reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

cześć babeczki kochane:-)
Mama kochana doły i doliny minął , pojedziesz, odpoczniesz i nastrój się zmieni. Zazdroszczę ci tego wyjazdu na pewno będzie super, kochana nie stresuj się.
Won doły od naszej mamy, a kysz, sio......
Kinga mój synek tez ma dziś urodzinki, tylko troszkę mniej latek.:-)
Ja w kuchni nie wariuje bo w niedziele mąż w pracy , więc ja u mamy a w poniedziałek u teściów.
Czarodziejko a ty kolejne święta pitrasisz, niech moc będzie z tobą

Jakbym więcej nie pisała, to dla wszystkich:

ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!!

reklama
Mati bawi się w poszukiwacza skarbów, narysował sobie mapy, pochował skarby i poluje..aż w końcu przybiega do mnie, tuli i woła że znalazł największy skarb i to jestem ja ...no słodziak mój:sorry:

Mama zdecydowanie naładujesz akumulatory na wyjeździe, możesz mnie trzymać za słowo :)
Kinga dzięki :) i wzajemnie, czyli słońce które jeszcze niedawno było u mnie...powędrowało do ciebie, niech wam grzeje, ale troszke do mnie prosze odesłać :-p

Kinga 100 Lat dla Mamy.!!!!:))

Agulek, dla synka samych radosnych dni , duuzo usmiechu i spelnienia marzen;**********

Mama, ja tak źle tolerowałam hormony, że je sama odstawiłam ale mialam kilka prob tabletki, plastry, tez mialam torbiele ale na szczescie mi wtedy Castagnus pomógł i zaszłam w ciąże;)) A teraz biore Mastodynon i jakos jest lepiej no zob jak bedzie dalej, mam nadz ze w pracy sie wyjasni i bede mogla w koncu sie starac a u mnie to bedzie tez dluuuugo droga, ale pozytywne nastawienie jest najwazniejsze moze na wyjezdzie cos zaowocuje;))) Mocno trzymam kciuki:***

Truskaffka, my tez idziemy do przedszkola i pracy we wtorek;))) wiec super:)))

Natusia dzięx:tak:

Agulek dziękuję za wsparcie-niech Cie uściskam ..

Truskaffka ja już od wczoraj mam dzieci w domu bo Zuza ma ferie od 5 do10 kwietnia ,więc też do wtorku jestem z Nimi w domu...
no i mam nadzieję,że tak bedzie i akumulator się naładuje a nawet przeładuje:-p
mi się wydaje ,że ta moje wychania nastroju i deprecha to po tych hormonach własnie bo zanim zaczęłam je brac to miałam tylko 2 dni nerwów-przed @ a teraz to cały cykl chodze nabuzowana:baffled:

ściana w sypialni na biało pomalowana schnie-za 2,3 godz.maluję ją na turkusowo...
dzieci na ogrodzie na huśtawkach..
Bono na słonku się wygrzewa i skrobie kość dinozaura:-D
podłogi w całym domu schną...chyba czas na kawę,co??:-)

cześć dziewczynki
u nas niestety szaro, buro, ponuro, sruro i zimno. Nienawidzę takiej pogody.
Mama, mocno przytulam. Wysyłam DHL-em Boba Budowniczego żeby zakopał dół, w którym jesteś. Mam nadzieję, że świateczny nastrój a potem ten wyjazd naładuje Twoje akumulatory i włoży trochę optymizmu w twoje myśli.
Agulek- dużo zdrówka dla synka.
Kinga- 100 lat dla mamy, fajny prezencik jej kupiliście.
Czarodziejko, domyślam się jak się denerwujesz. Przeżywałam to na początku stycznia, wiadomo z jakim rezulatem. Ja bym się cieszyła jakbyś teraz Ty miała malutka księżniczkę, ale życzę ci oczywiście żeby było po TWOJEJ myśli a nie po mojej:-)
Truskaweczko, Ty nasza Aurelio, dużo zdrówka dla męża i oby cie jednak nie zaraził. Przecież Ty zachodzisz:-)
Gal- wrócisz do nas? Pusto tu bez Ciebie
:no:

WITAM:)

Chce wam złożyć życzenia:)

zyczy_kurczaczek_wielkanocny_0.jpg

Z dala słychać trzask gałęzi,
to zajączek przez las pędzi.
Chociaż Wielka jest sobota,
ciężka czeka go robota.

Z hukiem wpada do kurnika,
bierze jajka, szybko znika,
w
drodze wszystkie je maluje,
z trudem tempo utrzymuje.

Z pisankami zdążyć musi
zanim z Rezurekcji wrócisz.
Potem trochę chłop odpocznie,
w ciepłym gniazdku sobie spocznie.

Miejsca długo nie zagrzeje,
coś mu się na
głowę leje.
Głośno śmieje się baranek:
To już Lany Poniedziałek!

Wesołych Świąt :)

Mam wyniki badań, sporo tego więc, zeskanowałam i wrzucam. miniaturki po kliknięciu na nie, powiększą się..
Czekam na rady...
1

2

3

4

reklama
dziękuję za życzenia świąteczne:tak:

Mama
właśnie właśnie..piszę się na kawkę :)
pięknie będziecie mieli pomalowane ściany:tak: moje też proszą o odświeżenie...:szok:

Patrysiak :sorry: dzięki, obawiam się że jednak mężulo tradycyjnie sprzedał mi małe co nieco, już mnie drapie w gardle. Ale spoko loko nie damy się rozłożyć na święta, zwalczymy małą cholerę:-p

Do góry