reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Merylin- ale wiadomość! Gratuluję!!! ALe jazda! A czym się zakwaszałaś?

Mama05- dzieki kochana, tak przeczytałam:tak:

reklama
Mama, dziś jakiś ciężki dzień bo Krzysiu bardzo marudny i spać też nie chce, pewnie źle się czuje. Ja coś czuję, że 3 i 4 kwietnia będą same super wieści na forum! :tak: Decydujesz się na CLO w tym cyklu?

merylin, GRATULUJĘ kochana! Z takich staranek musi być córcia! Ja bym leciała jutro po dupka bądź luteinę z uwagi na te plamienia, może córci brakować progesteronu więc lepiej dmuchać na zimne. A plemniki przeżyły aż 3 dni, Twój M ma wytrwałych chłopaków! :-)

Andziak
, ale dlaczego? Przecież betę masz moim zdaniem bardzo wysoką! Ja tam też czuję, że będzie z tego córcia! :tak:

Gal ,no jazda...Andziak i Merylin pokazują ,że jak plemniory wywalają drzwiami to pchają się oknami:)))

Andziak nie trać nadziei..

ale emocje ;))

Pirania no ciężki dzień-ja leze na kanapie z leniem-chwycił i nie puszcza..
zobacze jakie bedzie endo teraz jak pójdę...
i jeśli bedzie si to od następnego cyklu pewnie wezmę -Clo zawsze brałam od 5 do 9d.c....u niej bede w 9d.c.więc w tym cyklu co bedzie bedę bez Clo..

Ostatnia edycja:
Coś mnie tu jeszcze ciągnęło ...... teraz już wiem co ! Merylin - Gratuluje !!!!

No to staraczek ubywa , dobry trend...

Andziak , Tobie też gratuluje serdecznie i trzymam &&&&& żeby to panienka była . Trzeba dobrej mysli być , trzymaj się i nie smutaj :)

Mama - dzięki za info, 4 dni to wytrzymała bestia!!!:-D pewnie będzie z tego ognista dziewuszka
Merylin pewnie wciąż jest w szoku!
Andziak - myślę, że każda z nas której płeć nie jest obojętna przeżywa to wszystko dokąd nie dowie się kim jest jej maluszek... naprawdę doskonale Cię rozumiem, masz już 3 facecików i aż się prosi dziewuszka i na pewno ten czas oczekiwania dokąd lekarz nie stwierdzi płci będzie bardzo trudny...

mama05 , a tam zaraz niepłodna ! - chwilowo , wróci wszystko na swoje tory i dzieciaczek będzie
Gal , Ty to powinnaś mieć tą córę w nagrodę za te wszystkie wysiłki , planowania , mierzenia , irygacje itp

a ja nadal cierpliwie czekam , ąż mój Pan się zdecyduje czy wogóle chce....
no , widzisz mama05 , jesteś przynajmniej o to do przodu ....

dokładnie , bo Pierogatka na mnie czeka - obie robimy chłopaków ..... zaburzymy ten "różowy" front

reklama
hej kochane:-)

ja już mam luzik-M w pracy, a synuś śpi, bo wykończony był dzisiaj-zasnął pijąc mleczko:-) w żłobku ani minuty nie spał, do tego dużo się dziś działo, no i na podwórku upał i krew mu z nosa i wargi leciała, więc to dodatkowo go wykończyło...

Gal ja Cię doskonale rozumiem z tym pragnieniem córki.. zawsze chciałam mieć dziewczynkę-no zawsze..nawet jak na usg lekarz powiedział, że będzie syn, to poczułam lekkie ukłucie rozczarowania.. ale teraz go kocham ponad życie,nie zamieniłabym go na milion dziewczynek ;-) choć nadal moim największym marzeniem jest bycie mamą córeczki

kate u nas nasivin nie działa:-( i mały ma wiecznie katar

Pirania jak Krzysiak?

Daria ja mimo checi niestety kulinarnych zdolności nie posiadam, na szczęście mój M wspaniale gotuje i co chwilę zaskakuje mnie nowymi przepisami;-)

Andziak kochana.. gratuluję bety.. i tulę.. będzie dziewuszka, zobaczysz!

Tasha to czekamy na wiaomości po wizycie, co tam u Oliwci słychać:-)

Merylin woooooooooow, gratuluję oby ciąża przebiegała spokojnie.. no i CÓRECZKA pięknie rosła:-D

Mama a jak Twoje samopoczucie Słonko??

Gal, Mama zobaczycie, ze Wy jako następne ustawicie się w kolejce zaciążonych:tak:

dziewczynki, czy któraś ma na zbyciu Sylk, testy owu, testy ph?

Do góry