reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

pospałam 1,5 bo tak mnie głowa bolała,że inhalacje z amolu nie pomogły-teraz lepiej .zaraz jadę po Dominisia..

Agulak to zobacz sobie jeszcze Dominika-On w każdy kalendarzu wychodzi ,że powinien być dziewczynką-działania w 2006roku w pażdz/ listopadzie-29,31październik i 2 listopad-owu 4listopada(tak był skok)

Gal moja droga kochana mamuśko-co się dzieje...wyrzuć nam-my przyjmiemy na klatę-bedziemy umiały to pocieszymy...a jak nie to chociaż posłuchamy......
a teraz przytulam....i czekam.

Pirania??????????????????????????

Czarodziejka może i ja się skuszę na książkę-ja połykam książki:)

Axarai- i to jest cudownaaaa wiadomość!!
pogłaskać Adusię :):**

Truskaffka smacznego-ja mam tak czereśnie zachowane ;))

Tasha na anemię dobre też są buraki i jeżyny ,ale na nie trzeba jeszcze poczekać -ja miałam anemię okropną i hemoglobinę po porodzie 3 coś-proponowali mi transfuzję-byłam blada jak ściana...ale buraki i jeżyny postawiły mnie na nogi:)

Ostatnia edycja:
reklama
u nas tak graco ze slonce to az pali;/ usiedzieć nie idzie a nadia tylko na placu zabaw i jak do domu ma isc t ryk na calego;/a ja wysiedzieć nie moglam na tym sloncu:no:
najgorsze te owady na pol śpiące multum ich;/

zasiadłam z kawą...
poprzycinałam drzewka i krzewy na ogrodzie..
dzieci wyjęłay z domku ogrodowego koła dmuchane na basen i szczęsliwe:-D
Bono obgryza kość dinozaura:-D
za godzinę bedzie Tom..

Tasha a gdzie tam ,znów mnie boli-nie wiem co jest,żadne leki nie działają:dry:
na 19.00 jadę do Poznania bo poznanianiki zebrały troche rzeczy tej rodzinie co wspominałam kiedys ,że pomagamy-jadę odebrać i licze ,że korków już nie bedzie o tej godzinie...

Gal choc do nas kochana :sorry2::sorry2:

Axari dobrze że masz już to za sobą,bo napewno jest stres.super że dzidziunia zdrowa.
Andziak my to na jednym wózku jedziemy:tak:
Karola w tym wieku to bardzo świadome macierzyństwo jest,Ci faceci to jakoś tego nie czują czy coo??
Miss zazdroszcze takiej bety.Aż będe się bała robić swojej.
Gal czy ty robisz LH testy ,bo właśnie przez kilka miesięcy robiłam i druga kreska zawsze wychodziła słabsza,a w tym co zaszłam były 2 grube ciemno bordowe krechy.A przeddzień prawie niewidoczne. Może dlatego udało się zajść z takim odstępem.

heloł:-D

ale piękna pogoda dzisiaj była, po południu wsadziliśmy Małego w fotelik i heja na rowery:tak:

missbella to kuchnia z pewnością będzie piękna, uwielbiam kuchnie w takim stylu:tak:

truskafffka kiełki można?czy tylko jakieś konkretne? ooo, i czy można kaszę?

karola oby mąż zmienił zdanie;-)mój też w 100% nie jest pewien, bo nie wiem, jak finansowo damy radę..

mama a Ty kochana stosujesz dietę na konkretną płeć, czy Ci to obojętne?:-)

marzycielka a co z tą żurawiną,bo nie oczytałam:confused:

Andziak jak samopoczucie? kiedy mamie powiesz?

mardzycielka masz rację, niektóre marzenia, a szczególnie takie powinny się spełniać o wiele bardziej bezproblemowo...

czarodziejka pięęękny salon, elegancki, ale i przytulny;-)

Missbella wowowow, piękna betka, brawo:-D

axarai najważniejsze, że wyniczki wyszły ok:tak:

tasha staram się uważać na to, co jem, choć dziś na przykład na obiad zjadłam makaron penne z tuńczykiem i cukinią w sosie śmietanowym, który uwielbiam.. no a teraz czytam, ze cukinii nie można:dry: jaka to sałatka brokułowa?

merylin betka pewno będzie piękna i wysoka:tak:

pirania jak Krzysiu> mam nadzieję, że lepiej?

Gal co jest Słonko?

jestem ..;)

Gal?????????????????????

Pirania ?????????????????????
:(:(:(((

Ewcik cześć babeczko o ładnych brwiach:-D
nie stosuję żadnej diety-płeć mi bez różnicy:tak:zawsze marzyłam o 2 córkach i synku-więc pasowała by córka,ale tak jak Pirania pisała że długo się starała i płeć zeszła na dalszy plan tak u mnie też tak jest:)
przycupnęłam na tym wątku bo na innym gdzie pisałam babeczki nie tylko juz wszystkie zaszły ale i porodziły:blink:
nie mam się gdzie podziac to jestem sobie tu z Wami;-)
jak dzionek minął??

reklama
Witam się z Wami wieczornie! Dopiero teraz jestem. Miałam strasznie ciężki dzień :-(, Krzysiu rano czuł się jeszcze gorzej, miał ponad 38,5C (mierzone rtęciowym tylko 4 minuty bo więcej nie pozwolił), kaszlał tak mocno, że aż wymiotował :-( Pojechaliśmy do lekarza, w kolejce nastałam się 1,5 godziny by usłyszeć, że mam podawać syropek i Nurofen na zbicie tempki ;-), ale przynajmniej wiem, że płuca i oskrzela ma czyste i żadnego zapalenia ucha też nie ma, ma zaczerwienione gardło. Cały dzień był bardzo marudny i płaczliwy ale teraz na wieczór tak jakby humorek mu troszkę wrócił, mierzyłam tempkę (a wieczorami bywa zazwyczaj wyższa) i jest już poniżej 38, mam nadzieję, że już z górki.

MissBella
, śliczna beta! A 25 listopad to całkiem fajny dzień - świętuję wtedy imieniny :-D

merylin
- śliczne imię dla córci wybrałaś!

Truskafffko
, 1,5 godziny czekałam z Krzysiem na swoją kolej i z tego czekania to już zupełnie zapomniałam zapytać o Diphergan. Ale żeś sobie zdrowe i apetyczne (no i dziewczynkowe :-D) śniadanko zafundowała!

Karola, rozumiem Ciebie doskonale. Ja mojego M strasznie długo musiałam na kolejne dziecko namawiać, czasem jak i u Ciebie pojawiała się z tego powodu nerwowa atmosfera gdy on upierał się, że nas nie stać (wiem tez, że nie uśmiechały mu się dodatkowe obowiązki, jest dokładnie tak jak Mama pisze ...i jak Marzycielka bo faceci faktycznie bywają wygodni). Ale tak długo wierciłam mu dziurę w brzuchu, podawałam argumenty ZA, że w końcu dał się namówić i teraz z dumą mówi o kolejnym swoim potomku :-) Trzymam kciuki byś i Ty swojego M przekonała i byście mogli niebawem rozpocząć staranka o córeczkę!

Kosmo
, duzo zdrówka dla Ciebie i synka!

Czarodziejko
, boski salon, masz super gust!!!

agulek, suplementy łykasz, dietę stosujesz, jak zadbasz o niskie pH to żadna pełnia Ci niestraszna! :-)

Mama
, dzięki kochana! Ból głowy już minął? A Dominik poczęty dzień przed pełnią :-) Ja też strasznie się cieszę, że zawitałaś na tym forum, jak zniknęłaś to zrobiło się pusto i smutno a cisza na forum zaczęła być zaraźliwa ...tak więc nigdy nas nie opuszczaj!

Gal, co się kochana stało? :-(

axarai, gratuluję super wyników, dzidzia zdrowiutka i tylko się cieszyć!

tasha
, dzięki, mam nadzieję, że jutro już będzie z górki, pogłaszcz tam ode mnie brzuszka z Oliwką! :-)

Ewcik, raz na jakiś czas można cukinię wszamać :-), w końcu potas tez trzeba przyjmować, nic się nie przejmuj kochana ...ślinka mi właśnie kapie jak poczytałam o Twoim obiadku :-)

Do góry