jestem ...byłam na zakupach
w Claire's nadal sa ciekawe promcje-znóww kupiłam sobie portfel , chustę arafatkę pomarańczową,dla Zuzy zestaw 6 par kolczyków i zestaw dla małej modnisi-kosmetyki...długo się zastanawiałam ,ale wzięłam-ja z tych mam wymagajacych i nie lubię jak sie dziewczynki malują ,maluja pazurki...no ale wzięłam...kiedyś to dostanie
zapłaciłam za wszystko 43zł bo jest prom.1 + 1 gratis-wzięłam 4 rzeczy -zapłaciłam za 2
podoba mi się to...
potem zaszłam do Superfarmu i tu już do śmiechu nie jest:-(pytałam o Ovitrelle i Pregnyl.
Truskafffka pisałam Ci ,że pregnyl kosztuje 20zł ,Ovitr.40zł.....
otóż:
Pregnyl kosztuje 60zł -jest domięśniowy więc trzeba od gina skierowanie na zastrzyk..
Ovitrelle kosztuje............189zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to jest ampułkostrzykawka i można samemu podskórnie.
zrobiłam
połozyłam się kobiecie na lade i pytam z czego wynika ta różnica?????????????
powiedziała,że przeliczy mi dawkę bo są podane w różnych dawkach-jutro mam zadzwonić i poda mi w którym leku jaka dawka bo qrwa czymś się różnią skoro taka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w tym wypadku nie wiem czy podejnmę się zakupu tego zastrzyku bo to jest masakryczna cena!!!!
Pirania.Tasha dzięki za wsparcie...mi mówiła ,że są 2 opcje-albo się zaczną kurczyć i się wchłoną albo pękną....
Daria ale śliczności zrobiłaś
)łątwe to??