reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wiesz, to będzie tak jak piszesz . Bo ja mam 0 rh + , ojciec dziewczyn miał B rh +
Majka ma po nim B i silną żółtaczkę miała , cały czas jej sprawdzali bilirubinę , od razu sprawdzali jej krew w szpitalu i dlatego wiem że ma B
Blanka ma chyba O , chociaż nie badałam , ale nie miała takich rewolucji po urodzeniu.

A mój obecny partner nie wiem jaką ma grupę , chyba każe mu zrobić .

Zrobić jakieś badania przed staraniami ?

Ostatnia edycja:
reklama
Czarna cześć :)
mój Tom ma B rh+ a ja mam A rh +..

Bella czekamy:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Daria znasz juz płeć to sie pochwal-my ciotki z bb chcemy wiedzieć koło przywitamy z otwartymi ramionami:tak::-)

wróciłam z megaaaaaaaaaaa szybkich zakupów..nie będe się rozdrabniać i łazić po sklepie bo zwyczajnie nie mam na to siły:baffled:

ja juz po wizycie ale nic nie wiem bo pani doktor sprawdzila czy serduszko bilo i pozniej pochwo ale mowi ze pewnie juz nie bedzie nic widac bo zaduze no i tak bylo;/ ale powiedziala to co chciala sprawdzic sprawdzila ... i tak slynnych trzech kreseczek nie widzialam bardziej bym powiedziala ze widzialam dwa okregi ale nie wiem czy to od glowy czy z ktorej strony bylo :-ppowiedziala ze w 20 tygodniu pomiar i reszata juz przez usg brzucha :) ale mam wizyte za tydzien bo przed wyjazdem mam przyjsc :) pozniej nadrobie i poczytam bo nie mam czasu ide robic obiad mezowi ;p

a co do nadii zab dalej boli;/
miss i jak ?

czarna, ja bym porobiła wykresy tempki by wiedzieć czy cykle są owulacyjne, czy progesteron wysoki i jak długa jest faza lutealna.

Mama, też mam A Rh+ :-) a mój M nie ma bladego pojęcia. M zrobił dziś tłusty czwartek i nakupił pączki ;-)

MissBella, Daria, ja jak na szpilkach już siedzę :-) ...i zbieram siły na jutrzejsze trzymanie kciuków (po pączkach będę mieć duuuuuużo siły by porządnie kciuki zacisnąć :-D) za Mamę i tashę :-)

Daria, no to znów tydzień czekania :-), w 16 tc dziecko jest już za duże na USG dopochwowe. Najważniejsze, że wszystko jest w porządku! Biedna Nadia, ból zęba to okropieństwo dla dorosłego a co dopiero dla dziecka :-(

Daria czyli wszystko si i super...oby za tydzień pani doktor dopatrzyła się Kto tam Cię w brzusiu kopie ;))
a Nadii wspóczuję..

Pirania słonko-bardzo dziękuję...ja mam stresa jak nie wiem ..boje się ,że dostanę kolejne hormony:baffled::baffled:

WITAJCIE:-)
NO JA RÓWNIEŻ CZEKAM NA TE NIEBIESKIE FLUIDKI :-D
JAK SIĘ SPRAWDZI METODA....KTO WIE...KTO WIE...MOŻE SZYBCIEJ SIĘ SKUSZĘ NA TEGO CZWARTEGO BRZDĄCA ALE PŁCI MĘSKIEJ:-D
DO TRZECH RAZY SZTUKA BYŁO MNIEJ STRESOWO, ALE DO CZTERECH TO STRES POSIADANIA CZWARTEJ CÓRKI PRZEWYŻSZA DECYZJĘ NAD PODJĘCIEM KOLEJNYCH STARAŃ...:tak:
MAMA TRZYMAM KCIUKI!
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ MIŁEGO WIECZORKA;-)

Ostatnia edycja:
Ilaczek witaj i z całego serca życzę synka;)))

wypiłam 3 kieliszki ajerkoniaku..padam na nos..ide spać -może jutro poczuję się lepiej..

rano nie wlecę bo będę w pracy..kochane proszę trzymajcie &&& za moje jutrzejsze usg..z góry pięknie dziękuję

Super, że jesienią już działacie! Nareszcie ktoś tu będzie czekał nie na różowe a na niebieskie fluidki! :-)
swoja droga dawno nie bylo kosmo a ja w potrzebie, chetna na niebieskie fluidki ;-)

biedna Nadusia, paskudny zab :-( Daria szkoda, ze nie poogladalas zbyt dobrze maluszka, ale najwazniejsze, ze zdrowe, rosnie i wszystko jest w porzadku :-) moze za tydzien sie ujawni, czego Ci zycze...
mama kciuki zacisniete :-) spokojnej nocy oraz kolorowych snow

Ostatnia edycja:
reklama
Daria - a nie podpytywałaś czy coś widać??? trochę szkoda, ale skoro za tydzień idziesz to jakoś wytrzymam...
Bella ???????????????????????????????
Pirania - zjedz kochana dużo tych pączków i trzymaj jutro &&&&&&&&&&&&&&&:-)
Mama - jutro my mamy stresa....
Ewcik - nie martw się, pewnie, że praca jest ważna, ale nie możesz rezygnować ze swoich marzeń...

Do góry