reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Daria - a w ciąży z Nadią też nie miałaś ochoty na przytulanki??? bo ja teraz też tak mam a w 1 ciąży miałam tyle energii, że M nie miał powodu do narzekania...

reklama
Tasha- dziekuję Ci Słonko, ekspresem wysłałaś:-) Oczywiście, że będę trzymać megaaaa kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&, tylko przecież i tak wiadomo, że nic zmienić się nie może:tak: Nie ma takiej opcji, i na 1000% jest Oliwka. I proszę maszerować na usg połówkowe z pięknym uśmiechem na twarzy, bo tam na pewno znowu ujrzysz swoją królewnę!
Jeszcze raz dziekuję!

Mama05- Tobie też dzieki kochana i za Twoją wizytę 4.04. też trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&, aby wszystko było si. Na pewno tak będzie:tak:

Andziak- moja kochana, to bardzo zrozumiałe, że masz takie chwile, pewnie każda z nas na Twoim miejscu też by to tak przezywała. Ale ty masz naprawde duże szanse na dziewczynkę. To , że wyszło może z dnia owulacji, to co z tego, wiele dziewczynek jest własnie z dnia owulacji. I ja włąsnie staram się teraz na dziewczynkę własnie w dzień owulacji. Tak, tak, dobrze zrozumiałaś w dzień owulacji i obstawiam , że byłaby dziewczynka byleby tylko się udało zajść. Ty przecież piszesz, że już długo starasz się o dziewczynkę, wiec pewnie dietę stosowałaś, może suplementy, śluz prawie nie miałaś, a to włąsnie sprzyja dziewczynce. I co bardzo ważne, owu była po nowiu, wieć myslę, że bardzo miłoooooooooo się rozczarujesz, bo tam w brzuszku jest pewnie dziewczynka.
I prosze pisz do nas, bo jak będziesz pisać, to my Cie tu będziemy mogły wesprzeć:tak:

Daria- też trzymam kciuki za wizyte, co by dzidzia się pokazała&&&&&&&& Ale u Ciebie to chyba takiego ciśnienia nie ma, bo czy tak, czy tak, to będzie si:-)

Gal witaj kochana i dziękuję za &&&:-)
doczytałas jak pisałam o różnicy lutki i dupka??
pamiętasz o kremie z progesteronem??
masz to wcieraj:cool2::-D

Czarodziejka -zasnęłaś:confused:
u mnie też taka pogoda,że spać mogę na stojąco...cały dzień ziewam:baffled:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Merylin niewytrzymam :)))))))) Ty też w ciąży:):):)
a w tym cyklu nie mieliście się starać???
no fakt długo chłopaki przeżyły:)))
ale cuda na wątku hahahahah

reklama
Mam ciarki na plecach od 16 .To kiedy ja miałam tą owu.?:szok:Jestem głupia.
Byłam zakwaszona na maxa prawie 4 ,to jak te plemniki przeżyły????
Póżniej już tylko z gumką. Nadal jestem w szoku!!!
Jak to 3 synuś to znaczy że to odgórny przydział.

Do góry