MissBella
Fanka BB :)
czasami nawet silna osoba a się załamie... ;/
w końcu to wszystko pierdzielnę i powiem dosyć. ile można. Ok młoda jestem mam 27 lat ale mam jedno dziecko i ta świadomość że może być on jedynakiem mnie dobija. Ty Gal masz już dwójkę, mama ma dwójkę,Piranha bedzie miała, Miss na pewno uda się szybko to kwestia witamin jak widać. Truskaweczka tak samo szybko jej sie uda jestem tego pewna przeczucie mnie nie zawodzi. A ja zostane tu nadal sama...nadal starająca się o to drugie wymarzone. Ten wątek znam od dawna, ile tu już dziewczyn się przewineło od 2009roku... to jest bardzo smutne.
nie jecze.
ide poleżeć
popłakać..
Kinguś kochana Ty moja proszę Cię nie poddawaj się. Może porób wszystkie badania żebyś była spokojna że wszystko jest OK a jeśli nie to będziesz miała możliwość żeby to szybko naprawić. Przecież musi się udać skoro masz już synka, zobaczysz kiedyś będzie miał rodzeństwo. Naprawdę pomyśl o kompleksowych badaniach dla własnego dobra...
Gal ja z wagą mam z kolei na odwrót bo jestem za chuda, przy wzroście 175 cm ważę 55-56 kg a to stanowczo za mało i za cholerę nie mogę przytyć. Musze zafasoklować to chociaż brzuch mi urośnie
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fs10.rimg.info%2F9b2b2946dba1203d67dcd67e86dd9ed1.gif&hash=e9b7793abe4531cf2ecf5d17af3d5a0b)