truskafffka
Fanka BB :)
dzień dobry
śniegu masę, temperatura wzrasta...ehhh zaraz będą paskudne roztopy. Raj dla wirusów i bakterii, mokro szaro i do d...
bleee niecierpię tego okresu
Kinga ja generalnie miałam różnej długości cykle. Ale tak naprawdę nie wiem jakie mam- brałam tabletki, 5 lat temu zrobiłam przerwę -trzy cykle przeleciały (też miałam takie zawirowania i różne długości) i w czwartym cyklu zrobiliśmy podejście i udało się z Matikiem. Po ciąży, po karmieniu wróciłam do tabletek i brałam je do tej pory. Teraz mam drugi cykl po odstawieniu. Pierwszy miał 30 dni...a teraz leci już 37dc i czekam na czerwoną małpe
Bettsie ehhh te czerwone małpy...też czekam i psioczę
Nullka oj zjadłabym takiego pączusia, apetycznie wyglądają i pewnie super smakują!!
MissBella Aż mnie ciary przeszły!!!!! pięknie!!!!
polecisz jeszcze na b-hcg??
po cichutku juz gratuluję
Gal współczuję koszmarów, człowiek po takiej nocy wstaje zmęczony...
i czekamy na wieści od gin powodzenia
Mama przytulam mocno, sama mam jakiś lipny dołkowy dzień...
śniegu masę, temperatura wzrasta...ehhh zaraz będą paskudne roztopy. Raj dla wirusów i bakterii, mokro szaro i do d...
bleee niecierpię tego okresu
Kinga ja generalnie miałam różnej długości cykle. Ale tak naprawdę nie wiem jakie mam- brałam tabletki, 5 lat temu zrobiłam przerwę -trzy cykle przeleciały (też miałam takie zawirowania i różne długości) i w czwartym cyklu zrobiliśmy podejście i udało się z Matikiem. Po ciąży, po karmieniu wróciłam do tabletek i brałam je do tej pory. Teraz mam drugi cykl po odstawieniu. Pierwszy miał 30 dni...a teraz leci już 37dc i czekam na czerwoną małpe
Bettsie ehhh te czerwone małpy...też czekam i psioczę
Nullka oj zjadłabym takiego pączusia, apetycznie wyglądają i pewnie super smakują!!
MissBella Aż mnie ciary przeszły!!!!! pięknie!!!!
polecisz jeszcze na b-hcg??
po cichutku juz gratuluję
Gal współczuję koszmarów, człowiek po takiej nocy wstaje zmęczony...
i czekamy na wieści od gin powodzenia
Mama przytulam mocno, sama mam jakiś lipny dołkowy dzień...