reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Truskafffka:-D:-D:-Dnie wiem o co im chodzi-ale mój drze się coraz bardziej:eek: idę odkurzać...
no i dogadzamy sobie ;) a powiem Ci po cichu ,że zjadłam jeszcze 4 ptasie mleczka:sorry2:

reklama
Mama Truskaffka -rozumiem mojego M bo sama mam obawy czy damy radę finansowo, czasowo, nasz wiek . Tylko po co tak się mój M przy tym denerwuje :wściekła/y:. A ja z nim :wściekła/y:. Dam mu jeszcze czas. Może zmieni zdanie. No nic jakby co przygotowania zaczynam z mojej strony :-). Lekarz zaliczony , badania zrobione jeszcze tylko tarczycę sprawdzę. Poza tym suplementy i dietka. Kurcze tylko nigdy PH nie badałam. Ale i to zacznę robić no i wykres będę prowadzić. Na razie to choć tyle będę miała, przygotowania na córeczkę :-). Na tą chwilę to daje mi wiele radości i nadziei. A życie zobaczymy co przyniesie.
Pozdrawiam dziewczyny

Mama :sorry2: no właśnie napisałam że ...w ciąże zachodzę...ale zmazałam...
także dzięki że mnie delikatnie trzepnęłaś:-D czekamy na dzidzię:-D

Karola dobrze że się przygotowujesz i nadziei nie tracisz, my kobiety mamy swoje sposoby żeby wpłynąć na tych męskich uparciuchów :) i trzymam kciuki za was :)

czesc dziewczyny :-)
u nas dzisiaj tez piekny dzien sie zapowiada :-)
Karola z facetami juz tak jest. oni poprostu sa za wygodni :tak: ja tez nie mam superowego wsparcia ze strony meza, ale mam sposoby zeby go przekonac ;-) on wiem ze ja nie przestane "marudzic" dopoki nam sie nie uda. a wiesz ile razy juz slyszlam ze mamy dwojke i to nam wystarczy :szok: kochana nie jestes sama. mysle ze wiele z nas miala badz ma ten sam problem :tak:
Piranha oj biedny ten twoj Krzysio :-( oby mu szybko przeszlo :tak:
dziewczyny czy ktoras z was kupowala te paski do mierzenia ph w UK? plisssss dajcie jakies namiary :-)
Piranha to mnie zaskoczylas tym lykaniem zurawiny, bo ja wszystkie suplementy biore przez caly cykl :szok:

cześć wiosennie:-)
Gal ja mam podobnie jak ty z tym ph i śluzem więc przytulam a suplementy łykam już od połowy grudnia.

Mama moje dziecie urodzone w tym samym dniu co ty, i też taka fajna duszka z niego.

Ktoś mnie pytał o limonkę jak działa na mnie, otóz irygacje są super na obniżenie ph, gorzej że niszczą florę bakteryjną pochwy więc biorę lactovaginal żeby troche podreperować, a że przy okazji ma on niskie ph to tym lepiej. Jutro zaczynam aplikację ...

Pozdrowionka

Ja juz troche lepiej.Pogadalam z mezem.Ale na nic sily nie mam i jak sobie pomysle jak moja mama sie dowie.Sajgon bedzie .I co jakis czas mam niedosyt.Nakupilam tych specyfikow a w tym lutym odpuscilam/Mialam w domu sajgon wiec i tabletki bralam jak mi sie przypomnialo.Nie robilam obserwacji.Nawet jak mialam ten sluz zolty to mialam wziasc lactowagibal.Ale jak przyszedl wieczor to ciagle zapomnialam.Wiec niedosyt mam.Chcialabym mowic do brzuszka Zosiu ale rozum wskazuje cos innego

reklama
Mama :sorry2: no właśnie napisałam że ...w ciąże zachodzę...ale zmazałam...
także dzięki że mnie delikatnie trzepnęłaś:-D czekamy na dzidzię:-D

do usług :-D:cool2:

Marzycielka witaj ;)

Agulek-dzięki :) a drugi synek kiedy?

Tusia w zasadzie nie różnią się niczy poza uchwytami-więc ja bym brała ten za 159zł:)

Andziak wspieramy jak możemy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Zosię!

Ostatnia edycja:
Do góry