reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Tusia rozumiem Twoją irytację bo w naszym przypadku drugi synek nie był na łapu capu trwało to klika cykli aczkolwiek jedyne co zrobiliśmy to częste przytulanki i stop dwa dni od OWU no i wyszedł chłopczyk a nie jak Twoim znajomym dziewczynka . Także samo odsunięcie od OWU nie daje większej szansy na dziewczynkę. Ech wówczas nie wiedziałam że dieta powinna inna i i PH właściwe. pozdrawiam

Mama drugi jest z kwietnia :-)

Dziewczyny co ja mam zrobić jak mi owulka popada w pełnie , to dopiero masakra :wściekła/y:
Niech któraś mamuniacóreczki mnie pocieszy że ma córkę poczętą w pełnie, plisss....bo zwariuje.

Mama drugi jest z kwietnia :-)

Dziewczyny co ja mam zrobić jak mi owulka popada w pełnie , to dopiero masakra :wściekła/y:
Niech któraś mamuniacóreczki mnie pocieszy że ma córkę poczętą w pełnie, plisss....bo zwariuje.
ja cie pociesze, moja Nadia jest z pelni :-) a Livik tyci przed pelnia
MissBella piekna beta :-)
Czarodziejka pieknie tam u ciebie w domku :-)

To ja wierze, ze trzecie dziecko to bedzie nasz Xavier i koniec kropka nie ma innej opcji ;)

Ostatnia edycja:
Czarodziejka salon PIERWSZA KLASA :tak::tak::tak: COD, MIOD I ORZESZKI :-D
pieknie to wszystko podsumowalas jesli chodzi o plec dziecka. u mnie chyba sie nie sprawdzilo bo ja bylam przekonana ze druga bedzie dziewczynka :tak: ale juz od ok.4 miesiaca czulam ze to jednak chlopak. chociaz jeszcze wtedy nie znalam plci.

Ostatnia edycja:
Czarodziejka piękny masz domek , piękne duże okna . Uwielbiam i sama mam takie no i jeszcze dywan mam taki sam :-).
Agulek ja na księżycu jeszcze się nie poznałam ale wszystko przede mną.

jestem z tostami;)))

Czarodziejka pieknie napisane do Andziak i piękny salon;)))

Bella gratki kochana :))

Agulek mój Tom jest z 19 kwietnia ;)
a co do córki i zajścia to ja nie wiem gdzie Ty to sprawdzasz-podam Ci jak działalismy z Zuzą i sprawdz
rok 2004 grudzień-działania 12,14 i 16 grudnia-owu 17 grudnia(wtedy miałam skok tempki)

Witam
Czarodziejko przepiekny salon !!!
MissBella super beta &&&&&&& za dziewczynke
Piranha współczuje choroby, denerwuje mnie też u ludzi taka nieodpowiedzialność, może nieświadoma ale wystarczy pomyślec i powiedzieć , że się jest chorym i mozna kogoś zarazić a dla mnie nie ma nic gorszego jak dziecko jest chore
mama ja jak byłam teraz z Alanem w ciąży to ciągle się mnie ktoś pytał czy wpadłam bo to niemożliwe żeby mieć 2 dzieci i jeszcze się na jedno zdecydować , ciekawe co będą mówić jak sie na 4 zdecydujemy

reklama
Do góry