tasha31
Fanka BB :)
Gal - nie, raczej te globulki to tak na wszelki wypadek, ginka stwierdziła, że skoro staram się o dzidzię to żeby żadna infekcja się nie przyplątała należy trochę zakwasić i przepisała mi je. A dodatkowo jeszcze lacibios, bo to już dłuższy czas brałam.
Początkowo oddaliłam się od owulki 4 dni i niestety, wszystkie żołnierzyki padły, potem 3 dni...jak wyżej...a ostatnio to codziennie i stop 2 dni przed...
2 razy śniło mi się, że to będzie chłopiec...A ja cały czas myślę o maluszku ona... Kurcze...boję się usłyszeć kto tam mieszka i jednocześnie chciałabym wiedzieć.
Po objawach też figę można stwierdzić. Do 13 tygodnia codzienne wieczorne spotkania bliskiego stopnia z klozetem, mdłości nieziemskie od południa do wieczora, i potworna wrażliwość na zapachy. Teraz jest już odrobinę lepiej.
Patrysiak - a jaką masz betę? bo pewnie nie doczytałam...
i kiedy masz wizytę u gina? na kiedy masz termin?
i jak się sprawdza tego jonasa, bo też nie wiem a Tobie wychodzi dziewuszka???
Początkowo oddaliłam się od owulki 4 dni i niestety, wszystkie żołnierzyki padły, potem 3 dni...jak wyżej...a ostatnio to codziennie i stop 2 dni przed...
2 razy śniło mi się, że to będzie chłopiec...A ja cały czas myślę o maluszku ona... Kurcze...boję się usłyszeć kto tam mieszka i jednocześnie chciałabym wiedzieć.
Po objawach też figę można stwierdzić. Do 13 tygodnia codzienne wieczorne spotkania bliskiego stopnia z klozetem, mdłości nieziemskie od południa do wieczora, i potworna wrażliwość na zapachy. Teraz jest już odrobinę lepiej.
Patrysiak - a jaką masz betę? bo pewnie nie doczytałam...
i kiedy masz wizytę u gina? na kiedy masz termin?
i jak się sprawdza tego jonasa, bo też nie wiem a Tobie wychodzi dziewuszka???