reklama
Witajcie dziewczyny.. Właśnie wróciłam od Gina, wszystko oki tylko mały trochę większy niż książkowo.. :-)Mam nadzieję że podołam.. :-)Mój mężulek pod wrażeniem bo po raz pierwszy widział dziecię no i te jajka na pół ekranu.. niezapomniany widok...
Truskaffka, tasha31, Ewcik, czarna76 dziękuję za cieplutkie przyjęcie
Piranha dziękuję termin mam na 26 maja, ciekawe czy dostanę prezent na dzień mamy:-), chociaż ponoć rzadko się zdarza że dzidziuś przychodzi na świat w terminie ale pożyjemy zobaczymy. Też się cieszę na słoneczne dni i już widzę oczyma wyobraźni te spacerki w ciepłe dni. Chciałabym różnicę wieku tak 2-3 lata,
zobaczymy jak się uda i zmierzę siły na zamiary czy dam rade z dwoma maluchami, ale na chwile obecną o niczym innym nie marzę.
Ilaczek ja spodziewam się teraz synka więc przesyłam niebieskie fluidki, mam nadzieje że za jakiś czas odwdzięczysz się różowymi dla mnie :-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marti_ka dla Ciebie również niebieskie fluidki, proszę bardzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MissBella bardzo się cieszę że wizyta udana i dzidzia zdrowo się rozwija
Dziewczyny ja też bałam się o konflikt ale zrobiłam badania w 20 tyg na przeciwciała i nic nie wykazało tzn brak przeciwciał i lekarz stwierdził że już tych badań nie trzeba powtarzać… ( ja mam B RH- mąż B RH+) Mam nadzieje że przy drugiej Ciąży będzie tak samo...
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty dziewczyny i czekam z niecierpliwością na wiadomości że wszystko jest dokładnie tak jak sobie wymarzyłyście
Truskaffka, tasha31, Ewcik, czarna76 dziękuję za cieplutkie przyjęcie
Piranha dziękuję termin mam na 26 maja, ciekawe czy dostanę prezent na dzień mamy:-), chociaż ponoć rzadko się zdarza że dzidziuś przychodzi na świat w terminie ale pożyjemy zobaczymy. Też się cieszę na słoneczne dni i już widzę oczyma wyobraźni te spacerki w ciepłe dni. Chciałabym różnicę wieku tak 2-3 lata,
zobaczymy jak się uda i zmierzę siły na zamiary czy dam rade z dwoma maluchami, ale na chwile obecną o niczym innym nie marzę.
Ilaczek ja spodziewam się teraz synka więc przesyłam niebieskie fluidki, mam nadzieje że za jakiś czas odwdzięczysz się różowymi dla mnie :-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marti_ka dla Ciebie również niebieskie fluidki, proszę bardzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MissBella bardzo się cieszę że wizyta udana i dzidzia zdrowo się rozwija
Dziewczyny ja też bałam się o konflikt ale zrobiłam badania w 20 tyg na przeciwciała i nic nie wykazało tzn brak przeciwciał i lekarz stwierdził że już tych badań nie trzeba powtarzać… ( ja mam B RH- mąż B RH+) Mam nadzieje że przy drugiej Ciąży będzie tak samo...
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty dziewczyny i czekam z niecierpliwością na wiadomości że wszystko jest dokładnie tak jak sobie wymarzyłyście
tasha31
Fanka BB :)
Daria - może Femibion? są 2 rodzaje: femibion classic na całą ciążę lub femibion natal (czy jakoś tak) na 1 trymestr i femibion natal II na 2 i 3 trymestr, lub takie o których pisała Pirania Prenatal classic ze zwiększoną dawką żelaza...z tego co wiem to jest jeszcze centrum materna dha, vitaral prenatal i cała masa innych...ja póki co biorę femibion classic ale jak mi się skończą zamierzam kupić prenatal classic z większą dawką żelaza
Daria ja Cię podziwiam, że nie męczyłaś lekarki co tam masz pod serduszkiem ja to bym nie wyszła póki bym się nie dowiedziała...:-)
Ewcik ja popatrzyłam na mój mocz ale przypomniało mi się z forum, że to normalne. Wysypka dzisiaj mi zbladła dalej biorę wit.b i kwas foliowy.
Piranha ja narazie nie wzięłam jeszcze bromka bo tak sobie myślę, że starać się będziemy od czerwca nie wcześniej na pewno to czy jest sens brania bromka czy poczekać z nim do np maja a przez ten czas cały czas brać b 100?Od kiedy mam zacząć brać inne suplementy? Nie wiem może od maja? A brać je mogę obojętnie jak tylko kwasu foliowego nie łączyć z wit.c? Ostatnio tak myślałam, że może przed starankami zrobić sobie irygację i zaaplikować sylk? Bo ja śluzu nie miałam nigdy dużo paski ph pokazują mi w granicach 4,5 ale to chyba nie zaszkodzi a na poprawę sylk po irygacjach kiedyś chyba tak pisałaś coś Gal o takim planie działania.
