reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziewczyny któraś z Was miała do sprzedaży Sab simplex????
śmiem twierdzić że od wczoraj mamy kolki
pilnie go szukam i z chęcią odkupię!!!

reklama
Witam świątecznie;))

Ale tu ciszaaa:)) no każdy rodzinnie spędza świeta super;))
My dzis u moich rodzicow spędziliśmy dzień, niedawno przyszliśmy mały nic mi w dzień przez to nie spał wiec padł od razu i smacznie sobie śpi;))
A jutro na cały dzien jedz.do tesciow wiec zajrze wieczorem;))

Mam od wczoraj straszny kłopot z policzkami....pieką mnie, są czerwone aż szczypią.... bardzo mnie to denerwuje i jest to dyskomfort....nie wiem od czego to moze byc. Tak sobie kojarze ze w szkole u nas panował rumien zakaźny ale czy sie tym zarazilam??? kurcze.... czuje sie jakbym goraczke miala... i jeszcze na swieta sie tak zaprawiłam....Wczoraj jakieś kłucia nad pępkiem miałam-nie wiem czy ma to ze sobą związek...we wt musze isc do lekarza bo co zrobic....

Buziaki;***************
aaaa i Jutro Mokrego Dyngusa;))) Mój synek juz dziś strzelał do dziadka woda z pistoletu:-D

patrysiak gratulacje!!!!!!coreczki!!!:)
Truskafka bardzo wspolczuje tych przezyc..:( ale najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skonczylo!!!i macie to za soba ja nawet narazie o tym nie mysle tzn staram sie nie myslec...bo zabardzo sie boje tego wszystkiego:-:)-( w Polsce podobno mowia ze trzeba sprowadzic jaderko do 2 roku zycia.. Tutaj w uk mowia ze w kanale jest bezpieczne to w brzuchu panuje wysoka tem. i musieli by operacje robic natychmiast.. a w kanale pachwinowym jest bezpieczne dopiero jak bedzie mial 5-6 lat wtedy zaczyna rosnac i moze byc juz ''niebezpiecznie'' wiec do tego czasu jak samo '''niezejdzie'' to szpital.ale dali szanse zobaczymy mysle ze wkrotce sie wszystko wyjasni...

mama fajnie ze wybieracie sie w gory i to z tak liczna ekipa :) napewno te dni cie pozytywnie naladuja;D

Piranha swoich snow w ciazy to ja nigdy nie zapomne,albo niesamowite glupoty... albo jakies zboczone strasznie hehe:sorry:i nie boj sie o stresy jA Z malym mialam straaaaaaaaaaaaaszne Smierc nawet mojej babci ktora mnie wychowywala ostatnie lata:-(... takze tez balam sie o dzidziusia ale grzeczny jak aniol byl:))

jak dziewczyny po swietach?piekne sie tu zyczenia posypaly!!:tak::tak::tak::tak::tak:
my sami w domu w tym roku spedzalismy swieta:)
Pogoda brzydka od kilku dni w domku siedzimy i patrzac na pogode kolejne dni tez tak spedzimy bo ciagle zapowiadaja deszcze no i zimno jest eeeh:( dajcie to lato!!!!!!!!!
28 kwietnia swietujemy 3 latka synka:) takze imprezka sie nam szykuje:)

wracajac do poprzednich postow to myslalam ze gorzka czekolade jesc mozna? zawiera przeciez magnez??wiec juz sama nie rozumiem...
co jesc zeby dostarczyc duzo magnezu?:) kasza gryczana??jest''bezpieczne'' co jeszcze
ja juz glupieje..od nadmiaru informacji:szok:juz mi sie wszystko chyba pomieszalo:-:)-(
Piranha a ta dieta dziewczynkowa ma tez wplyw na hormony? czy nie:)
no i co z ta kawa? i cola? mozna czy nie? czy moze nawet jest wskazana?:)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny!!!
Bardzo dziekuje za mile przyjecie mnie do Waszego grona:-):-):-)
Dziekuje za wszystkie info dotyczace dupka no i we wtorek jade go kupic, mam nadzieje ze nie bedzie zadnego problemu z kupnem. ja mam dzis 7dc, testy juz czekaja, tak wiec 3mam mocno kciuki za siebie i za was wszystkie.
Pozdrowionka i buziaczki

reklama
Witam się jeszcze świątecznie i przepraszam że nie zdążylam złożyć Wam życzeń przed,bo dopadł mnie dół.Mdłości,płacz,zmęczenie i sen no i tak na przemian.
Życze Wam koleżanki dużo sił witalnych podczas realizacji swoich marzeń i oczywiście aby jajeczka wielkanocne pomogły w budzeniu się do życia waszych upragniagnionych bobasków.Zaciążonym przede wszystkim zdrowia i spokoju.

Do góry