reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama zaciskam, żadnemu nie dam uciec hehe
Gal łał szacuneczek, pozwoliłam sobie skopiować zalecenia, bo ja w ciąży miałam anemię, w tej (w którą przecież właśnie zachodzę :-D) też mogę mieć i anemię i cukrzycę...

Tusia
nie znam się, ale jak o serducho chodzi to musisz uważać. Może Piranha coś doradzi...

reklama
cześc dziewczyny
Ja dzisiaj wstałam dośc wcześnie i mam tyle pracy, że szok, bo miałam wczoraj popracowac przy komputerze poszłam młodych uspic i padłam
Czarodziejko sliczyny narożnik, właśnie taki mi się marzy ale na razie nie możemy sobie pozwolić
MissBella trzymam kciuki &&&&&&&&&&
Tasha mój starszy syn miał dosyc czesto mało zelaza, najlepiej mu pomafgało jak jadł dużo wątróbki, naci pietruszki i szpinaku
Truskafffka trzymam kciuki za owocne staranka &&&&&&&
Merylin gratulacje !!!!!
Ja wiedziałam, ze posypią się teraz ciąże bo pare nas urodziło w ostatnim czasie a równowaga w przyrodzie musi być , czekamy na dalsze dobre informacje

Mama lekarze to konowały :wściekła/y:przed porodem małego byłam i stwierdził,ze nie przezyję porodu musze wczesniej iść na zabieg
jednak przezyłam i urodziłam sama 4070 i 60cm.po porodzie mnie hycneło serducho a gin.co pani jest ???????
mowię,ze mam wade serca w karcie ciąży pisze a on tak?????????????i zaczeli siac panikę .......

MERYLIN >GRATULUJĘ

Mama05- ano tak...:-(

Truskaffka- kopiuj, kopiuj, niech idzie na zdrówko.

Tasha- te preparaty apteczne niestety sa bardzo mało przyswajalne i trzeba łykać mega dawki kiepsko przyswajalnego żelaza, aby cokolwiek sie przyswoiło, a co za tym idzie są tego skutki uboczne. Ja swojemu dziecku nie zdecydowałam się podać aptecznego żelaza, bo wiem , ze nawet w sercu może sie odkładać , mimo , zę lekarz prawie mnie wyklał., ale dziecko na tym super wyszło.
A z mięsa czerwonego to jeszcze oczywiscie wieprzowina.:)

ALe pewno już wiesz, że ja antylekowa jestem;)

TUSIA :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no wiesz co !!!
chyba paniery lekarza na rynku kupił:no:
współczuję...

Kate witaj...

ja odkurzam..pranie wstawione-jakiegoś powera dostałam..
jakby co to pisać która potrzebuje porządków-jadę i pomagam;))

Czarodziejka sliczny wypoczynek, ale sie naczekalas troszke ...

Mama juz sobie wyorazam ten turkusowo-brazowy mmm :-)

MissBella kciuki zacisniete...

Andziak tule mocno...

Tasha kciuki za to by szybko sie wyniki krwi poprawily i anemia znikla...

Oczywiscie trzymam kciuki za wszystkie ktore po staraniach czekaja na 2 upragnione kreseczki...

reklama
Witam.
To ja chyba nie mam szans na dziołszkę :-( mam wade serca i przyjmowałam mega ilosci potasu
a jak wyeliminuje z diety potas i te suplementy bede brac to jak zareaguje na to moje serce?????????:-(
marzenia :-(

tusia moim zdaniem nawet bez diety mozesz miec corke ja przy nadii nie jadlam nic zwiazengo prawie z magezem i wapnem;/ nie lubie jogurtów ser jadlam tylko od czasu do czasu bardziej mi pasowala dieta na chlopca do teraz :)ja praktycznie jadlam duzo fast fodow;d ale wydaje mi sie ze duza role odegrala tu sauna i goraca kapiel :) a moze meza faszeruj lekami na dziewuszke;d
moze warto wyprobowac seks w goracej kapieli :)teraz to do mnie dotarlo ze moze dlatego mamy pierwsza corke bo meskie sie ugotowaly;d

Ostatnia edycja:
Do góry