reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

te za 159 zl mam je kupilam je na promocjiza 30 e i sa bardzo fajne :)

reklama
Marzycielka, Tusia - dziękuję to faktycznie pocieszające , że nie tylko mój M ma obawy . Ja mu powtarzam Ty jesteś szczęśliwy bo mamy dwóch cudownych synków a ja czuję niespełnienie ogromne i aż mi się wierzyć nie chce , że nie miałabym mieć córeczki . I pytam mu się przy dwóch dziewczynkach pewnie chciałbyś chłopca , no i tu brakuje mu słów :tak:. A wówczas on mi się pyta a co będzie jak się okaże , że będzie 3 chłopczyk no i tutaj mi brakuje słów :zawstydzona/y:. nooo właśnie

Andziak trzymam mega kciuki za dziewczynkę u Ciebie bo jak dziewczyny piszą należy Ci się z urzędu. Tak będzie zobaczysz :-)

Karola jak bym swojego słyszała :dry: i siebie :confused: takie dylematy chyba ma nie jedna tu z nas >>>Ja na pewno .
trudne to jest przyznam,dlatego sie tak cykam zamiast brac się do roboty........:cool:

dzieki babki za pomoc.

Dziewczyny:)

Wiem że rzadko piszę ale w sumie nie mam o czym.

Mam za to do Was ogromną prośbę. CZy mogłybyście wpaść na mojego bloga (adres w sygnaturze) i trochę pokomentować niektore posty?? Wiem że to nic specjalnego i moze Was to nawet nie interesuje o czym ja piszę ale dzięki temu mam szanse nawiazac wspolprace z firma np MAM i beda mi przysylac prosukty do testowania.

Bede wdzieczna jesli znajdziecie chwilke:)

Pozdrawiam:*

Kurcze a niektore maja parki z urzedu i nie maja nerwa przed usg.Nie mysla tak jak ja teraz czy sie udalo.Moje wszystki znajome w ciazy mowily jest corka bo tak chce i byla.

Andziak ja też czasami zazdroszczę parek i tak jak piszesz chcą i mają. A my no cóż nastresujemy się. Ja tez jestem z Wielkopolski.

Andziak no wkurzające troche mi tez czasem nerw puści ,tacy znajomi włąsnie maja mieć córę lada dzień
stwierdzili,ze to trzeba troszkę pomyslec ,zaplanowac a nie tak na łapu capu a ich planowanie to raptem częśte współzycie zaraz po @ i stop i jest córa.:cool: troche boli i wkurza taka gadka:/

ja tez sie ciagla zastanawiam czemu tak jest? czemu niektore marzenia nie spelniaja sie troche prosciej.
ale z drugiej strony gdybym miala juz parke nie wiem czy tak bardzo pragnelabym trzeciego dziecka...
kurcze dziewczyny musimy wierzyc ze to wszystko co teraz robimy zeby spelnic nasze marzenia nie pojdzie na marne !!!

Kurcze a niektore maja parki z urzedu i nie maja nerwa przed usg.Nie mysla tak jak ja teraz czy sie udalo.Moje wszystki znajome w ciazy mowily jest corka bo tak chce i byla.
Kochanie i to jest wlasnie dowod na to ze "prawo przyciagnia" dziala bez wzgledu na wszystKo.
Pamietam jak dzis..jak jeszcze nie mialam Maksia...ze powiedzialam do Kuzynki..ze ja napewno!!!! bede miala dwoch synkow...- mowisz i masz....stalo sie!!!!
A dzis wiem ze gdybym miala trzecie dziecko to byla by to coreczka na 10000000000000000%...po prostu to wiem!!!!!
Dlatego moja najdrozsza...bierz sie w garsc...i choc plci dziecka juz nie zmienisz to mysl o tym ile radosci, milosci i szczescia Ci przyniesie....
i nie bierz na siebie opini innych....co ono myslą , zupelnie nie ma znaczenia!!!!
Bo Twoje zycie , Twoje dzieci To Twoja przestrzen!!!!!!
Bardzo cie sciskam...i naprawde gleboko wierze ze nosisz corcie...Nic nie dzieje sie od tak sobie...wiec to ze zaszlas teraz w ciaze mimo nie planowania swiadczy o Wielkiej Bozej łasce...Zaufaj !!!!!

reklama
Do góry