reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pirania - to masz już spokój z toksoplazmozą i cytomegalią a dzidzia jest bezpieczna, ja niestety nigdy nie przechodziłam i teraz muszę uważać, czasem żeby pogłaskać moje zwierzaki ubieram rękawiczki jak chirurg przed operacją a potem jeszcze na wszelki wypadek dłuuugo myję łapki... w 2 połowie będę miała jeszcze raz badanie na toksoplazmozę i cytomegalię, na razie jest oki:-), rzeczywiście można się zakochać w tych słodkościach różowościach, zwłaszcza jak wcześniej trzeba było je omijać szerokim łukiem, też mam grupę A Rh plus!!!
MissBella - bicie serduszka własnego dziecka wyciska łezki...
Jovi - witaj na pokładzie!!!

reklama
Witam wszystkie super dziewczyny z tego Forum :) Jestem tu nowa, ale przyznam się że śledzę wasze rozmowy już jakiś czas. Mam nadzieje że będę mogła dołączyć do tego zacnego grona:-). Straszne mnie zaciekawił ten wątek. Spodziewam się teraz pierwszego dzidziusia, jestem strasznie szczęśliwa i nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie na świat. Płeć już znam i będzie to chłopczyk:-). Jednak z mężem na pewno będziemy się w przyszłości starać o jeszcze jedną dzidzię i oczywiście bardzo bym pragnęła córeczki i stąd zainteresowanie planowaniem płci. Przyznam się szczerze że jestem powalona ilością wiedzy jaką tu odnalazłam i z zaciekawieniem będę tu zaglądać i dzielić się swoimi spostrzeżeniami. Strasznie się cieszę ze znalazłam takie Forum bo wszystkie tu jesteście niesamowicie pozytywne i wsparcie jakie sobie dajecie jest niesamowite. Czasem pewnie takie wsparcie trudniej dostać w realu i ludzie też pewnie różnie reagują na same planowanie płci. Ja uważam że warto szczęściu dopomagać i mocno wierzyć bo marzenia się spełniają i dowodów jest tu na to wiele.. Pozdrawiam Was dziewczyny i za wszystkie trzymam ogromne kciuki spełnienia marzeń i oczywiście będę tu zaglądać od dziś jeśli pozwolicie:-)

no tak...wczoraj miałam w pracy urwanie doopy za przeproszeniem a dziś...luuzy:cool2:

Piranha:sorry2: to sobie źle zakodowałam z tą prolaktyną.. więc jutro lecę rano na badania-mam przy okazji skierowanie na tarczycę, glukozę, cholesterol i mocz:cool2:
a dzisiejsza tempka nie zbadana...po wczorajszych seksach zapomniałam o termometrze. Dziś się budzę..a koło mnie nie ma termometru, musiałabym wstawać, a to zakłóciłoby pewnie tempkę..więc sobie odpuściłam.
Ale wczoraj wieczorem robiłam test ow-druga kreska cały czas jaśniejsza wychodzi.
ale i tak powtarzamy dziś seksy..nie będziemy sobie żałować:-p
Od czwartku planuję dupka brać, niech się dzieje co chce..

Daisy witam :) i gratuluję małego skarba w brzuszku:tak:

Witam ....Mozg mi dzis peka ale trudno sie dziwic jak Biomet niekorzystny
7dc943c8-7ced-11e1-b4ea-0025b511226e.jpg

Bylam z maksiem na spacerze....poganial troche ze swoja taczka:) i przyszlismy do domku..niby nie jest zimno ale jednak jak sie dluzej postoi to chlodek "lize " po ciele:)
DziewczynKi sciskam grabKi za szczesliwe wizyty i piekne wiesci!

Mama Gdzie Jestes?
Piranha jak synek juz ok? noce spokojniejsze?
buziaki dla wszystkich dziewczynek

Ja mam.grupe 0 rh -
/ z kazdym dzieckiem byl konflikt bo M ma rh +
Ale wam zazdroszcze tych dziewczynkowych zakupow
witaj w klubie, ja tez w kazdej ciazy mialam konflikt...
a do ja do wypowiedzi Piranhy dodam, ze przy konflikcie powinno sie otrzymac immunoglobine takze po poronieniu, aby uniknac problemow podczas kolejnej ciazy, moze sie zdarzyc, ze mimo wszystko matka wytwarza przeciwciala podczas ciazy, wowczas immunoglobiny anty D nie dostanie po porodzie i podczas ciazy jest czesciej minitorowany poziom tych antycial...

..:-D:-D heloł

Czarodziejka-buziak;)):* jestem po pracy..odebrałam dzieci ,kupiłam karmę dla Bono i zasiadłam do Was..masz rację warunki biometeo niekorzystne na maxa:baffled:

witam nowe babeczki na wątku:)

Daria,Bella &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za cudne wizyty;))

Tasha Ty masz 36 wiosen a ja 33 :)...a jaki cudny sex jest po 30:-D:-D

Pirania,Truskaffka-ukochać chłopaków :tak:

odkurzacz sie drze:baffled:
idę ,już idęęęęęęęęęę:-p

reklama
hej dziewczynki:-) fajna pogoda dzisiaj-w końcu!M z małym na placu zabaw, wiec mam chwilkę..

tasha-a problemy w pracy.. co niestety wiąże się z decyzją o kolejnym dziecku.. miejmy nadzieję, że nie będę musiała rezygnować ze swoich marzeń

noemi ja też mam mega żółty mocz po Bcomplex.. do tego od jakiegoś miesiąca męczą mnie jakieś stany zapalne pęcharza.. jak tylko wyleczę, to cholerstwo za chwilę znowu wraca.. nie wiem, co jest grane

missbella pewno siedzisz właśnie przed gabinetem i mocno zaciskasz kciuki :-) czekamy na wieści

daria &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

andziak czyli o mamy nie dociera jeszcze Twoja ciąża:-(

pirania kochana,ale ten czas pędzi, jeszcze troszkę i będziesz trzymać Maleńką Alicję/Kaję/Emilkę w ramionach:tak:

andziak ja też mam grupę rh-, a M rh+.. po porodzie dostałam immunoglobulinę.. w następnej ciąży też mnie to czeka

jovi witaj i rozgość się:tak:

truskafcia
a gdzie Twój wykres? bo tak go opisujecie, a ja nie widzę:-D

daisy gratuluję dzieciaczka pod sercem:-)

czarodziejka ja też jakaś rozbita jestem..

mama jak mówisz, że taki cudny se po 30-stce,to czekam z niecierpliwością:-D

Do góry