reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mama, dzięki kochana, Krzysiu dziś nawet nie robi za kawę :-D (czyt. nie podnosi ciśnienia humorkami :-D), jeszcze się odrobinę męczy z katarem i zdarza mu się pokaszleć ale niestety katar i kaszel chyba to do siebie mają. Wciąż śpi więc aż się boję o której zaśnie wieczorem.

Matik
, ciekawy artykuł, moja córeczka powstała z prawego jajnika i w tą metodę akurat nie wierzę :-)

tasha, ale śliczna kobietka z Ciebie! Widzę, że obie jesteśmy brunetkami :-)

Dido, no to w środę aż 3 wizyty, to będzie w takim razie bardzo szczęśliwy dzień na forum bo jestem pewna, że usłyszymy same radosne wieści od dziewczyn!

Daria, no to jutro się okaże czy pan numerolog faktycznie tak skutecznie płeć odgaduje :-D

dziewczyny a komuś jeszcze sie sprawdziła płec wyliczona przez numerologa?
Bo jak ja go pytałam co Daria podawała ta strone to on mi wtedy odpisał, ze on nie jest wróżka i trzeba zapłacić

hello. witam się.. dziś mam mega doła, brak słów

Matik przykro mi z powodu Twojego synka
[*]...

dziewczyny trzymam mocno kciuki za Wasze wizytki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mamcia mam nadzieję, że Twojej jajniki są już w o wiele lepszym stanie :)

tasha ale delikatna kobieta z Ciebie :)

daria biednaNadusia z tym bolącym ząbkiem.. człowiek orosły nieraz skręca się bólu, a co dopiero takie małe dziecko

ta strona od numerologii jakoś dziwnie wygląda, nie wiem, czemu ale skojarzyło mi się z sektą i naciągaczami :/

pirania Marcello śpi tylko raz dziennie w okolicy południa, tak godzinkę lub półtorej.. więc fajnie, że Krzysio tak Ci śpi:tak: jednak ja cieszę się z tego, że Marcel o tej porze już zasypia w łóżeczku snem nocnym, a ja mam wolny wieczór

dobry wieczór...

początek miesiąca..w pracy szał ciał, już nie wiem jak się nazywam:szok:
nadrobiłam.. ale już nic nie piszę, bo zaraz zmywam się do domu..

pozdrawiam wszystkich cieplutko!!!!!!:happy:

Ostatnia edycja:
Ewcik dzięki...juz niedługo sie okaże co z tymi moimi jajnikami...
moje też już śpią:-Djak miłooo

Truskaffka hahahahahahahaaa najlepsze jest 3 cie zdjęcie-takie w sam raz na wieczór panieński-wiesz ;-)strój policjanta i Matik:-D:-Di 150 rozkrzyczanych babek hahahahahaaa
śliczny chłopak :)

reklama
Ewcik, przytulam kochana
t4621.gif

Truskafffko
, boskie zdjęcia a z synka straszny przystojniak! Ładny spadek tempki na wykresie, może coś z tego będzie? :-)

Do góry