reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

czasami nawet silna osoba a się załamie... ;/
w końcu to wszystko pierdzielnę i powiem dosyć. ile można. Ok młoda jestem mam 27 lat ale mam jedno dziecko i ta świadomość że może być on jedynakiem mnie dobija. Ty Gal masz już dwójkę, mama ma dwójkę,Piranha bedzie miała, Miss na pewno uda się szybko to kwestia witamin jak widać. Truskaweczka tak samo szybko jej sie uda jestem tego pewna przeczucie mnie nie zawodzi. A ja zostane tu nadal sama...nadal starająca się o to drugie wymarzone. Ten wątek znam od dawna, ile tu już dziewczyn się przewineło od 2009roku... to jest bardzo smutne.

nie jecze.
ide poleżeć
popłakać..

Kinguś kochana Ty moja proszę Cię nie poddawaj się. Może porób wszystkie badania żebyś była spokojna że wszystko jest OK a jeśli nie to będziesz miała możliwość żeby to szybko naprawić. Przecież musi się udać skoro masz już synka, zobaczysz kiedyś będzie miał rodzeństwo. Naprawdę pomyśl o kompleksowych badaniach dla własnego dobra...

Gal ja z wagą mam z kolei na odwrót bo jestem za chuda, przy wzroście 175 cm ważę 55-56 kg a to stanowczo za mało i za cholerę nie mogę przytyć. Musze zafasoklować to chociaż brzuch mi urośnie

reklama
tak w ogole to witam wszystkich :-)
ja jade zaraz robic zakupy do niemiec iwieczorem wyjazd:-(
jeszcze musze isc do krawcowej bo bede szyla nadii i sobie sukienke na slub bo nie wiadomo jak bede wyglada w kwietniu i moge nic nie kupic;p a nadia w takie ze sklepu nie moze sie dopiac:-p i tez musi na miare:-D
mama i kinga w marcu testujecie? to dojda dwie nowe ciaze czy wiecej ?:)

Witam porannie:) Kawkowo
Mama- tempka wciaz obiecujaca.
Kinga- przyKro mi ze sie smutasz..bywaja takie chwile..zwlaszcza jak sie juz dlugo walczy..nie mozesz sie jednak poddawac. TaK jak pisze Miss- badanKa to podstawa...bo dla mnie to nie zrozumiale ze FilipKa masz a teraz taki problem..cos musi byc na rzeczy!!! Moze po ciazy cos z hormonami sie dzieje....musi byc jakas przyczyna...czasem problem jest w zagniezdzaniu..no ale jak sie kobieta nie przebada nie bedzie wiedziala!
Mega mocno Ci kibicuje aby sie udalo!!!!
Patrysiak odezwij sie!!!!!!
JAK po wizycie????/

Czarodziejka dzieki ;))

Gal smacznego:)

Daria szerokiej drogi powrotnej;)

Patrysiak no właśnie?????????????????????????????????????

Kinga ja wiem,że mi przy mega dole nie pomaga nic jak najpierw sie wyryczę...a potem sprzątanie..jak jestem zła to tak elegacko wyszoruję wszystko ,że hoho..
popłacz to pomaga...

Bella witaj-kawusia wypita??ja kończę mleko z kawą .

Gal a co do tempki Twojej to wszystko si-na tą po alko nie patrz bo widocznie zareagował Twój organizm...
ładnie .powoli ,ale jednak idzie do góry:)

musiałabyś eksperymenta zrobić i znowu wypić piwo i zobaczymy jak tempka..

melduje sie i zycze milego dnia... i prosze jakas dobra duszke o streszczenie ostatnich dwoch dni :-) :cool2:
a ja dzis pierwszy dzien @, jak ostatnio mi sie wydluzal cykl to teraz sie skrocil do ksiazkowych 28 dni i badz tu madra ...

Mama05- dzieki, ale ja to bym chyba z flaszkę wódki wypiła i to dopiero byłby skok, co?:-)
A przy okazji bym na chwilę zapominała o tym wszystkim!

Patrysiak
- słonko gdzie jesteś, myslimy o Tobie!:)

Mama kawka wypita,śniadanie zjedzone, przelewy z wypłatami wysłane także teraz tylko czekać na kasę na koncie i można poszaleć. W sumie to co miałam dzisiaj zaplanowane do zrobienia to zrobiłam i mogłabym juz iść do domu ale niestety do 15 trzeba tu siedzieć...

Jesoooo dziewczyny czy u Was tez taK wieje?
t110005.gif

reklama
Gal też uważam że Twoja tempka jest ok jak narazie :) ja tam trzymam &&&&&&
Wiesz kupiłam sobie bransoletke taka jak Ty odebrałam a w domu zmierzyłam ja i okazała się za duża. Zamiast M jest L . Żadnej metki nie było na szybko zmierzyłam ale byłam z Antkiem więc wiesz jakie to zakupy.
Ale babeczka miła bardzo i dziś zostawiła mi i M i S i jadę zaraz wymienić :) BArdzo mi się podoba ten model tylko to zapiecie mnie zastanawia bo mam wrażenie że łatwo może się odpiąć :/

A parki mercka są jak dla mnie świetne. Zastanawiałam się czy one u mnie dobrze działają bo kiedy nie zmierze to zawsze jest albo 4 albo 4.4-4.7.Ale chyba działają bo zmierzyłam po orgazmie i było piękne granatowe 7 ;) a na drugi dzień bez żadnych obniżan lekami było już 4.4

mama wykres wygląda ok i naprawdę mocno trzymam &&&&&&&

Kinga za Ciebie też bardzo mocno Sciskam &&&&&& tak samo jak za moja koleżankę. Rozumiem Twoja sytuację doskonale i Twoje doły :(
Często wypłakujemy z koleżanka tony łez gdy przyjdzie pogadać. Najpierw starała się kilkanaście miesięcy i ma teraz córeczkę w wieku mojego Antka . Półtora roku już stara się o rodzeństwo tylko ona na ciężką sytuację ze swoim mężem i to ją jeszcze bardziej dobija :(
On to ciężki przypadek bo nie chce się przebadać a ona staje na głowie żeby Zuzia miała rodzeństwo.

Do góry