Dopiero teraz mam chwilkę by Was poczytać, Krzysiu dziś znów był strasznie humorzasty (marudzenie, krzyki, płacze, wymuszenia i te sprawy) a do godz. 22 nie miałam ani chwilki pomocy przy nim.
Mama, na pewno w sobotę zdam relacje (do teściów tym razem nie jedziemy :-)) a może nawet uda mi się zamieścić na forum krótki filmik 2D lub 3D :-) Krzyś dziś czuje się na szczęście tyci lepiej, oby było już z górki ...i oby wraz z choroba minęły te jego humorki ale chyba za dużo wymagam
A kiedy w góry wybywacie? Pamiętam, że jakoś w kwietniu ...po świętach? To prawda, że ceny paliwa, tempo ich wzrostu przy jednoczesnej stagnacji w wypłatach wołają o pomstę do nieba
U nas tez dziś straszne wichurzysko szaleje.
merylin, Gal tutaj kiedyś opisywała świetną kurację żelazową w diecie. Jest sporo różnych tabletek z żelazem, które mogą być przyjmowane w ciąży (mogą jednak nasilać mdłości) ale pojęcie niestety nie mam, które są lepsze, a które gorsze :-(
Daria, mnie w pierwszej ciąży odrzucało od mięsa a w drugiej nie ...cały czas tłumaczyłam to sobie tak, że przed zajściem w drugą ciążę jadłam niewiele mięsa (dieta dziewczynkowa :-)) stąd organizm upomniał się o swoje ;-), wybitnie za to odrzuciło mnie od wszelkich słodyczy tak do 16 tc. A torcik po prostu świetny, ślinka kapie na sam widok!
Andziak, śliczny suwaczek, za 10 tygodni będzie już wszystko wiadomo (że to córcia oczywiście
), zleci ani się obejrzysz.
Truskafffko, masz super podejście, uda się szybciej niż myślisz, zobaczysz kochana!
Ewcik, nie kupuj na razie Calcium Citrate, czekaj na listonosza
Z Krzysiem już odrobinkę lepiej, dzięki kochana!
Marzycielko, a w którym dniu cyklu miałaś owulkę? A Ty sprawdzałaś sobie podstawowe hormony (LH, FSH, estradiol, testosteron, progesteron i prolaktyna)?
Noemi, też uważam, że warto wydać pieniążki by wiedzieć na czym się przysłowiowo stoi. Kiedy masz wynik? Trzymam kciuki by prolaktyna była niska
A w tym 7 dpo i tak musisz raz jeszcze sprawdzić spoczynkową robiąc test czynnościowy :-), warto go zrobić bo czasem pozwala odróżnić prolaktynemię czynnościowa od organicznej. Z bromkiem na pewno szybko zajdziesz, z tego co pamiętam to pisałaś iż bardzo dobrze na niego reagujesz. A bromek w staraniach nie przeszkadza, dzięki niemu powinien wzrosnąć progesteron a to przecież bardzo dziewczynkowy aspekt planowania
Dobrej nocki dla wszystkich!