reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

wiecie co nigdy juz nie bede szczepic dziecka w niemczech...;/ nadia dostala 40 stopni goraczki a oni do mnie ze do 7 dni tak moze byc a ja mowie w pl nigdy nic nie bylo a tu tak ja wzielo i dlaczego meza nikt nie poimformowal o jakis powiklaniach po a oni prsze co 6 godzin dawac cos na goraczke;/ porazka....

reklama
Kinga dzięki :) i owocnego polowania na nową furę
cool2.gif
Kinga, szalejesz kochana, i super! Udanego zakupu autka! Myślicie o jakimś konkretnym modelu albo marce?
no już chyba się zdecydowaliśmy. Wcześniej chcieliśmy inny ale ostatecznie bedzie pewnie renault Scenic:)
jutro mąż jedzie już sam zaklepać.

a no trochę szaleję:)) dobrze mi tak... nie myslę tyle o zaciążeniu ;-) wierzę że kiedyś może zaskoczę a może już nie i trudno. Nic na siłę nie bedziemy robić. Ciesze się życiem i spełniam teraz z mężem marzenia... autko chcemy wieksze bo lubimy podróżować dużo no i teraz z psem wiec i on musi miec miejscówe:)

Miłego wieczorku wam życzę ! :happy:

ach dziś zmieniłam fryzurke i kolorek:)) świetnie się z tym czuję.
Jutro zakupy ciuchowe:)

Tasha postaram się wstawić suwaczek po wizycie u gina.A w którym tc miałaś robioną bete?
Andziak a jak owu u jednej osoby jest w 11 a u innej np w 17 to przecież duża różnica ,chyba dokładniej jest liczyć od owu czyli zapłodnienia.Tak mi się wydaje,ale może się mylę.
Piranha na wyniku jest napisane: b-hcg - 4065,0 mlU/ml
Daria wspólczuje takich skutków ubocznych,malutka napewno się męczy.
Gal podobno znasz dobrą dietę aby uniknąć anemii.Proszę zdradź szczegóły.
Mama, Gal kiedy mam zaciskać te kciukasy:angry:

merylin, czyli to jednak beta, nonono kochana, piękny wynik, ciekawa jestem czy faktycznie w Twoim brzuchu nie zamieszkały przypadkiem aż 2 dziewczynki :-) Kiedy idziesz na wizytę?

jestem po zebraniu-łapy i giry opadają-tak jak mówiłam....3h:confused2::confused2:
omówione wszystkie możliwe wyjazdy ,wycieczki,kino,konkursy,karty pracy(dawne sprawdziany) iiiitttttddddd!!

Merylin narazie to za mnie trzymaj &&& za środe bo mam wizyte i usg-trzymaj ,żeby torbiele poszły won!!!

Bella cześć mamuśka!

Czarodziejka powitać ;)

Gal????????????????????

u nas lejeeeee

hej kochane:-) ja mam ciszę i spokój, M w pracy, Marcepan śpi.. byłam z nim dzisiaj w domu kultury na zajęciach muzycznych, było super, syncio wrócił wykończony;-)

truskafffka mi też małż wczoraj kupił truskawki, mówi: przecież teraz musisz dobrze się odżywiać:-D

pirania to czekamy na zdjęcia lub filmik z podglądania Malutkiej;-)

daria gardło możesz płukać Octeniseptem, świetnie redukuje ból, a przyda się też do pielęgnacji pępka dzidzi:tak:

tasha Oliwek jest mnóstwo, Iga fajne:tak:

missbella super, że nie masz problemu z szefową, jeśli chodzi o ciążę.. mnie przy pierwszej ciąży zwolnili, tzn miałam umowę tylko do dnia porodu przedłużoną:confused2: / de facto pracuję w służbie zdrowia, i gdzie tu polityka prorodzinna?/

daria hihi właśnie dziś koleżanka w pracy opowiadała mi, że robiła tą kolorową babkę:-D

mama co to za cena:szok: szok

merylin super beta:tak:

czarodziejka u nas dziś też taka pogoda była, że nic, tylko ładować się pod kocyk z ciekawą książką w łapce:tak:niestety, nie można sobie na taką idyllę pozwolić:sorry:

missbella, pirania ja tak sobie myślę, że jeśli będę 2gi raz w ciąży, to będę działać na dwa fronty-będę chodzić na nfz, żeby mieć badania za darmo no i prywatnie na usg

kinga wklejaj fotkę nowej fryzurki:tak:

reklama
Do góry