reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andziak co sie stało????????

Pirania jak popołudnie mija ?

Czarodziejka to super,że juz masz-są takie jak chciałaś ???

Marzycielka dzięki...
no "narazie" humor troche wrócił
4 kwietnia ide na wizyte to znóe beda nerwy....
12 kwietnia tata ma operację i to dopiero bedzie herdcore:((

mama ja mam wizyte 3 kwietnia a ty 4 prawdpodobnie dowiem sie plec a ty pewnie sie dwiesz ze ten cykl bedze udany :)

reklama
Gal - lutka wysłana priorytetem!!! działaj kochana!!! w zamian proszę o bardzo bardzo mocno zaciśnięte kciuki na usg połówkowym, żeby moja Oliwka nie zmieniła się w Oliverka
Andziak - co się stało, że tak się rozkleiłaś???
Daria - to mamy terminy blisko siebie!!!

wiecie co juz mam dosc takiej pogody nadia mi nie daje zyc co chwile musze isc z nia na plac zabaw bo tak wyje ze szok...a nie mam sil z nia tak wszedzie latac;/

Tasha- dziękuję :*
i dokładnie tak! żeby sprawdzic czy poszły won i czy może jakaś owu się szykuje no i jakie grube endo.
i pewnie wyjdę z receptą na Clo..

Andziak?????????????

Daria - 3 kwietnia to już będzie 16 i trochę tyg, jeśli dzidzia będzie współpracować i nie zasłoni się nóżkami czy pępowiną to na pewno się dowiesz kto to taki, nie wiem dlaczego ale wydaje mi się, że babeczka...

Daria - 3 kwietnia to już będzie 16 i trochę tyg, jeśli dzidzia będzie współpracować i nie zasłoni się nóżkami czy pępowiną to na pewno się dowiesz kto to taki, nie wiem dlaczego ale wydaje mi się, że babeczka...

ja wlasnie co do tej plci wydaje mi sie ze synek a mezowi ze corka;p nie wiem ale wydaje mi sie przez to ze nie mam w ogole ochoty na przytulania i szybko sie mecze;p i ten apetyt;d

Mama - w takim razie będę mocno trzymać &&&&&&&&&&&&&&&&&&&, żeby po torbielach zostało jedynie niemiłe wspomnienie... ja też mam wizytę 4 kwietnia usg połówkowe... więc obie będziemy się stresować... ale mam nadzieję, że dla nas obu będzie to szczęśliwy dzień

reklama
Do góry