reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hallo Kobitki!!!

Cała noc nie spałam, ale odebrałam te wyniki PAPA:tak:
Ryzyko jest niskie, pani genetyk powiedziała, że amino nie potrzebna, chociaż oczywiście zaproponowała. Oczywiście musiałam podpisać karteczkę, że się nie zgadzam na amino, trochę śmiesznie, bo to ona powinna wziąć odpowiedzialność i podpisać, że mówi, że jest dobrze i nie potrzeba robić:-D
Suma sumarum jestem dziś najszczęśliwsza na Świecie!!!!

reklama
Czarodziejka...normalnie aż się chce wpaść do Twojego salonu wypoczywać, bosko. Do tego widze macie wyjście od razu na taras, zazdroszczę:-p

MissBella
super beta :) niech dzidzia zdrowo rośnie

Córa Darii też z pełni, także spokojnie ;)

Andziak &&&&& nieustanne za córę :)

Gal tule i trzymam za rękę

Axarai suuuuuper, buziak w brzuszek :)

Karola ta ksiazka jest po Polsku. Mozesz ja nabyc w empiku lub nawet przez internet.
Ja uwielbiam w wersji Video...bo tez jest z tego Film!!!!!!
Polecam..zmienia swiadomosc!!!!
f2f538e66a2ac6aedc100b7aebcaa865.jpg
FILM
the.secret.jpg
KSIAZKA

Czarodziejka dziękuję z pewnością zakupię tym bardziej , że w niedzielę będę w Poznaniu to wdepnę do empiku.
Axarai gratuluję zdrowej dzidzi

niestety- bo kazdy ma inne marzenia, nie ma konkretnego "środka" na płeć dziecka, na szczęście- bo przeciesz zawsze to jakaś niespodzianka :) Pozdrawiam !

wcinam malinki dla mojej dziewczynki:-D

mam jeszcze końcówki zapasów zeszłorocznych malinek w zamrażarce, zrobiłam a'la kompocik i wyjadam maliny

niedługo zmywam się po Matika, powłóczymy się trochę, pogoda superowa :)

reklama
witam dziewczyny!!! ależ dzisiaj pogoda!!! trochę posiedziałam na słońcu i już mam opaloną buźkę
witaj Karola!!! musimy popracować nad argumentami, by przekonać męża, jesteśmy w podobnym wieku, więc pewnie i panowie są w podobnym
Andziak - trzymaj się cieplutko i nie daj się mamie! moja też mi powiedziała, że chyba zwariowałam skoro po takim czasie mi się 2 dziecka zachciało a teraz czeka na niunię jak my wszyscy:tak:
Axarai - gratuluję zdrowej dzidzi, wielka ulga, nie?
Ewcik - widzę, że dietki pilnujesz!!!
Gal - co tam się wydarzyło, że masz dziś dookoła???
MissBella - beta świetna i na pewno potwierdza ciążę, wierzę, że chciałabyś już być na zwolnieniu, bez pośpiechu, bez stresu, ale jeszcze odrobinkę, ja jestem na zwolnieniu od 8 tygodnia ciąży, bo pracuję w szkole a tam jak wiadomo wylęgarnia wirusów i zarazków
Czarodziejka - salon - bajka, śliczny!!!

zaczęłam walkę z anemią, wypiłam 2 kubki soku wielowarzywnego i przed chwilą wrąbałam michę przepysznej sałatki brokułowej...pękam w szwach...

Do góry