reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gal uspokoj się bedzie dobrze... pisałam ci już niżej ale pewnie nie przeczytałaś... nie denerwuj sie tak bo nie warto. cykl sie poprzesuwa i po co... ja miałam taki miesiac że ryczałam i byłam bardzo nerwowa miałam problemy z pracą itd... i mój cykl wtedy trwał 48dni!!! :cool:

reklama
Kinga....o tak zgadza się, 21...piękna liczba:-D
no to Fil...do boju do boju do bojuuuuu !!!!

Gal nie smutkaj się

a ja...kurna no, w pracy bez stresu, w domu bez stresu...tylko myśl o staraniach mnie stresuje buhaha
i 36dc trwa....grrrrrrr

dziewczyny bede powoli się zbierała do wyrka.
Dobrze mi po likierku..bedzie mi się fajnie spało;P

Dobrej nocy! :)
jutro też się pojawię

Miss czekam na dobre wieści kochana!!!! a nawet jak bedzie jedna krecha to czekamy dalej!!! pamietaj! :-) jak ciąża jest to druga krecha w końcu się ujawni:cool2: a myślę że tak własnie bedzie

truskafka a co ty masz takie długie cykle????? :huh:

Ewcik - witaj :)

wiecie dziewczyny że ta wrednota jeszcze do mnie nie przylazła .... teraz to jestem naprawdę wku....rzona bo z całego cyklu najbardziej nie lubię miesiączki taki martwy okres a potem czasu do owu - też długo u mnie trwa ...ach
a ta jeszcze się spoznia - cierpliwości mnie uczy czy co ??
ale przyjdzie .... czuję to

betsie po twoim spadku śmiem uważać że @ jutro zaskoczy. Zobaczymy....
Wiem co czujesz ja też nie lubie okresu @ i potem ten czas do staranek... w sumie u mnie teraz już po staraniach i też widzisz czekam jeszcze 2 tygodnie... :/ nie lubie.. heh
trzymaj się..

a ja myślałam że dziś będe miała czas dla siebie a przed chwilą dopiero sąsiadka poszła do domu - to sobie znowu posiedziała ... na jutro rano już się zapowiedziała :szok:
Piranha = może masz zrobione takie profesjonalne streszczenie na dziewczynkę jak kilka dni temu wkleilaś na chłopczyka ?? aby było w jednym zestawieniu wszystko razem

Kinga - ja też jestem pewna że przylezie - nie mam żadnych wątpliwości - znam już swój organizm na pamięć a do tego mam jeszcze taki kiepski nastrój, wkurza mnie wszystko, wszystko jest takie szare na dzien dzisiejszy ... wrr wkurza mnie moj mąż dziś na maksa :crazy:

reklama
Nie nadrobiłam dzisiejszego dnia jeszcze bo zarobiona jestem , ale udały się :-) Niewiele juz zostało ;-) a wyszło 32 szt

Załączniki

• 401444_2315646509661_1804434654_1404817_115912783_n.jpg
    401444_2315646509661_1804434654_1404817_115912783_n.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 52
Do góry