reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gal, rzeczywiście gapa ze mnie , już widzę solgar wapń i magnez, dzięki. Kłaniam się i padam do stóp Jakaś przymulona dzisiaj jestem.
Masz wyniki?

reklama

Czarodziejko
- no fajna ta sukienusia, a ten szaliczek do tego dokupiłaś, rozumiem, tak? ładnie pasuje, a to na jakieś wyjście, czy tak na co dzień się stroisz?

A ja już jestem w......na na te wyniki, bo miały być 17, trochę po, a tu po 18 tej i ich nie ma. Już zaczynam mysleć, że ich dzisiaj nie będzie i dopiero w poniedziałek będą. A kurcze nie po to kawał drogi jechałam, żeby wyniki były w pn, bo jak na pn, to miałam blisko domu. Wkurza mnie już to wszystko, do czego ostatnio się nie dotknę, to jakaś kicha:wściekła/y:

Agulek- no to popraw się na przyszłość:-D
Jak widzisz nie mam.................................... i już mnie coś trafia, bo ja lubię słownych ludzi.

Wkurzyłam się i zadzwoniłam do szpitala, gdzie wykonują te badania, ha udało mi się znależć numer telefonu d, no i Pani zdziwiona, bo przecież to badanie nie było na cito, a ja na to, że umówiłam się na 17 a wyników brak, no i sprawdziła w systemie, wynik jest, ale jakaś Pani musi podpisać i sobie by czekał do świętego nigdy. No i ta Pani ma przekazać Pani od podpisów, aby go w koncu zrobiła i zaniedługo mam mieć wynik, ha:tak:

Coś piszę sama do siebie:)

Ostatnia edycja:
Czarodziejko Sukienka, szaliczek i torebeczka BOSKIE!!!!!!!!!!!!! Mój styl, tez ostatnio kupiłam sukieneczkę na chrzciny siostrzenicy z długim zamkiem na plecach a z przodu z kokardeczką;)

Gal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wyniki kochana:****

Kochana MissBello- baaaaaardzo Ci dziękuję, już są! Przydały się:tak::-)

Progesteron 12,90 ng/ml, czyli chyba dobry, tak mi się przynajmniej wydaje.

Ale jestem zdziiiiiiiiiiiiiiiiwiona, bo przecież wykres mam taki sobie, tak mi się też przynajmniej wydaje. Piranha, czy w takim razie dupek jest mi potrzebny? Wiem, że mam problem z ta prolaktyna po obciązeniu, ale jak by się nie stresować, chociaż jak to nieraz zrobić.
Kurcze a ja już miałam plany na intensywny trening fitness w przyszłym tygodniu, bardzo mi na nim zalezy, a nie chciałabym znowu tak bezczynnie czekać na ewentualną, hipotetyczną ciąże (normy ciąży 11,22-90) i może jak bym tak powtórzyła badanie w poniedziałek, i jak by spadł, to bym na 10000000% wiedziała, że nic z tego.
Piranha- nasza kochan co o tym myslisz?

Natusia- dziekuję slicznie, buźka:)

Ja zaraz wybuchnę!!!! Tak źle się czuje;/// a Ty Truskaffko dostalas @? Na pociechę wymalowałam sobie pieknie paznokietki;*hihi

Łał Gal to extra!!!! A masz tam jakieś normy podane? Ja nieustannie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za II Kreseczki:*************

reklama
dziewczynki ja tylko na chwilę wleciałam ;))))))
nasze nowe autko jest superrrrrrrrrr
śliczna vectrunia combi:))
mega wyciszona-jak odpaliłam to zastanawiałam się czy chodzi czy odpalić nie umiem hahahhaaa

jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru auta :))

gościmy się z bratem i Jego narzeczoną...objedlismy sie sernikiem ,piwkujemy i drinkujemy...

ściskam Was wszystkie i życze równie przyjemnego wieczorku...wlece jutro jak rodzinka pojedzie ;)
buziaki słoneczka;)))

GAL PODZIEL SIE PROGESTERONEM !!! PIĘKNY WYNIK:)))))

zmykam kochana -Gal ciesze się z Tobą !!!

Ostatnia edycja:
Do góry