reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a trzeba codziennie brac te witaminy? czy robic jakies przerwy?:) no i jak juz nam sie uda zafasolkowac to wtedy mozna juz normalnie jesc i odstawic witaminy tak?:) a magnez to juz ''normalny''wystarczy ze kupie?:))

reklama
Hej Dziewczyny długo się nie odzywałam, ale czytam Was codziennie żeby byc na bieżąco. Ja póki co nie staram się z M, ale zarejestrowalam się na kwiecień do gina bo miesiączkępowinnam mieć 6 marca a do dzisiaj nic, a w ciąży nie jestem bo 2 testy w przeciągu 2 tyg robiłam i pewnie znów moja prl szaleje i blokuje wszystko:-( do ginka pójdę z wszystkimi badaniami tarczycą, prl, progesteronem, testosteronem....pewnie zaleci mi bromka jak przy 1 ciąży...zresztą nie będę gdybać narazie jakoś na spokojnie podchodzę bo się staramy od czerwca, wszystkie suplementy grzecznie na półce czekają.

Piranha jak myślisz, czy te wszystkie badania będą miarodajne? NP progesteron jeżeli nie dostanę nadal miesiączki?

Wszystkim zaciążonym gratuluję i życzę wymarzonej płci bo tak ostatnio sobie uświadomiłam, że bardzo mi na tym zależy i wszystkie Was rozumiem:-)

Gal, Mama bądźcie dalej wytrwałe a na pewno się uda!!!!!

Truskaffka dziękuję z całego serca za paczuszkę doszła do mnie już dawno i zasiliła moją piękną i bogatą półke z suplementami:-)

:-)Buziaki Dziewczyny znów się odezwę!!

Ewcik ponoć najlepiej żeby owulacja wypadała po nowiu (chyba między nowiem a pełnią)
po pełni łatwiej o chłopca.
Mnie z Matikiem się sprawdziło

Noemi
niech ci ziółka służą
kurde, te cykle zwariowane. Mój ostatni trwał ponad 60 dni, eehhh strasznie się boję co teraz będzie :(
ale dupka mam, i nadzieję że będzie lepiej..też mam

Ostatnia edycja:
Truskafffka to mi wychodzi, ze synka spłodziliśmy między nowiem a I kwadrą:confused: nie wiem, czy dobrze patrzę-21 lub 22 .10.2009

dlatego ja się skupiłam na diecie, suplementach. Nie czekam na nowie, pełnie, dziewczynki w kalendarzu chińskim...tylko działam licząc na owulację, byleby się tylko pojawiła

...na kogo wypadnie na tego bęc:-D

truskafffka ciekawe, kiedy teraz będziesz mieć owu.. no i czy cykl będzie krótszy... mam nadzieję, że u mnie w następnym cyklu będzie lepiej /jak zacznę pić ziółka/..

dobrej nocy, dziewczynki ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
nie no, ja mam nadzieję że cykl będzie krótszy, że dupek podziała...
co do owulacji ehhh liczę na małą bestię hehe

w środę chcę iść do gin, zobaczymy co ona zobaczy na monitoringu-to będzie 16dc to od razu mi potwierdzi czy mam dupka brać

Do góry