reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha- witaj, kurka wodna, szkoda Krzysia i szkoda, że tego nie wziął za wczasu, może jeszcze niech M kupi jakaś maść rozgrzewajaca na klatkę persiową i plecki. koniecznie syrop przeciwkaszlowy. Zero nabiału.

A co do tego hsg za pomocą usg, to się nazywa hycosy, i niestety jest właśnie z tym straszny problem, bo ja tylko na to bym sie pisała. Będę dzisiaj dzwonić w jedno miejsce i jak tam nie robią , to chyba juz w W-wie nie robią. Trzeci świat normalnie. W krakowie gin robił i tez niestety już nie robi. jak bys gdzieś natrafiła na taką informację, że gdzies w pobliżu mnie robią , to byłoby fajnie. A i to powinien być ajkiś natuaralny kontrast, bo robią też sola fizjologiczną, ale te wyniki są kiepskie podobno.

Tasha- to pij dodatko ten rooibos, jak Piaranha pisze. Im wiećej żódeł żelaza, tym lepiej. Do ataku kochana na to żelazo, do ataku:-)

reklama
potrzebuję reanimacjiiiiiiiiii:confused2:

ja rozumiem power ale chyba przesadzam...doopke mi samą nosi a kręgosłup błaga o odpoczynek..to usiadłam na chwilę..

Patrysia* powodzenia na jazdach:))pamiętaj -jesteś kobietą ...a nie babą za kierownicą !;))

Pirania no ja też mam brąz z beżem no i zieleń od kwiatów;))
zdrówka dla Krzysia,biedaczek:-(i współczuje nocki-jak człowiek nie wyspany to i świat szaro -bury nawet jak słonko świeci..
przytulam kochana do mojego 75B:sorry:

pranie na tarasie,wyszorowałam właśnie legowisko Bono-też schnie,Zuza grabi ogród,ja nawet kawy dziś nie piłam...jeszcze okna czekają i maskotki WSZYSTKIE wywalam z dzieci pokoi bo tylko kurz zbierają !
przestawiłam wypoczynek w salonie-sezon grzewczy zamkniety :) moge zasłonić grzejnik:)

Bettsie??????????????????????????

Nullka???????????????????????????

Agulek???????????????????????????

Monico,Aneczka,Beatka?????????????????????????

dobra idę bo jak dłużej posiedzę to może być róznie z tymi oknami:-p

Czarodziejka -kochana no dobrze ;)) to przycupnę ino kawę zrobię ;)))

Ostatnia edycja:
mama05- oj, pracusiu, na ambicję mi wjeżdżasz i też muszę się wziąść do roboty:-)

Piranha- a syropek z cebuli i miodu Krzysiowi robiłaś, naprawdę skuteczny,tylko nie wszystkie dzieci chcą to pić, mój niestety nie chciał.

Gal kochana u mnie tak wyglądają czwatrki-3 dni w pracy to nie wiele w domostwie zrobię ,więc w czwartek śmigam na mopie i innych sprzętach ,żeby w week .rodzinne spędzić a nie na porządkach:)

kończę myć podłogę i siadam do kawy...

matkooooooooooo-przecież zaraz obiad muszę robić:sorry::baffled::confused2:

u mnie w salonie też niebieski połączony z beżami i brązem:rofl2:

Mama
staram się podobnie działać, najpierw kilka dni w pracy, potem porządki w mieszkaniu, i weekend dla rodzinki :)
Piranha przykro mi z powodu Krzysia :(
Patrysia nonono super że małe fika zdrowo ;) córa będzie ;)

Cześć kochane:-) Mama dobrze że nastroik się poprawił, tak trzymać.
Ja okna pomyłam w sobotę, bo w tygodniu po robocie mi się niestety już nie chce. Ale kochana niech moc będzie z tobą...

Gratuluje nowym zaciążonym.

Gal i czekam na twoje więści bo niezmiennie ci kibicuje.

Ja w tym miesiącu odpuszczam bo końcówka roku mi nie leży jako hipotetyczny termin. Za to po tych wszystkich irygacjach, które pewnie nieżle mnie wyplukały zakupiłam lactovaginal i po @ zaaplikuje 10 sztuk żeby trochę podbudować moją flore przed następną "akcją limonka"

Pozdrawiam wszystkich cieplutko i miłego popołudnia

Truskaffka no to mamy podobny gust we 3:tak:tylko jak nie niebieski a turkus uwielbiam-taka laguna jak nie raz w przyrodniczych filmach pokazują..mmmmmmm no kocham turkus:-)
no i dla mnie też jak dla Ciebie ważny jest week.rodzinny-jakieś jedzonko na miescie,gościna znajomych...

Patrysia* ja oczywiście też za córkowe fikanie trzymam &&&

Agulek no witaj kochana :)) wiesz-moc jest ze mną i nie chce opuścić :))
ja też nia załapię się na koniec roku bo ten cykl stracony a gdyby sie udało to byłaby jakos połowa grudnia..
też chyba kupię jakieś dowcipne prebiotyki ;)

Ostatnia edycja:
Czarodziejko, a myślałam, że mam omamy wzrokowe i tylko mi się wydaje, że ten bociek coraz szybciej zasuwa :-D

Mama, u mnie też w salonie zielono od kwiatów, jest tam ich najwięcej :-)

Gal, znalazłam na razie na szybko 2 miejsca w Krakowie:

Ocena dro�no�ci jajowod�w HyCoSy

SPECJALISTYCZNY GABINET GINEKOLOGICZNO-PO�O�NICZY Z DIAGNOSTYK� USG

Jak tylko znajdę coś w Twoich okolicach to dam znać kochana! A syropku z cebuli Krzysiu na 200% nie wypije, on wybitnie wybredny kulinarnie jest pod tym względem ;-)

Truskafffko, no to żeśmy się w trojkę zgadały z tymi beżami, brązami i niebieskościami :-D

agulek, wyobraź sobie malutką, przystrojoną w różowe falbanki córeczkę śpiącą w leżaczku pod choinką i może zmienisz zdanie :-D

Uciekam na razie bo synek marudny po ciężkiej nocy.

reklama
Pirania-no ja tez mam najwięcej kwiatów w salonie ;)
idź kochana,odsapnij...
wytchnienia zyczę ;)

Daria o nieeee!! ja tu muszę 1,5 kilosa zrzucić bo mi po hormonach na rozbicie torbieli przybyło a Ty mi tu z ciastem .....
ale dziękuję kochana;))) doceniam i wirtualnie juz wszamałam;))))

Czarodziejka-zapodaj mi kochana tą Twoją dietę na PW -jeśli oczywiście mogę prosić:sorry:
a proszę taaak ładnieeee:-p

nogi z kuraka z w piekarniku,ziemniaki sie gotują ,ogórki kiszone na stole -zaraz z Zunią jemy:)

Do góry