reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

cześć babeczki kochane:-)
Mama kochana doły i doliny minął , pojedziesz, odpoczniesz i nastrój się zmieni. Zazdroszczę ci tego wyjazdu na pewno będzie super, kochana nie stresuj się.
Won doły od naszej mamy, a kysz, sio......
Kinga mój synek tez ma dziś urodzinki, tylko troszkę mniej latek.:-)
Ja w kuchni nie wariuje bo w niedziele mąż w pracy , więc ja u mamy a w poniedziałek u teściów.
Czarodziejko a ty kolejne święta pitrasisz, niech moc będzie z tobą

Jakbym więcej nie pisała, to dla wszystkich:

ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!!

reklama
Mati bawi się w poszukiwacza skarbów, narysował sobie mapy, pochował skarby i poluje..aż w końcu przybiega do mnie, tuli i woła że znalazł największy skarb i to jestem ja ...no słodziak mój:sorry:

Mama zdecydowanie naładujesz akumulatory na wyjeździe, możesz mnie trzymać za słowo :)
Kinga dzięki :) i wzajemnie, czyli słońce które jeszcze niedawno było u mnie...powędrowało do ciebie, niech wam grzeje, ale troszke do mnie prosze odesłać :-p

Kinga 100 Lat dla Mamy.!!!!:))

Agulek, dla synka samych radosnych dni , duuzo usmiechu i spelnienia marzen;**********

Mama, ja tak źle tolerowałam hormony, że je sama odstawiłam ale mialam kilka prob tabletki, plastry, tez mialam torbiele ale na szczescie mi wtedy Castagnus pomógł i zaszłam w ciąże;)) A teraz biore Mastodynon i jakos jest lepiej no zob jak bedzie dalej, mam nadz ze w pracy sie wyjasni i bede mogla w koncu sie starac a u mnie to bedzie tez dluuuugo droga, ale pozytywne nastawienie jest najwazniejsze moze na wyjezdzie cos zaowocuje;))) Mocno trzymam kciuki:***

Truskaffka, my tez idziemy do przedszkola i pracy we wtorek;))) wiec super:)))

Natusia dzięx:tak:

Agulek dziękuję za wsparcie-niech Cie uściskam ..

Truskaffka ja już od wczoraj mam dzieci w domu bo Zuza ma ferie od 5 do10 kwietnia ,więc też do wtorku jestem z Nimi w domu...
no i mam nadzieję,że tak bedzie i akumulator się naładuje a nawet przeładuje:-p
mi się wydaje ,że ta moje wychania nastroju i deprecha to po tych hormonach własnie bo zanim zaczęłam je brac to miałam tylko 2 dni nerwów-przed @ a teraz to cały cykl chodze nabuzowana:baffled:

ściana w sypialni na biało pomalowana schnie-za 2,3 godz.maluję ją na turkusowo...
dzieci na ogrodzie na huśtawkach..
Bono na słonku się wygrzewa i skrobie kość dinozaura:-D
podłogi w całym domu schną...chyba czas na kawę,co??:-)

cześć dziewczynki
u nas niestety szaro, buro, ponuro, sruro i zimno. Nienawidzę takiej pogody.
Mama, mocno przytulam. Wysyłam DHL-em Boba Budowniczego żeby zakopał dół, w którym jesteś. Mam nadzieję, że świateczny nastrój a potem ten wyjazd naładuje Twoje akumulatory i włoży trochę optymizmu w twoje myśli.
Agulek- dużo zdrówka dla synka.
Kinga- 100 lat dla mamy, fajny prezencik jej kupiliście.
Czarodziejko, domyślam się jak się denerwujesz. Przeżywałam to na początku stycznia, wiadomo z jakim rezulatem. Ja bym się cieszyła jakbyś teraz Ty miała malutka księżniczkę, ale życzę ci oczywiście żeby było po TWOJEJ myśli a nie po mojej:-)
Truskaweczko, Ty nasza Aurelio, dużo zdrówka dla męża i oby cie jednak nie zaraził. Przecież Ty zachodzisz:-)
Gal- wrócisz do nas? Pusto tu bez Ciebie
:no:

WITAM:)

Chce wam złożyć życzenia:)

zyczy_kurczaczek_wielkanocny_0.jpg

Z dala słychać trzask gałęzi,
to zajączek przez las pędzi.
Chociaż Wielka jest sobota,
ciężka czeka go robota.

Z hukiem wpada do kurnika,
bierze jajka, szybko znika,
w
drodze wszystkie je maluje,
z trudem tempo utrzymuje.

Z pisankami zdążyć musi
zanim z Rezurekcji wrócisz.
Potem trochę chłop odpocznie,
w ciepłym gniazdku sobie spocznie.

Miejsca długo nie zagrzeje,
coś mu się na
głowę leje.
Głośno śmieje się baranek:
To już Lany Poniedziałek!

Wesołych Świąt :)

Mam wyniki badań, sporo tego więc, zeskanowałam i wrzucam. miniaturki po kliknięciu na nie, powiększą się..
Czekam na rady...
1

2

3

4

reklama
dziękuję za życzenia świąteczne:tak:

Mama
właśnie właśnie..piszę się na kawkę :)
pięknie będziecie mieli pomalowane ściany:tak: moje też proszą o odświeżenie...:szok:

Patrysiak :sorry: dzięki, obawiam się że jednak mężulo tradycyjnie sprzedał mi małe co nieco, już mnie drapie w gardle. Ale spoko loko nie damy się rozłożyć na święta, zwalczymy małą cholerę:-p

Do góry