reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ollena fajnie tak poznac plec przy porodzie, ale ja z tych niecierpliwkow jestem i juz w 12tc wariowalam, zreszta pamietasz z roznymi testami i teoriami zeby plec poznac :-)

kate GRATULUJE kochana !!!!!!!!!!!

monico
to juz niedlugo bedziesz miec Zuzie przy sobie :-)

jak wy sobie dajecie rade z tymi smajlikami jak one sa po rosyjsku :baffled: ?

reklama
wiadomość od Kate:URODZIŁAM DZISIAJ W NOCY O 1:05 SYNKA
58 DŁUGOŚCI,3650 WAŻY.RODZIŁAM TROCHĘ DŁUGO
ALE BEZ KOMPLIKACJI.KATE.
Przeoczylam czy jak?!!!!
Kate Kochana. ogromne GRATULACJE...niech Synuś zdrowo rosnie.
A Ty wracaj do sil ....i do nas:))))

BeatKo ja mam zainstalowanego tłumacza:)
Trza sobie jakos radzic:))))

Ollena - to co mi sie umaniło w glowie ze Ty chlopczyka bedziesz miala?
Nie wiedziec czemu myslalam ze znasz plec i pisalas ze chlopczyk...ale pacan ze mnie!!!
Tak swoja drogą ja raczej tez z tych niecierpliwych i znajac siebie pewnie testow na plec bym 100 zrobila:)

Ostatnia edycja:
Ollena no to &&& za bezproblemowy poród...
ja sobie obiecałam ,że jeśli zajdę też nie chcę znać płci...

Pirania-ja nigdy nie dostałam Pregnylu ani innych leków z hCG.. także te pozytywne testy to na pewno nie od tego ..
poprostu coś gdzieś nie gra...może wtedy miałam endo za cienkie.....?

ukochać Krzysia :)

Ilasek spróbuj koniecznie owsianki:)

Beatka witaj kochana ;)

Martika ,Pirania no artykuł ciekawy;) i 2 razy go czytałam-tak na spokojnie...

Czarodziejka u mnie słonka nie uświadczysz...
kawkę sobie strzel ;))

chciałam napisac ,że jesteśmy dumnymi posiadaczami kredytu hahahaa
kupujemy wieksze auto-to znaczy combi ,żeby sie Bono zmieścił..

super mama ;-)przyda sie niedługo pewnie nie tylko dla Bono :tak:;-)
1325783689_by_RAFALOSKAR_500.jpg

Kochana Czarodziejko pisalam, ze chlopiec bo tak podejrzewam ;) jak zobaczylam zdjecie twarzy z usg 3d to chlopak jak nic!!

Zaraz Wam pokaze...

Zobacz załącznik 439176

Beatko moglabys mi napisac czy jestes zadowolona z BUZZA? czy faktycznie zeby go zlozyc trzeba go oddzielic od spacerowki? Aaa zapomnialabym...Twoja Hania jest idealna....zakochalam sie!!!!!!! a te wlosieta...no cudenko!

Ostatnia edycja:
Ollena ale Cudo...sliczny maluszek..no i prosze cie niby uroda z zycia płodowego ma swiadczyc o plciW takim razie kibicuje zeby Idalia byla:)))))
Fajna pamiatka ta usg 3D..tez takowe posiadam:))))

Mama- Gratuluje Kredytu:) albo raczej przyszlego Autka:)
Bono bedzie zadowolony....Wy tez:)

reklama
Ollena ależ cudnie w Ciebie wtulony maluszek:))normalnie sie rozczuliłam......

Czarodziejka,Tusia dziękufka:)
nie ma to jak kredyt-najbardziej popularne słowo w XXI wieku hahahahaa

Do góry