reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej dziewczyny.
Piranha a glpsuje na Kaje :-D
a u mnie z tych brazowych plamien rozkrecil sie okres. i znowu powrot do 26-dniowych cykli :-( a bylo juz tak pieknie...
Daria sliczna sukienka, slodka corunia, a siostra jaka laska :szok:

Kinga, ja co do butów to nie pisałam gdyż kiepsko się na tym znam
wink2.gif
, za to mogę Ci doradzić kolor samochodu
laugh.gif
: definitywnie czarny metalik (uwielbiam auta w srebrnym i czarnym kolorze, na tym drugim co prawda bardziej widać zabrudzenia).
no czarny świetnie wygląda fakt:) srebrny też.. my mamy pecha bo czarne były dwa ale walone i zniszczone.. wiec odpada. narazie podoba nam się granatowy metalik.. :)

Co do butów dziekuje wam:)
dobra koleżanka podpowiedziała mi jeszcze że żółte też bardzo pasują do zielonego :)))
Jutro myślę że coś wybiorę odpowiedniego! :tak:

A Q-Q ;)
wróciliśmy z zakupów..nachodzeni ,ale obkupieni:tak:
potem Sfinks i po jedzeniu do domu..
teraz dzieci juz śpią-padły jak muchy..

my nalewka wisniowa i ja sie zaraz kładę..

jutro umówilismy się ze znajomymi(mają 3 synów) do kompleksu basenów więc bedziemy się moczyć:-)

miłego wieczorku for all:tak:

Ollena-ja od jakiegos czasu mam takie bezbolesne skurcze, twardnienie brzucha i takie dziwne napinanie.
Czasami musze wstrzymac oddech,zeby przeszlo.

A propo imienia to podoba mi sie kilka...Lena,Daria,Pola.
Ale moj M zdecydowany,na Klaudia.
Jeszcze przed starankami obiecalam mu,ze jak sie postara i bedzire cora to on wybiera imie.
Byleby byla to dziewczynka.I teraz mi to ciagle przypomina.:-p

Andziak-z calego serca zycze ci coreczki:tak:&&&&&&&&&

reklama
Dzięki dziewczyny za wszystkie sugestie co do imienia, na razie prym na forum wiedzie Kaja a na drugim miejscu jest Emilka :-)

Kinga
, faktycznie jak to sobie wyobrażę to żółte będą pasować idealnie! Do tego żółte kolczyki i naszyjnik :tak:

Andziak, faktycznie beta bardzo wysoka, będzie córeczka jak nic!
t2014.gif
Ciekawa jestem czy w tych normach beta-hCG podają skończone czy rozpoczęte tygodnie ciąży.

Mama, tylko pozazdrościć tych śpiących dzieciaczków! :-) Ale fantastyczna sobota Ci się zapowiada! Ja mam rano USG, potem podjadę na chwile z prezentem urodzinowym do kuzyna a potem wracam szybko do domu bo ma przyjechać firma montująca balustradę na balkonie.

Do góry