reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Noemi, ja też wierzę w to, że odsunięcie od owulki ma niewielkie znaczenie w porównaniu do diety i pH. To że w okolicy owulki częściej poczynani są chłopcy (choć jest to bardzo mała przewaga procentowa) wynika głównie stąd, że w okolicy owulacji jest wyższe pH i występuje często sprzyjający męskim plemnikom śluz o konsystencji BJ. Jeśli jednak zadba się o odpowiednią dietę, pH (i inne czynniki takie jak suplementy, hormony, jony i inne) to szanse na dziewczynkę są moim zdaniem ogromne nawet w dniu owulacji. Tamara poczęła druga córkę w dniu owulacji, moja siostra również, ja o moją córcie wystarałam się najdalej 24h od owulki :-) A witaminki i suplementy porozrzucaj tak by część brać np. rano a część wieczorem, nie łącz w jednym łykaniu magnezu i kwasu foliowego. Twój M powinien też zażywać cytrynian wapnia (wraz z magnezem), żurawinę i witaminę C ...a B-50 to pomoże na płodność i wzmocni plemniki. Uda się Wam na pewno, ja mocno w to wierzę, z takim przygotowaniem nie może być inaczej! :-) Zapytaj o Calcium Citrate w tym sklepie NowFoods.Com.PL: Witaminy i diety - kulturystyka: Calcium Citrate - 100 Tabletek

myszko, witaj! Ja też opuściłam już definitywnie forum na kafe, te anonimowe dziewczyny zachowują się jak małe dzieci w piaskownicy bijące się łopatką po głowie i obrzucające piachem a ja już z piaskownicy dawno temu wyrosłam ;-) Zerknij sobie na wytyczne podane na stronie 4182 - są duże ważniejsze czynniki jak odsunięcie od owulki, co do odsunięcia to zalecane są 2-3 dni, większe podobno sprzyja już odrobinę mocniej poczęciu chłopca (nie wiem dlaczego ale prowadzone były badania na ten temat).

reklama
helołłłłłłłł
jadę się kłuć więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&& poproszę ,żebym nie padła ...

mam nadzieje,że skoro taka cena badań to wyniki będą dziś .
bede koło 10.00.
pa

Witam Kawowo
Mama- trzymam kciuksy
Miss- Witaj Czwartkowo..moze kawke?

Czarodziejko chętnie bym z Tobą pokawkowała ale siedzę w pracy od godz 6:50 i już kawkę dawno wypiłam, teraz czas na śniadanko

U nas też dzisiaj pada i okropnie wieje, pogoda do d...y

Miss- taka pogoda podobno bedzie przez jakis czas ale nie zapowiadaja juz mrozow
i jak to wczoraj pan od pogody ujal ze "proces nadejscia wiosny jest juz nie do zatrzymania"
W sumie to i dobrze..ja tak kocham wiosne
morpho.jpg

Jesoooooo jak u nas leje....

Ostatnia edycja:
Miss- taka pogoda podobno bedzie przez jakis czas ale nie zapowiadaja juz mrozow
i jak to wczoraj pan od pogody ujal ze "proces nadejscia wiosny jest juz nie do zatrzymania"
W sumie to i dobrze..ja tak kocham wiosnehttp://motyle.info/forum/pages/img/morpho.jpg
Jesoooooo jak u nas leje....

I bardzo dobrze :-) Byle do wiosny....

hej dziewczynki witam Was w ten wietrzny dzień

ja mam dzisiaj dzień wolnego ale zaraz wybywam bo mam parę spraw do załatwienia no i o 13.00 badagnie genetyczne- trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny, żeby dzidziuś okazał sie zdrowy. Bóg Wam to w dzieciach wynagrodzi- coreczkach i syneczkach, wedle życzenia:-)

Mama życzę bezbolesnego wkłucia. U mnie wyniki (a też płace niemało) są niestety zawsze następnego dnia.

Myszka witaj, nie dziwię się, że uciekłaś z kafeterii, ja akurat tam nie pisałam ale podczytywalam parę mies. Szkoda tego forum, tam pisały fajne dziewczyny. I jakaś jedna prymitywna i chamska osoba postanowiła je zniszczyć. Tu jest zupełnie inaczej, zobaczysz.

Wszystkim Wam miłego dnia, odezwę się wieczorkiem, dam znać jak było na badaniu.

reklama
Patrysiak - kciukaski zacisniete
Dzidzia zdrowa napewno..nie bój zaby...Koniecznie potem zdaj relacje
niemowle_010.jpg

No a dzien wietrzny..oj tak!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry