reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam się środowo!

U nas pochmurnie, smutna pogoda, ale oby dzionek w nastrojach był inny!

Tasha
- baaaardzo Ci dziekuję kochana! :-) Wysłałam Ci PW:)

Piranha-mam nadzieję, że pospaliście, bo u nas pobudki w nocy, ostatnio tak co noc przez kaszel młodego. A tak wogóle to nasza niezawodna koleżanko-doradczyni, baaardzo Ci dziekuję za rady:tak: Zapytam jeszcze czym sie rózni luteina od duphastonu. Ten drugi to chyba nie jest sam progesteron, a tylko jakiś związek chemiczny, który się w organizmie przekształca w progesteron, tak? I czym się kierują lekarze, że jednym przepisują luteine, a innym duphaston? Czy jedno jest lepsze od drugiego, czy raczej nie?

mama05- no co Ty, za co przepraszasz, za to, że chcesz dobrze? Dziekuję Ci bardzo, że tak o mnie zadbałaś. Buźka:)

Marzycielko- dzięki bardzo:)

kate- no to trochę starszy, oby mój się zmienił:)

MissBella- jak to miło się czyta, że jesteś taka szczęsliwa)

reklama
witam w 1 dzień wiosny!!!
Kate - fajnie, że najstarszy synuś tak jest za młodszymi chłopcami, nie wiem jak to będzie u mnie, bo młody przyzwyczaił się do myśli, że będzie jedynakiem i jak się dowiedział, że planujemy dzidzię to szczęściem nie tryskał, teraz już trochę się oswoił z nową sytuacją...
Gal - podaj kochana dane do wysyłki lutki albo na PW albo na maila tasha05@vp.pl, tak wyszło u mnie z tą różnicą wieku, bo nie planowałam 2 dziecka, ale tak mnie naszło, że :szok: i musiałam zajść w ciążę, bo już mi kompletnie odbijało, zaglądałam na ulicy do wszystkich wózków i w końcu mój M powiedział strzelmy sobie córcię do pary, jeszcze damy radę, młody odchowany a przecież oboje tego chcemy i...strzeliliśmy sobie
MissBella - te wszystkie badania o których piszesz robią przy 1 pobraniu krwi, jak tylko będziesz miała wynik bety to pisz szybko, bo my tu padniemy z ciekawości

witam wszystkich:-)
u nas taka pogoda ze prawie caly czas jestesmy na dworze i plus taki ze nadia odrazu pada przy mleku i zasypia:-)
ogladaliscie moze wczoraj o tej kobiecie co lekarz zrobil ja bezplodna ? normalnie szok i to jakis specjalista od bezpłodności :szok:
kto w najblizszym czasie bedzie testwal?
Gal chyba troche dziala ta woda :)
ostatnio czytalam ze jak ktos poroni i zajdzie w ciagu chyba do 3 miesiecy w ciaze to jest najwieksze prawdopodobieństwo ciazy mnogiej :)
ja zaraz lece robi placek :) tylko czekam az maz przywiezie mi owoce;p
milego dnia wszystkim i takiej pogody jak my mamy:)

Daria - mam termin na 27 sierpnia, Ty pewnie niedługo po mnie, połowa września?
Gal - nie mam od Ciebie wiadomości na PW, spróbuj wysłać jeszcze raz...

Hej kochane! Nie bylo mnie dlugo bo u nas epidemia:baffled: Chlopcy maja zapalenie oskrzeli ale takieeee straszne. Antek mial ktorejs nocy goraczke 40st i nie chciala spasc po lekach, skonczylo sie na kapieli w wannie w srodku nocy:sorry2: W koncu jest poprawa choc mlody dalej kaszle oookropnie(on jest alergikiem). Ja ucieklam do rodzicow z mala bo jak ona by to zlapala to na bank do szpitala bysmy trafily.
Widze ,ze Missbella zaciazyla. GRatulacje!!!
Podczytalam ze 3 strony i jesli pominelam jakas nowa ciezarowke tro przepraszam. Dziewczyny oby jak najwiecej takich wiadomosci. Ciagle za was mocno trzymam &&&&&&&&&&&

Hej kochane! Nie bylo mnie dlugo bo u nas epidemia:baffled: Chlopcy maja zapalenie oskrzeli ale takieeee straszne. Antek mial ktorejs nocy goraczke 40st i nie chciala spasc po lekach, skonczylo sie na kapieli w wannie w srodku nocy:sorry2: W koncu jest poprawa choc mlody dalej kaszle oookropnie(on jest alergikiem). Ja ucieklam do rodzicow z mala bo jak ona by to zlapala to na bank do szpitala bysmy trafily.
Widze ,ze Missbella zaciazyla. GRatulacje!!!
Podczytalam ze 3 strony i jesli pominelam jakas nowa ciezarowke tro przepraszam. Dziewczyny oby jak najwiecej takich wiadomosci. Ciagle za was mocno trzymam &&&&&&&&&&&

no to ci sie nie ciekawie zlozylo dobrze ze mialas gdzie isc z mala bo lepsze to niz szpital i choroba w tak piekna pogode :-) oby szybko wszyscy wyzdrowieli i zeby mala nie chorwala :) reszta oczywiscie tez :tak:
a jak Nina grzeczna dziewczynka ?

reklama
kurcze piszę kolejny raz, wcięło mi posta, brrr..

Tasha- wysłałam jeszcze raz PW:) Daj znać, czy doszło, jezeli nie, to wysle, na maila.
Wiesz, ja też przez jakis czas myślałam , że będę mieć tylko jedno dziecko, potem pojawiło się pragnienie drugiego dziecka, ale nie mogłam sobie na nie pozwolić, bo miałam bardzo ciezko chorą mamę. I jak już się zdecydowałam, to bardzo chciałam córci, wyszedł synuś, którego baaaardzo kocham, ale to pragnienie córci pozostało, niestety...

Daria- to się cieszę:) Pij dalej:-)

Do góry