reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mama - ja też uwielbiam turkus, u mnie w salonie króluje kremowy, turkus i brąz czekoladowy
Gal - jeszcze raz dziękuję, czytałam posta i robiłam listę zakupów
Pirania - dzięki, jeszcze dziś kupię herbatkę Roobois
pędzi u Ciebie ten suwaczek jak szalony...a ja wciąż 10 tygodni za Tobą:-)

Daria podziwiam te wszystkie twoje wypieki ja nie cierpie piec ani gotowac ale niestety musze
mama mam taki sam obiad jak Ty dzisiaj już gotowy teraz czekam na syna jak przyjdzie ze szkoły, zbieram ekipe i jade z dziećmi do fotografa, zrobie im pare zdjęc, będa mieć pamiątke,

Jak zwykle was nie nadrobie:zawstydzona/y:
U nas przepiekna pogoda...21 stopni.

Ja juz po remontach.
Prawie wszystko przygotowane.
czuje sie calkiem dobrze,tylko strasznie mi juz ciezko.
Dzis bylam u lekarza.
I wszystko ok......
10 kg na plusie:szok:
skurczy brak
przeplywy ok.
Szyjka dluga i zamknieta.
Mala wazy 2300
i to tyle o mnie.

Czrodziejka-sliczna ta kanapa.
Ja osobiscie nie przepadam za skora.
Ale przy malych dzieciach ,jest praktyczna.

Missbella,Andziak,merylin-gratulacje
Trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&& za dziewczynki:
mama-fajnie,ze znowu jestes:-)
Zobaczysz,przyjdzie taki dzien,ze zobaczysz dwie II:tak:
Mocno ci kibicuje.
Za wszystkie staraczki i mamusie w dupaku trzymam kciuki &&&&&&&&&&
A dla potrzebujacych moc fluidikow ~~~~~~~~~

Milego dnia:-)
Buziaki dla was:****

Agulek- dziekuję Ci bardzo kochana, ale wygląda na to , że ja tez się nie załapię na końcówkę roku. Ja Tobie też niezmiennie kibicuję:-)

Piranha-Dziekuję Ci bardzo kochana:tak:,ale nie kłopotaj się teraz, bo przecież masz Krzysia chorego, dziękuję Ci jeszcze raz.
no tak dzieci nie wszystko przełkną. Dobry jest też imbir świeży starkowany i zaparzony wrzątkiem, może tez być gotowany 3 min pod przykryciem, jak ostygnie do tego miód i cytryna. Ale pewnie tego też nie przełknie...

A do tego drugiego z linka to wczoraj dzwoniłam, i niestety juz nie robią, bo nie mają kontrastu, bo podobno za drogi. Dzwoniłam teraz do tego pierwszego i nie odbierają. Ale dziekuję Ci Słonko:)

Ale ja dzisiaj się dodzwoniłam tam gdzie podobno robią w W-wie, robi podobno dr Ślusarczyk, ale teraz się przeprowadzają i mają podobno robić od 2.04., ale pani nie umiała mi nic konkretnie powiedziec jeszcze , ani nie można się jeszcze umówić, ani jak się przygotować , nie wiedziała. Także pewno nie jest to do końca pewne, czy uda mi sie po tym 2.04 to zrobić, a nawet by mi to pasowało terminowo. Cena też bardzo przystępna, no powiedzmy 350zł. Także jakąś nadzieję odzyskałam.

Daria- mniam, jak mozesz mi to robić? To jakieś tortury to zdjęcie:-) Och, jak smkowicie wygląda. Miałam Cie prosić już wczesniej o ten przepis na sernik, ale ciagle zapominałam, jak bys mogła mi tez przesłać na PW.

Dobra już spadam, muszę się trochę synkiem zająć, a jemu juz całkiem dobrze, tylko nad ranem pokasłuje, no bo wiadomo po nocy zalega, ale jeszcze niestety siedzimy w domu, aby całkiem wydobrzał.

Dido łapie fluidki :)
niunia pięknie rośnie, no i remonty na wykończeniu, pozytywnie :)

Kate super taka pamiątka od fotografa :tak:

Gal &&&& żeby z tym badaniem sie udało

Truskaffcia -no problemo;))

Kate ale super pomysł z fotografem;))
my własnie jemy.

Dido dziękuję kochana ;)
no i 10 kg to naprawdę tak w sam raz-przecież Ty już 33 t.c. masz-bardzo dobrze trzymasz wagę-brawo!!

Gal leć kochana ,przyjemności z synkiem ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry