reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja mam narożnik jaśniutki beż i brązowe poduchy, meble wenge też mam, też lubię te kolory z połaczenie niebieskiego lub turkusu, nawet w żyrandolu mam podświetlenie ledami niebieskimi i mam też listwy ledowe niebieskie wokół sufitu podwieszanego i w rogu na ścianie mam takie wielkie 2 kwadraty z gipsu podświetlone też na niebiesko. Uwielbiam wieczorem jak jes to zapalpne jest tak przytulnie wbrew pozorom że niebieski to zimny kolor.
no cacunio masz:))))) bardzo fajnie jak tak sie czyta.
U nas małe mieszkanie wiec dużo nie nawymyślam ale lubię też mieć ładnie i przytulnie:)
Sama zaprojektowałam nasz i Filipa pokój. W tym roku bedziemy na nowo malować przedpokoj i kuchnię bo po 5 latach troche sie zużyło jednak wszystko..

turkus ładny kolor:) też lubię
u nas na zmiane czasami turkus a teraz akurat mam wenge beż połączony delikatnie z Fioletem:) też ładnie.

reklama
dzięki mama będę co jakiś czas zabierać głos:-)
tikurile farbę mam w salonie w kolorze pisakowym w półmacie, ale sama ta farba, przy moich dziewczynach to zbawienie dla moich ścian, wszystko można z niej zmyć, nawet długopis, bez śladu tarcia, nic nie widać, normalnie biorę płyn, gąbkę i myję...rewelacja:tak:
mama a jak Twój Tato się czuje? trzymam kciuki za środowe usg.

a u mnie to choróbska też się różne przewijają, Emilka ma teraz zapalenie oskrzeli, mąż ją quadem przewiózł w temp. 5 stopni, a ona już wtedy kaszlała, no ale po wyprawie wszystko się nasiliło i ma antybiotyk niestety.
poza tym dziewczynki zdrowe, moja najmłodsza Kasia chodzi jak mały pingwinek po domku, już nawet przyśpiesza tempa:szok:

zimno dzisiaj, wiatr, i był przymrozek....

miłego popołudnia życzę:-)

Piranho jak słodki ten Krzyś jak śpi :-)

Co do imion to z tych trzech co podałas to wybrałabym Kaję, śliczne, oryginalne imię. Też mi to imię chodzi po głowie jeśli miałabym dziweczynkę ale moja babcia przez 10 lat miała suczkę Kaję i w mojej rodzinie to imię kojarzy się niestety z psem :baffled:

Kinga do zielonej sukienki zdecydowanie pasują brązowe buty :tak:

wiesz ja nie dalam na imie Naomi bo siostra nie chciala miala problemy i byla chrzestna i ze względu na nia nie dalam; /do dzis sobie tego wybaczyc nie moge;/

mmmm moja chwila z kawką.. :-p

hihihi Piranha, chętnie bym ci paczkę ekspresową z naleśnikiem wysłała:-D
to mi zapodałaś zajawkę hehe a ja już o Twojej małej jako o Kai myślałam i ciężko mi się przestawić na Emilię czy Alicję. Z tych dwóch to chyba Emilię bym dała na pierwsze imie :)
Krzysiu pięknie rozwalony śpi:-D

ooo i doczytałam że Kaja nadal w głowie siedzi...to ja w 100% za Kają jestem:tak:

Mama Piranha Kate Czarodziejka
i pozostałe członkinie gangu olsena...nigdzie się nie zwijamy, nawet jak nie planujemy, w ciąży jesteśmy, albo już po... myślę że tworzymy fajną ekipę, szkoda by było to tracić ;)

Mama pocieszne to Twoje słonko :)
ulalalalala to piękne szaleństwo pitowe będzie:-p
Filmiki naprawde rozweselające od łez :-D Mój Matiko też taki śmiechowy był, boski jest śmiech dziecka :)

Agulek, ale się pięknie urządzacie :tak:

Kinga czekam na zdjęcie :-p

Ilaczek zdrówka dla Emilki, słodki jest widok takie małego szkraba pędzącego po domu :-D

hej:biggrin2:
Wpadam na chwile zameldowac ze zyje.
Pewnie znowu was nie nadrobie:zawstydzona/y:
Ale juz mi tak strasznie ciezko... do tego(11kg na plusie):szok:
Tak poza tym ok.
Wszystko juz przygotowane(prawie)-
nie mam jeszcze wozka-bo nie umiem sie na zaden zdecydowac.
Moze ktoras doradzi.

Za wszystkie trzymam mocne kciuki &&&&&&&&&&&&&
i przesylam fluidiki ~~~~~~~~~~~~

PozDrWiAm

dzięki mama będę co jakiś czas zabierać głos:-)

mama a jak Twój Tato się czuje? trzymam kciuki za środowe usg.

Ilaczek no i git-zabieraj głos :)) przy 3ce dzieci na bank się coś dzieje :) zdrówka dla Emi:tak:
dzięki,że pytasz...tata srednio...nerwowy troche bo do operacji coraz blizej no i..nagle dla państwa cukrzyca przestała byc chorobą i masę kasy na leki wydaje bo wiele z nich na 100% płatne:-(a rentę ma smiech na sali:-(

Truskaffka masz rację -tworzymy fajną ekpię i oby tak zostało:):tak::tak::tak:

Dido dzielna jestes ..jeszcze miesiąc i bedziesz tuliła Malutką :)
w wózku nie pomoge bom nie w temacie co teraz się kupuje:sorry:

Daria to TWOJE zdjęcie to teraz w ciąży??:szok::szok:o żesz Ty chudzino,Ty jedna ,Ty:-D:-D:-D

jadę zaraz po Toma i na zakupy bo oczywiście mąż stwierdził ,że dżinsy nowe potrzebuje:laugh2:niech Mu bedzie :)

Pirania -ja nadal przy Emilce zostaję :)ale decyzja bedzie ciężka widzę ;-)

reklama
Witam sie prawie po latach ;-)
Dido widze, ze idziemy prawie leb w leb, u nas wozek stoi od 2 miesiecy gotowy, Quinny Buzz.
Ty tez masz takie skurcze bezbolesne/napinajace brzuch? Ja wymiekam, mam to teraz tak czesto, ze az sie martwie... oczy mi wychodza na wierzch w trakcie takiego skurczu, mam wrazenie ze mozg mi dretwieje...

Pirahna mm tez sie upiera co do imienia Kaja ale mnie sie z psem kojarzy wlasnie, poza tym jak to zdrabniac? ja nadal szukam imienia dla dziewczynki... Nina, Milena, Milla i co chwile cos mi do glowy przychodzi, ale nic na 100%. Mysle, ze bedzie chlopak wiec za bardzo sie nie wczuwam w zenskie imie;)

Daria chcialas dac Naomi czy Noemi? Znasz juz plec?
Czarodziejko hop, hop ;-) Jestem i jeszcze zyje, mimo ze juz jestem wielorybem z chodem pingwina;-) Zaraz ide do poloznej, niech odbebni swoja prace i zmierzy mi cisnienie ;-)

Do góry