W ogóle co u Gal bo nie doczytałam nic o niej a na forum pustka...mam nadzieję że wszystko ok...
Ewcik ja popatrzyłam na mój mocz ale przypomniało mi się z forum, że to normalne. Wysypka dzisiaj mi zbladła dalej biorę wit.b i kwas foliowy.
Piranha ja narazie nie wzięłam jeszcze bromka bo tak sobie myślę, że starać się będziemy od czerwca nie wcześniej na pewno to czy jest sens brania bromka czy poczekać z nim do np maja a przez ten czas cały czas brać b 100?Od kiedy mam zacząć brać inne suplementy? Nie wiem może od maja? A brać je mogę obojętnie jak tylko kwasu foliowego nie łączyć z wit.c? Ostatnio tak myślałam, że może przed starankami zrobić sobie irygację i zaaplikować sylk? Bo ja śluzu nie miałam nigdy dużo paski ph pokazują mi w granicach 4,5 ale to chyba nie zaszkodzi a na poprawę sylk po irygacjach kiedyś chyba tak pisałaś coś Gal o takim planie działania.
W ogóle co u Gal bo nie doczytałam nic o niej a na forum pustka...mam nadzieję że wszystko ok...
czarna76
Pirania , tak będę sprawdzać cykl jak odstawie evrę .
Ewcik , wiem że dotyczy rh , ale pirania pisała że niekiedy dotyczy również grup głównych i dlatego te moje rozważania
Mama i tasha , trzymam kcuiki za jutrzejsze wizyty
Missbella , to super że wszystko dobrze , ja też O + , "pokrewne" dusze z nas
Daria , może pokaże się maluszek na nastyępnym badaniu , ciekawe kto tam mieszka
ilaczek , no proszę ! 3 panienki to brakuje królewicza u mnie dwie "kózki"
spróbuję się dobrze przygotować , tym bardziej że mam jeszcze trochę czasu .
Ale jak wyjdzie z tego dziewczynka to nie rozpaczam , bo już mam nawet imię , a dla chłopca jakoś narazie nie...
Ewcik , wiem że dotyczy rh , ale pirania pisała że niekiedy dotyczy również grup głównych i dlatego te moje rozważania
Mama i tasha , trzymam kcuiki za jutrzejsze wizyty
Missbella , to super że wszystko dobrze , ja też O + , "pokrewne" dusze z nas
Daria , może pokaże się maluszek na nastyępnym badaniu , ciekawe kto tam mieszka
ilaczek , no proszę ! 3 panienki to brakuje królewicza u mnie dwie "kózki"
spróbuję się dobrze przygotować , tym bardziej że mam jeszcze trochę czasu .
Ale jak wyjdzie z tego dziewczynka to nie rozpaczam , bo już mam nawet imię , a dla chłopca jakoś narazie nie...
Daria - ja mam jutro usg 3d a będzie to 19 tydzień...
dziewczyny - trzymajcie jutro kciuki za usg Mamy, Dido i moje...plisssss
to czekam na zdjecia ja chyba pojde na to badanie jak bede w polsce bedzie 20 tydzien
Daria ja Cię podziwiam, że nie męczyłaś lekarki co tam masz pod serduszkiem ja to bym nie wyszła póki bym się nie dowiedziała...:-)
ona cos do mnie w ogole powiedziala po niemiecku jak dotykala moj brzuch a ja do niej to zle a ona sie smiej i mowi czemu;/ nie wiem o co chodzilopowiedziala ze toco chciala sprawdzic to sprawdzila a na usg dopochwowym nic prawie mowi nie widzila;/ no to nie pytalam;p lepsze to niz ja z nadia w 7na8 miesiac sie dowiedzialam;p maz i tak kazdemu mowi ze syn :-)
ilaczek
""""ilaczek 3 córcie, to ci dobrodziejstwo zazdroszczę tak silnych plemniczków XY"""
HEHE Ewcikwczoraj wieczorem mówię do M,że my to od tej lepszej roboty jesteśmy, zażartowałam sobie że produkujemy ten lepszy produkt, i opowiedziałam mu kawał:
*- Dlaczego Bóg stworzył pierwszego mężczyznę? - bo musiał zacząć od zera
*- A dlaczego po stworzeniu kobiety nic już nie zrobił? - Bo wreszcie stworzył coś doskonałego!
ale do mojego M nic nie przemawia
twierdzi, że jakby zrobił syna...to dopiero byłby Hero
HEHE Ewcikwczoraj wieczorem mówię do M,że my to od tej lepszej roboty jesteśmy, zażartowałam sobie że produkujemy ten lepszy produkt, i opowiedziałam mu kawał:
*- Dlaczego Bóg stworzył pierwszego mężczyznę? - bo musiał zacząć od zera
*- A dlaczego po stworzeniu kobiety nic już nie zrobił? - Bo wreszcie stworzył coś doskonałego!
ale do mojego M nic nie przemawia
twierdzi, że jakby zrobił syna...to dopiero byłby Hero
reklama
Podziel się: