykły:tak::-Didzie raz ,dwa i po sprawie-już jestem gładka i wybalsamowana:-Dale co z tego jak Tomson poszedł na siatkę...

reklama
dzięki dziewczyny
mamo, truskawka codziennie ściskam i całuje Zunie :-)
a rytuały mamy wprowadzone od zawsze tzn od keidy są dzieci.. Zuzia też ma, trzeba poczekać, chociaż np dziś płakała tylko 10 min, najgorsze że jak uśnie to przez pierwsze 1,5 godz potrafi się budzić 3-4 razy zanim uśnie twardym snem, wiec wieczorem już nic porobić nie mogę, tym bardziej jak się siedzi sama z trójką, wiec chłopcy muszą być nakarmieni i wykapani, zanim usypiam Zuzę a potem w łóżkach o 20.30
Kiedyś jej to minie, A TAK TO JEST CUDOWNA

fakt czasami nie wyrabiam się czasowo z wszystkim ale czort z tym...

JAGIENKO Laura prześliczna i jaka pyzunia, cudna na tym twoim cycusiu:-D

DIDO kochana, juz tylko Ty zostałaś z naszej starej paczki do rozpakowania, trzymam kciuki za szybki poród i czekamy na informację. BUZIAKI

Do góry