reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Moje dziecie jeszcze w przedszkolu, dziś cały dzień latam na balkon ...pranie wystawiam bo słońce i wiatr..zaraz chowam bo deszcz, potem znów wystawiam...osiwieć można

i dziś wzięłam się za łazienkę...wszystkie zakamarki wyczyszczone, sufit, ściany ..no wszyściuteńko...lśni hehe

i odpoczywam jeszcze pół godzinki, potem brykam po łośka mojego :)

A ty, Mama brałaś już te zastrzyki przy którymś dzieciaku?

reklama
Truskafffka własnie nie-wcześniej zastrzyków nie brałam...
Boże przerażenie w oczach mi zostało...
nie wiem juz co robic .....tyle kasy wydane przez czas starań ..tyle czasu już to trwa-ceny idą tak do góry!!!
nie wiem -może dam sobie spokój z tym zachodzeniem-nie stać mnie na to .....żeby zajść to ile trezba forsy a gdzie tu potem reszta...
Boże jakie to smutne0nie stac mnie na zajście w ciążę:baffled:

to widzę ,że się narobiłaś...u nas za łazienkę "odpowiada" mąż:-)
a Domiśka odebrałam trochę wcześniej bo dziś Zuza skończyła wcześniej i nie chce mi się 2 razy jeździć:sorry:

czesc dziewczyny.
Mama no ceny masakryczne :szok: dlatego ja nawet nie zliczam ile na to wszystko wydaje.
dzisiaj dotarl do mnie Sylk i paski do ph, ale nie wiem czy wogole mi sie to przyda...:-(
Daria ty to faktycznie masz zdolnosci :tak: a mi tylko slinka cieknie :-)
Piranha postanowilam ze jezeli po kwietniowych starankach nic nie wyjdzie to juz ide do lekarza. tylko czy oni cos mi na to poradza? wiecie jaka jest sluzba zdrowia w UK :wściekła/y:

Daria żeby było śmieszniej to one są na recepte ,ale 100% płacisz!!!!!!!!!

to jakas kpina z tymi cenami!!
witaminy ciążowe też porażka cenowa bo dzis patrzyłam:confused2:

Marzycielka a czemu ma Ci się Sylk i testy nie przydac ???

Daria żeby było śmieszniej to one są na recepte ,ale 100% płacisz!!!!!!!!!

to jakas kpina z tymi cenami!!
witaminy ciążowe też porażka cenowa bo dzis patrzyłam:confused2:

Marzycielka a czemu ma Ci się Sylk i testy nie przydac ???

to jest jakas katastrofa co sie dzieje w polsce...zamiast patrzeć zeby bylo wiecj dzieci i jakos wspomagac to oni jeszcze aby obciazaja;/ jeszcze te emerytury normalnie szok:szok:

Daria a no szok!!!!!!!:eek:

Qrwaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! co za los własnie był u mnie listonosz...dostałam mandat z pobytu na pomorzu u rodziców!!!! nawet nie wiedziłałam,że radar strzelił bo......to strzał zrobiony z tyłu!!!!!!
dostałam 2 ptn i 100zł..
na 50tce miałam 60.............

z każdej strony po doopie!!

w pl sa beznadziejne te punkty maz tutaj jeździ autem i co chwile jakis mandat ale punktów nie dawaja za byle gówna;/ tylko wola w coś kasę zainwestować ..a w pl to ich nawala jak glupi;/
jeszcze gdyby byla pewnsc ze po tych zastrzykach zajdzie sie w ciaz to warto ale one chyba nie dawaja 100%nadzie co ?
z nowu nie kupic pozniej sie bedzie mowila a moze gdybym miala to by sie udalo;/ ciezka sprawa...

reklama
Daria no własnie ciężka sprawa!!
niestety nie ma pewności ,że się po tym zajdzie...
owu to nie wszystko ,jeszcze endo musi byc odpowiednio grube,plemniory sprawne....

a w ogóle to na dokładkę nerwów mam dziś zebranie u Zuzki w szkole i znowu 3 godziny siedzenia na tych mikroskopijnych krzesełeczkach-wrrrrr

Do góry