reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Andziak-i gratluję ...i przytulam ...
jak to zycie się dziwnie układa.....my ponad 2 lata bez zabezpieczeń i ewidentnie w dni płodne i nic!!
a Ty z zabezpieczeniem i ciąża...
ehhhhh
pamiętaj ,że trzymam &&&&&&&&& za spełnienie Twoich marzeń!

Andziak, wklejam Ci normy beta-HCG:

tydzień ciąży mlU/ml
3-4 ----------- 9 - 130
4-5 ---------- 75 - 2600
5-6 --------- 850 - 20,800
6-7 ------- 4,000 - 100,200
7-12 ----- 11,500 - 289,000
12-16 ---- 18,300 - 137,000
16-29 ----- 1,400 - 53,000
29-41 ------- 940 - 60,000

tydzień od ostatniej miesiączki mlU/ml
3 -------------- 5 - 50
4 -------------- 4 - 426
5 ------------- 19 - 7,340
6 ---------- 1,080 - 56,500
7-8 ------- 7,650 - 229,000
8-12 ----- 25,700 - 288,000
13-16 ---- 13,300 - 254,000

ostatni @ 11.02 a ja dzis bylam z synem w poradni 60 km i nas nie przyjeli bo byl blad w dacie w legitymacji.Zla jestem kolejna wizyta 9 maja.Truskafka byc moze moj syn ma to co twoj.Chyba to ty jestes na innym watku.Jak sie wali to wszystko.badanie robilam 19.03

hej dziewczyny

zaciazonym gratuluje

ja powiem wam ze tez uwielbiam gotowac lae terz nie ma za bardzo czasu bo moje dziecko mi na to nie pozwala

dzieki piranha chyba tez załoze sobie konto na tej stornce :)

miłęgo dnia zycze

ide gotowac obiadek dla meza

witam i ja wiosennie :-)
Andziak tak bardzo chcialabym zebys nosila coreczke pod serduszkiem :tak: kto jak kto ale my wszystkie doskonale cie rozumiemy :tak:
Truskaffka no to kciukasy za staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-):-):-) oby to byl twoj szczesliwy cykl :-)
Mama widze ze dzisiaj lepiej juz sie czujesz :happy2: oby dobre samopoczucie cie nie opuszczalo.
Aneczka zdrowka zycze dla synkow i i dla twojego Krzysia Piranho rowniez :tak:

AndziaK pieKna Beta!!!!!!Ahhh zeby to coreczKa byla!!!!!! jesli dobrze licze jestes w 5 tc a termin jakos na listopad:)))) Wow
ScisKam Cie Kochana...i sproboj sie nie denerwowac...teraz Ci nie wolno!!!
f015.gif

Mama- a taK to juz jest z tym zyciem....trzeba wierzyc ze wszystKo ma swoj glebszy sens!!!
Co do zaslon...Juz mam:))) ale musze powiesic...obiecuje ze fota bedzie!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Andziak co sie stało????????

Pirania jak popołudnie mija ?

Czarodziejka to super,że juz masz-są takie jak chciałaś ???

Marzycielka dzięki...
no "narazie" humor troche wrócił
4 kwietnia ide na wizyte to znóe beda nerwy....
12 kwietnia tata ma operację i to dopiero bedzie herdcore:((

Do góry