mama05
prrrryy szaaaalona :))
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fs20.rimg.info%2F7af4e498aeed7d7f2e5cd65ce9b3c81e.gif&hash=756f00676e4c6f23ec17c9d7780fb207)
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fs.rimg.info%2F57324a6ae40423a9e47e6d4dff0b72f9.gif&hash=b86a880411b9d321034167dd09ae9882)
pogadałysmy z babeczką ,potem pobranie -oczywiście tylko lekkie ukłucie-potem znowu pogadałyśmy i ...odleciałam...
tak dawno już nie mdlałam ,że zapomniałam jak to jest .a dzis zemdlałam...
leżałam 20 minut ,żeby dojść do siebie bo przecież autem wracałam te 8 km...
no ,ale jestem już w domu.
jedno info dla babeczek ktre bedą robić badanie hormonów:
do badania hormonów nie trzeba być na czczo i nie trzeba rano-dobrze zrobic rano ,ale nie jest to konieczne..a jeśli robi sie w dzień to 2 h przed badaniem nic nie jeść.
a teraz o moim badaniu...ja nie wiedziałam,żadna z Was nie pisała więc pojechała sobie i mówię co chce a pani do mnie ,że sa różne tabletki na obciążenie i ,że to lekarz decyduje którą zapisze...
zeszła na dół do apteki zapytać bo mówię ,że chciałam tą meta....coś tam a ona mówi ,że może to zamówić i bedzie na 13.00.
powiedziałam,że mam 2 dzieci na feriach i do 13.00 to mi tak prl skoczy ,że wynik nie bedzie miarodajny..
dzwoniła przy mnie do Poznania zapytać jak w labo w Poz. to robią -zrobiła telefon na głośnomówiący i babeczka tez powiedziała,że to ginek zapisuje jaką tabletkę i dawkę podać pacjentce..
tak wiec jak juz dojechałam to zrobiłam samą prl i progesteron-zapłaciłam 70zł -wyniki jutro około 14.00-zadzwoni do mnie jak juz będą i poda przez telefon
Patrysiak &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twoje badanie
Czarodziejka,Bella dzięki za &&&&&&&&&& ,ale cos kurka nie pomogły
u nas tez wieje na maxa i pada..
w nocy lało ,aż mi sie Domi przebudził..
kolejnyyyyy dzień w domu-kurcze zaraz w depresję wpadnę!!!
jutro jedziemy ta samą ekipą co bylismy w teatrze do centrum zabaw w Poznaniu-niech sie dzieci wyszaleja bo na głowe idzie dostać z tą pogodą i ich energią...
pozdrawiam i ide na kawę ciśnienie sobie podnieść ..
Pirania -paczuszka poooszła