reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
jestem i ja z &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Pierogatko ;))

pamiętaj oddychajjjjjjjjjj...

Dido hejka ;)

Axarai- wystawiaj ten zamdlony tyłeczek będziemy lać hahahahaaa no ile mozna mieć mdłości i nie zaglądać do nas????????? :):):)

my wrócilismy własnie z testowania autka,zawieźliśmy pomoc dla jednej rodzinki z bb...
są na prawdę w potrzebie -dziewczyny-jeśli macie jakieś ubrania rozmiar 38/40 wzrost 165 i nie są Wam potrzebne to dajcie znać na PW proszę....
buty rozmiar 38....
czasem się robi porządki w szafie i stwierdza,że w czymś się ie chodzi a zawsze jest ktoś bardziej w potrzebie niż my....
jak by cos to piszcie na PW;)
ale oczywiście nic na siłę ....

tak więc wrócilismy,dzieci jeszcze na górze do zabawek poleciały...Tom z Bono na spacerku.

Hallo Kobitki Kochane!!!
Jeszcze żyje, ale ledwo:eek: Mdłości mam cały czas, i jak czegoś w paszczy cały czas nie miele, to katastrofa, już jestem zmęczona tym mieleniem, bo o tym ze będę wyglądać jak słoń to nawet nie wspomnę:szok:
I jestem strasznie rozczarowana!!! Miałam nadzieje, że jak tu się wczłapię, to wszystkie będą miały takie mdłości ciążowe jak ja!
Mama no!!!!
Monico i Pierogatko trzymam kciuki co by szybko już poszło, dwa parte i po temacie!!!
I przepraszam, że nie nadrabiam:zawstydzona/y:

oj wiem co przechodzisz ja mialam tak jadlam zaraz mi nie dobrze nie jadlam bylo gorzej mdlosci 24 godziny na dobe;/ ale powiem ci ze wczoraj wymiotowalam i wszystko ucichlo.. oby tobie szybko przeszlo:-)
w ogole od kiedy nosiłam opaskę mdłości sie zmniejszyły a nawet i ustały:)
ale apetyt mi nie mija;/

Ostatnia edycja:
Nie pisałam, bo ja mam wstręt do wszystkiego, nawet do pisania na kompie:szok:
Mama no właśnie ile jeszcze będę się męczyć?! W żadnej ciąży nie miałam mdłości:eek:
Daria tak sie czuję, że nie mogę uwierzyć, że na przykład wstałabym jutro, i już by mnie nie mdliło:shocked2: I wogóle kto to nazwał "poranne mdłości" jak ja je mam cały dzień, a szczególnie od 14 do wieczora~! W nocy za to jest git, szkoda że muszę wstawać:crazy:

zapomnialam jeszcze mi cukierki mietowe lub mentosy troche pomagaly a pozniej zaczelam sucharki jesc bo po chlebie mialam jeszcze wieksze mdlosci a ciagle bylam glodna;/ najgorzej bylo rano spac nie moglam bo juz mnie tak meczylo i do wieczora;/

Daria dzieki:-) Spróbuję z tymi sucharkami:tak:, niestety miętową to herbatkę tylko mogę.Najgorsze, że ja pić nie mogę, pije tylko kawę z mlekiem, ewentualnie jakiś soczek, jak litr w siebie wmuszę to dużo, no masakra!
Ciocia Mama nosz, żebyś miała rację:tak: Ale muszę powiedzieć, że tak jakoś czuję, że dziewczynkę będę miała, zobaczymy czy się sprawdzi to moje przeczucie:-D

Ostatnia edycja:
dziś zostałam ciocią, moja kuzynka urodziła synka. <--news! :sorry:

Kinga85- no bardzo pozytywne są te objawy, wiec nie narzekaj, że są, ale wręcz przeciwnie ciesz się z nich, bo naprawdę może oznaczać to jedno.....
biggrin.gif
Trzymam kciuki, aby chociaż Ty zakończyłaś ten cykl owocnie!
to nie są objawy ciążowe.
Kto jak kto ale na pewno ja tu w ciąże teraz nie zachodzę może Ty.. &&

pozdrawiam was
nie piszę bo nie mam do tego głowy
literki mi uciekają nie moge sie skupić dobrze na tym sorki
jutro ciezki dzień
nie wiem jak przeżyje.

truskawka śliczny suwaczek synkeczkowy!!!

hej dziewczynki:-)

u mnie cisza i spokój, M w pracy, Mały śpi, więc luuuz;-) martwię się bardzo moim cyklem, już 32 dzień, a od 3 dni podskoczyła mi temp- cały cykl w granicach 36,3, a 3 dni temu 36,4, wczoraj 36,6 a dziś 36,7-o co tu chodzi???:eek:

czarodziejko boooska sukienka, mogę zapytać, gdzie ją kupiłaś??

mamateż mi się Vectry bardzo podobają, jednak na razie nie stać nas na marzenia o nowym aucie:-D

truskaffka z racji mojego zawodu obecność przy porodzie nie jest niczym nowym, jednak bardzo to lubię, za każdym razem się wzruszam i skłania mnie to do refleksji nad życiem itd:tak:

nullka mam pytanko odnośnie Chorwacji- w jaki miesiąc planujecie jechać? bo my w lipcu planujemy wakacje i myślałam o chorwacji ale podejrzewam, ze w sezonie strasznie drogo będzie?? wiesz może mniej więcej, jakie są ceny?

piranha a moim zdaniem płytka z usg 4d to super pamiątka;-)

gal gratki progesteronu:tak:

moniko skurcze możesz jeszcze pobudzić drażniąc sutki i masując brzuch:tak:

kinga gratulacje, Ciociu:-)

reklama
Axarai-Twoje przeczucie+ mężowy wkład + nasze &&&&&&&&&&& = córka jak nic ;)))))

Ewcik dzięki ..no vectrunie maja coś w sobie...przetestowałam dziś nasz nowy nabytek i muszę pamiętac o jednym-noga z gazu:))))))))) lekko naciskam i już 100

delektuj się ciszą póki trwa :):):))

Kinga gratki;)

Do góry