reklama
MissBella
Fanka BB :)
Mama ale ciekawe rzeczy nam tu serwujesz :-)
A co do ziółek to piję te nr 3, sprezentowane od Gal. Po owu chyba będę brała dupka, nie wiem zresztą, lepiej ziółka nr 5 czy dupek ??
A co do ziółek to piję te nr 3, sprezentowane od Gal. Po owu chyba będę brała dupka, nie wiem zresztą, lepiej ziółka nr 5 czy dupek ??
pierogatka
kate OGROMNE GRATULACJE witaj na świecie
jak dojdziesz do siebie, to będę Cię męczyć o patent na chłopca
monico ja dalej 2w1 właśnie jestem po wizycie i godzinnym zapisie KTG
zero skurczy, kanał zamknięty - oznak porodu brak
jedyne co jest pocieszające to myślałam że termin porodu z OM mam na 22.02 (tak mi te cholerne kalkulatory w necie wyliczyły) a lekarka mi mówi
że na 25.02 więc jestem 3 dni do przodu
mama05 no no ale nam walnęłaś wykładzik
....ej TY tak codziennie tą owsiankę??.....ja w ogóle dziś od rana tak jakoś happy jestem ... właśnie wypiłam koktajl truskawkowy.... mężuś z pracy podesłał mi piosenkę którą wczoraj usłyszałam e Teleexpressie i się w niej zakochałam...cały wieczór wczoraj jej szukałam w necie i dupa a tu z rana taka niespodzianka....no czegóż można więcej do szczęścia
posłuchajcie: Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) - official video - YouTube
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Matik witaj ..
Bella ,Pierogatka sama wczoraj czytałam 2 razy te informacje....
nie wiedziałam np ,że żeby doszło do owu to 90 dni wcześniej muszą zaistnieć określone czynniki..
Pierogatka no to nadal &&& zaciskam i widzę dostałaś 3 dni w gratisie )))
tak-ja owsiankę jem codziennie ot takie cynamonowe zboczenie hahaha
a piosenki zaraz posłucham
aaaa-juz wiem co to za piosenka -też mi wczoraj w ucho wpadła)
Bella nie wiem co Ci radzić -jak masz dupka to w tym cyklu może łykaj faktycznie dupka.
ja mam 1 opakowanie i ponieważ ten cykl spisałam na straty to nie biorę dupka tylko pije ziółka na progesteron..
Bella ,Pierogatka sama wczoraj czytałam 2 razy te informacje....
nie wiedziałam np ,że żeby doszło do owu to 90 dni wcześniej muszą zaistnieć określone czynniki..
Pierogatka no to nadal &&& zaciskam i widzę dostałaś 3 dni w gratisie )))
tak-ja owsiankę jem codziennie ot takie cynamonowe zboczenie hahaha
a piosenki zaraz posłucham
aaaa-juz wiem co to za piosenka -też mi wczoraj w ucho wpadła)
Bella nie wiem co Ci radzić -jak masz dupka to w tym cyklu może łykaj faktycznie dupka.
ja mam 1 opakowanie i ponieważ ten cykl spisałam na straty to nie biorę dupka tylko pije ziółka na progesteron..
Ostatnia edycja:
pierogatka
ilaczek
witajcie:-)
pierogatko też ostatnio ta piosenka mi w ucho wpada, świetna jest
to jeszcze troszkę pewnie pochodzisz z tym brzuszkiem? trzymam kciuki&&&&&&&
u mnie dzisiaj wesoło w domku, moja średnia córeczka ma urodzinki i tak sobie myślę, jak ten czas leci, niedawno pamiętam jak ją rodziłam, a tu już trzy lata!!!
u nas straszna gołoledź.
mama05 też muszę tej Twojej słynnej owsianki spróbować:-)
miłego dnia dziewczyny
pierogatko też ostatnio ta piosenka mi w ucho wpada, świetna jest
to jeszcze troszkę pewnie pochodzisz z tym brzuszkiem? trzymam kciuki&&&&&&&
u mnie dzisiaj wesoło w domku, moja średnia córeczka ma urodzinki i tak sobie myślę, jak ten czas leci, niedawno pamiętam jak ją rodziłam, a tu już trzy lata!!!
u nas straszna gołoledź.
mama05 też muszę tej Twojej słynnej owsianki spróbować:-)
miłego dnia dziewczyny
Piranha
Hej babeczki!
