wiecie co nigdy juz nie bede szczepic dziecka w niemczech...;/ nadia dostala 40 stopni goraczki a oni do mnie ze do 7 dni tak moze byc a ja mowie w pl nigdy nic nie bylo a tu tak ja wzielo i dlaczego meza nikt nie poimformowal o jakis powiklaniach po a oni prsze co 6 godzin dawac cos na goraczke;/ porazka....
reklama
K
Kinga85
Gość
Kinga dzięki i owocnego polowania na nową furę
no już chyba się zdecydowaliśmy. Wcześniej chcieliśmy inny ale ostatecznie bedzie pewnie renault ScenicKinga, szalejesz kochana, i super! Udanego zakupu autka! Myślicie o jakimś konkretnym modelu albo marce?
jutro mąż jedzie już sam zaklepać.
a no trochę szaleję) dobrze mi tak... nie myslę tyle o zaciążeniu ;-) wierzę że kiedyś może zaskoczę a może już nie i trudno. Nic na siłę nie bedziemy robić. Ciesze się życiem i spełniam teraz z mężem marzenia... autko chcemy wieksze bo lubimy podróżować dużo no i teraz z psem wiec i on musi miec miejscówe
Miłego wieczorku wam życzę !
ach dziś zmieniłam fryzurke i kolorek) świetnie się z tym czuję.
Jutro zakupy ciuchowe
Tasha postaram się wstawić suwaczek po wizycie u gina.A w którym tc miałaś robioną bete?
Andziak a jak owu u jednej osoby jest w 11 a u innej np w 17 to przecież duża różnica ,chyba dokładniej jest liczyć od owu czyli zapłodnienia.Tak mi się wydaje,ale może się mylę.
Piranha na wyniku jest napisane: b-hcg - 4065,0 mlU/ml
Daria wspólczuje takich skutków ubocznych,malutka napewno się męczy.
Gal podobno znasz dobrą dietę aby uniknąć anemii.Proszę zdradź szczegóły.
Mama, Gal kiedy mam zaciskać te kciukasy
Andziak a jak owu u jednej osoby jest w 11 a u innej np w 17 to przecież duża różnica ,chyba dokładniej jest liczyć od owu czyli zapłodnienia.Tak mi się wydaje,ale może się mylę.
Piranha na wyniku jest napisane: b-hcg - 4065,0 mlU/ml
Daria wspólczuje takich skutków ubocznych,malutka napewno się męczy.
Gal podobno znasz dobrą dietę aby uniknąć anemii.Proszę zdradź szczegóły.
Mama, Gal kiedy mam zaciskać te kciukasy
mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem po zebraniu-łapy i giry opadają-tak jak mówiłam....3h
omówione wszystkie możliwe wyjazdy ,wycieczki,kino,konkursy,karty pracy(dawne sprawdziany) iiiitttttddddd!!
Merylin narazie to za mnie trzymaj &&& za środe bo mam wizyte i usg-trzymaj ,żeby torbiele poszły won!!!
Bella cześć mamuśka!
Czarodziejka powitać
Gal????????????????????
u nas lejeeeee
omówione wszystkie możliwe wyjazdy ,wycieczki,kino,konkursy,karty pracy(dawne sprawdziany) iiiitttttddddd!!
Merylin narazie to za mnie trzymaj &&& za środe bo mam wizyte i usg-trzymaj ,żeby torbiele poszły won!!!
Bella cześć mamuśka!
Czarodziejka powitać
Gal????????????????????
u nas lejeeeee
Andziak0307
Fanka BB :)
Pewnie tak merlin ale normy sa naogol na tyg. ciazy a je sie liczy od @ .Ja takie mam ale sa tez takie od owul. Ja nie wiem dokladnie kiedy byla owul.
_Ewcik_
Fanka BB :)
hej kochane:-) ja mam ciszę i spokój, M w pracy, Marcepan śpi.. byłam z nim dzisiaj w domu kultury na zajęciach muzycznych, było super, syncio wrócił wykończony;-)
truskafffka mi też małż wczoraj kupił truskawki, mówi: przecież teraz musisz dobrze się odżywiać
pirania to czekamy na zdjęcia lub filmik z podglądania Malutkiej;-)
daria gardło możesz płukać Octeniseptem, świetnie redukuje ból, a przyda się też do pielęgnacji pępka dzidzi
tasha Oliwek jest mnóstwo, Iga fajne
missbella super, że nie masz problemu z szefową, jeśli chodzi o ciążę.. mnie przy pierwszej ciąży zwolnili, tzn miałam umowę tylko do dnia porodu przedłużoną / de facto pracuję w służbie zdrowia, i gdzie tu polityka prorodzinna?/
daria hihi właśnie dziś koleżanka w pracy opowiadała mi, że robiła tą kolorową babkę
mama co to za cena szok
merylin super beta
czarodziejka u nas dziś też taka pogoda była, że nic, tylko ładować się pod kocyk z ciekawą książką w łapceniestety, nie można sobie na taką idyllę pozwolić
missbella, pirania ja tak sobie myślę, że jeśli będę 2gi raz w ciąży, to będę działać na dwa fronty-będę chodzić na nfz, żeby mieć badania za darmo no i prywatnie na usg
kinga wklejaj fotkę nowej fryzurki
truskafffka mi też małż wczoraj kupił truskawki, mówi: przecież teraz musisz dobrze się odżywiać
pirania to czekamy na zdjęcia lub filmik z podglądania Malutkiej;-)
daria gardło możesz płukać Octeniseptem, świetnie redukuje ból, a przyda się też do pielęgnacji pępka dzidzi
tasha Oliwek jest mnóstwo, Iga fajne
missbella super, że nie masz problemu z szefową, jeśli chodzi o ciążę.. mnie przy pierwszej ciąży zwolnili, tzn miałam umowę tylko do dnia porodu przedłużoną / de facto pracuję w służbie zdrowia, i gdzie tu polityka prorodzinna?/
daria hihi właśnie dziś koleżanka w pracy opowiadała mi, że robiła tą kolorową babkę
mama co to za cena szok
merylin super beta
czarodziejka u nas dziś też taka pogoda była, że nic, tylko ładować się pod kocyk z ciekawą książką w łapceniestety, nie można sobie na taką idyllę pozwolić
missbella, pirania ja tak sobie myślę, że jeśli będę 2gi raz w ciąży, to będę działać na dwa fronty-będę chodzić na nfz, żeby mieć badania za darmo no i prywatnie na usg
kinga wklejaj fotkę nowej fryzurki
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Ewcik cześć i czołem wieczornie
u mnie też cisza i spokój nie licząc grzmotów
Andziak cześc
u mnie też cisza i spokój nie licząc grzmotów
Andziak cześc
reklama
Podziel się: