reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry :)

Na dzisiejszym poranntym teście cień kreski wyszedł po 5 min więc śmiem twierdzić że test wyszedł POZYTYWNY !!!!!
BARDZO SIĘ CIESZĘ

wiedziałam wiedziałam wiedziałam!!!!
BUZIAK WIELKI:-)
test powtórz jeszcze jutro albo za dwa dni.. najlepiej jak byś bete zrobiła! :tak:

AGULEK a Ty kiedy teraz testujesz? bo nie mam danych na liście rybeczko hm????

reklama
Mama kochana fotki nie dam rady wrzucuc bo jestem w pracy a zresztą to znowu cień kreseczki tylko teraz pokazał się już po 5 min i jest ciut ciemniejszy, na zdjęciu i tak nie byłoby tego widać niestety...

Agulek- dziękuję Ci kochana, podniosłaś mnie trochę na duchu, dzieki, dzieki, dzięki:tak:

Mama05- Tobie też dziekuję, a co Ty cykl spisujesz na straty? No co Ty, to że dzisiaj nie wzrosła, to na pewno jutro tak się stanie, sama wiesz, że róznie z tym bywa:tak:

wiesz....ja jakos też odpuszczam ten cykl ..dzisiejsza tempka ,żaden szał....sucho jak na pustyni....nie wiem czy pęchol pękł..
w każdym razie czekam na @ i nie wiem czy w następnym cyklu nie pójdę po Pregnyl...
mama nie wolno Ci tak myśleć nawet! dlaczego..... no przestań wiesz że tą tempką różnie jest w tamtym cyklu też czekałaś i nagle byłaś mile zaskoczona kolejną.. wiec nie mów że cykl nieudany bo wszystko może się jeszcze wydarzyć na twoim wykresie! &&&&&&&&&&& :tak:

Bela no to czekamy na mocniejszą kreskę i jak pokazała się po 5 minutach to znaczy ,że sobie fasolla miejsce u Ciebie uwiła ;))

Gal aaaa.nie chce mi się wierzyć ,że po latach nieczynnego prawego jajnika pęchol pęknie...
poza tym nic nie czuję..jedno co wskazuje ,że juz po dniach płodnych to suszaaaaa.

Kinga cześć ....eee doła mam i tyle...
bo skoro nie ma skoku to co-dzis mamy znowu działać ????????
bo jeśli tak to bedzie 3ci dzień z rzędu a to juz przerabiałam w tamtym cyklu i nic nie wyszło.......

Kinga cześć ....eee doła mam i tyle...
bo skoro nie ma skoku to co-dzis mamy znowu działać ????????
bo jeśli tak to bedzie 3ci dzień z rzędu a to juz przerabiałam w tamtym cyklu i nic nie wyszło.......
Krzysia ja myślę że dzisiejsze staranka za dużo by nie dały już chociaż nie wiem nie jestem specem. Skoro staraliście się w dzień pozytywa i dzień po ( tak jak u mnie) to wystarczy. Tempka może jutro skoczyć wiesz i myślę że tak własnie bedzie. Rozchmurz się i jeżeli macie ochotę to miziajcie się:) dla przyjemności to w niczym nie zaszkodzi a może dobrze na ciebe wpłynie no nie wiem... naprawdę nie smuć się. nie poddawaj tak od razu.Przecież masz siłe! przejdziemy przez to razem i zobaczysz że w końcu się uda i bede sie cieszyła bardzo! a jak mi sie uda to też bedziemy się cieszyły! :) UDA się Krzysia, uśmiechnij się

Kinga dzięki..

jeszcze miałam dzis jechac do Poznania do superfarmu bo mi sie omega 3 skończył i lipaaa..slizgawica taka ,że ciągle mówią w tv jak to w Poznaniu slisko,że ci co nie muszą niech nie wsiadaja do auta....
a mi omega bardzo na endo pomaga..

jakos dzis nie jest mój dzień...

zmykam nie bedę jeczeć...

miłego dnia babeczki i pogody ducha..

reklama
Mama05- ja tam jestem pewna, że u Ciebie owu była, przekonasz się:-)

A ja zaraz będę jechać na monitoring, pewno zajmie mi to pół dnia, bo numerków do gina nie było.
A tak wogóle to u mnie już śluz, który ciagnie się na kilka cm, wieczorem też już trochę się ciągnąl, przytulanki były 9dc z panem orgazmo, bo sobie załozyłąm, że z 9dc i tak nic nie będzie i do tej pory nie było juz staranek, a dziś 12dc, chyba dziś odpuszczę i może jutro rano, albo dziś wieczorem, zobczaczę co wyjdzie na monicie, a te irygacje to chyba w ciemno bede robić.
Trzymajcie kciuki, abym to szybko załatwiła:tak:

Do góry