Dopiero teraz jestem, od rana mam problemy z internetem
Kate, ogromne GRATULACJE, witamy Twojego synka po drugiej stronie brzuszka!!!
pierogatko, ja tą piosenkę słucham nałogowo już od dłuższego czasu, jest boska, Krzysiu też ją bardzo lubi! :-)
Mama, ja dziś bez owsianki ale jutro to sobie odbiję Znów ciężka noc gdyż Krzysiu się budził i popłakiwał ...może znów zęby bo wczoraj pchał paluszki do buzi. Super informacje nam zapodałaś, zapisałam wszystko i sobie na spokojnie postudiuję potem. Zastanowiło mnie to co napisałaś o 2-3 pozytywnych testach ciążowych. Podobno fałszywie dodatni wynik może się pojawić tylko przy niektórych chorobach i przy przyjmowaniu niektórych leków, w przeciwnym wypadku jest to ciąża. Zatem i u Ciebie te ciąże się nie utrzymały, przyjrzałabym się zatem bliżej PRL po obciążeniu, tym bardziej, że tak jak ja masz niskie LH:FSH, które może powodować niedomogę lutealną. A może te testy były pozytywne w cyklach z CLO? Dostawałaś wtedy Pregnyl na pęknięcie pęcherzyka? Podanie Pregnylu daje dodatnie wyniki testów z krwi oraz ciążowych średnio przez 10 dni, u niektórych jednakże jest to 12-13 dni.
Ewcik, mój M też nie był skory do współpracy przy planowaniu płci, wręcz na przekór drażnił się, że chce drugiego synka ;-) (choć wiem, że to mu obojętne było a teraz chyba nawet cieszy się, że będzie córa :-)). Zatem co się dało to zastosowałam to bez wtajemniczania go w mój niecny plan
MissBella, sprawdzasz dziś hormony? Sama widzisz jakie LH i FSH jest ważne (z tego co nam Mama wysłała) a dziś jest idealny dzień na ich sprawdzenie. Jeśli tak to trzymam kciuki za super wyniki! Możesz łykać i dupka i pić ziółka na progesteron - ja tak robiłam, progesteronu nigdy za wiele. Jeśli miałabym wybrać jedno z tych 2 rozwiązań to wybrałabym dupka :-)
ilaczek, wszystkiego najlepszego dla Zosi, samych uśmiechów na twarzy i spełnienia wszystkich dziecięcych marzeń!
Dopiero teraz jestem, od rana mam problemy z internetem
Kate, ogromne GRATULACJE, witamy Twojego synka po drugiej stronie brzuszka!!!
pierogatko, ja tą piosenkę słucham nałogowo już od dłuższego czasu, jest boska, Krzysiu też ją bardzo lubi! :-)
Mama, ja dziś bez owsianki ale jutro to sobie odbiję Znów ciężka noc gdyż Krzysiu się budził i popłakiwał ...może znów zęby bo wczoraj pchał paluszki do buzi. Super informacje nam zapodałaś, zapisałam wszystko i sobie na spokojnie postudiuję potem. Zastanowiło mnie to co napisałaś o 2-3 pozytywnych testach ciążowych. Podobno fałszywie dodatni wynik może się pojawić tylko przy niektórych chorobach i przy przyjmowaniu niektórych leków, w przeciwnym wypadku jest to ciąża. Zatem i u Ciebie te ciąże się nie utrzymały, przyjrzałabym się zatem bliżej PRL po obciążeniu, tym bardziej, że tak jak ja masz niskie LH:FSH, które może powodować niedomogę lutealną. A może te testy były pozytywne w cyklach z CLO? Dostawałaś wtedy Pregnyl na pęknięcie pęcherzyka? Podanie Pregnylu daje dodatnie wyniki testów z krwi oraz ciążowych średnio przez 10 dni, u niektórych jednakże jest to 12-13 dni.
Ewcik, mój M też nie był skory do współpracy przy planowaniu płci, wręcz na przekór drażnił się, że chce drugiego synka ;-) (choć wiem, że to mu obojętne było a teraz chyba nawet cieszy się, że będzie córa :-)). Zatem co się dało to zastosowałam to bez wtajemniczania go w mój niecny plan
MissBella, sprawdzasz dziś hormony? Sama widzisz jakie LH i FSH jest ważne (z tego co nam Mama wysłała) a dziś jest idealny dzień na ich sprawdzenie. Jeśli tak to trzymam kciuki za super wyniki! Możesz łykać i dupka i pić ziółka na progesteron - ja tak robiłam, progesteronu nigdy za wiele. Jeśli miałabym wybrać jedno z tych 2 rozwiązań to wybrałabym dupka :-)
ilaczek, wszystkiego najlepszego dla Zosi, samych uśmiechów na twarzy i spełnienia wszystkich dziecięcych marzeń!
Mama ciekawy artykul heh no to po wiesiolku i innych cudach z 29 cykl wydluzyl mi sie do 35, czyli mam mniej szans na ciaze :/ jak nie urok to cos innego ... zawsze cos ...teraz to juz wogole ucze sie pokory.... bo w poprzednich ciazach, zachcialam byc w ciazy i poszlo szybko... a teraz... swoja droga przynajmniej wiem jaka jest prawdopodobna moja wada... mam bardzo niskie ph, bo sprawdzalam w tym cyklu i nawet wedlug mnie najbardziej rozciagliwy sluz w ciagu calego cklu mial raptem ph 5
ilaczek wszystkiego co najlepsze dla Zosi, spelnienia marzen, usmiechu kazdego dnia, zdrowka i samych radosnych chwil
ilaczek wszystkiego co najlepsze dla Zosi, spelnienia marzen, usmiechu kazdego dnia, zdrowka i samych radosnych chwil
Ostatnia edycja:
mama05 nie znam plci, bo nie chcemy znac a co do anastezjologa to tu w szpitalach polozniczych nie ma opcji zeby byl niedostepny, bo jest ich na peczki przy takiej duzej liczbie porodow:-)
Beatko chwile bardzo chcialam poznac plec (mm nie chcial ani przez chwile), ale maluch sie zakryl i nie pokazal sie, bylam chwile zla ale zaraz mi przeszlo i stwierdzilam, ze dobrze ze nie nie pokazalo, nie byloby dreszczyku emocji przy porodzie, teraz przynajmniej bardziej nie moge sie go doczekac:-)
Czarodziejko a nie odzywam sie, bo troche w PL bylam, a poza tym tyle tu nowych osob wiec zgubilam sie w tym watku dawno juz A czas faktycznie bardzo szybko leci i dobrze bo mam dosc brzucha, chodzenia jak pingwin i niedogodnosci nocnych
Beatko chwile bardzo chcialam poznac plec (mm nie chcial ani przez chwile), ale maluch sie zakryl i nie pokazal sie, bylam chwile zla ale zaraz mi przeszlo i stwierdzilam, ze dobrze ze nie nie pokazalo, nie byloby dreszczyku emocji przy porodzie, teraz przynajmniej bardziej nie moge sie go doczekac:-)
Czarodziejko a nie odzywam sie, bo troche w PL bylam, a poza tym tyle tu nowych osob wiec zgubilam sie w tym watku dawno juz A czas faktycznie bardzo szybko leci i dobrze bo mam dosc brzucha, chodzenia jak pingwin i niedogodnosci nocnych
reklama
MissBella
Piranho dzisiaj nic nie sprawdzam, nie mam możliwości niestety
Postaram się sprawdzić progesteron i prolaktyne w 7 dpo...
Postaram się sprawdzić progesteron i prolaktyne w 7 dpo...
Podziel się: