K
reklama
truskafffka
Fanka BB :)
K
Kinga85
Gość
dziewczyny bede powoli się zbierała do wyrka.
Dobrze mi po likierku..bedzie mi się fajnie spało;P
Dobrej nocy!
jutro też się pojawię
Miss czekam na dobre wieści kochana!!!! a nawet jak bedzie jedna krecha to czekamy dalej!!! pamietaj! :-) jak ciąża jest to druga krecha w końcu się ujawni a myślę że tak własnie bedzie
truskafka a co ty masz takie długie cykle?????
Dobrze mi po likierku..bedzie mi się fajnie spało;P
Dobrej nocy!
jutro też się pojawię
Miss czekam na dobre wieści kochana!!!! a nawet jak bedzie jedna krecha to czekamy dalej!!! pamietaj! :-) jak ciąża jest to druga krecha w końcu się ujawni a myślę że tak własnie bedzie
truskafka a co ty masz takie długie cykle?????
truskafffka
Fanka BB :)
ja też mykam, słodkich snów
Ewcik - witaj
wiecie dziewczyny że ta wrednota jeszcze do mnie nie przylazła .... teraz to jestem naprawdę wku....rzona bo z całego cyklu najbardziej nie lubię miesiączki taki martwy okres a potem czasu do owu - też długo u mnie trwa ...ach
a ta jeszcze się spoznia - cierpliwości mnie uczy czy co ??
ale przyjdzie .... czuję to
wiecie dziewczyny że ta wrednota jeszcze do mnie nie przylazła .... teraz to jestem naprawdę wku....rzona bo z całego cyklu najbardziej nie lubię miesiączki taki martwy okres a potem czasu do owu - też długo u mnie trwa ...ach
a ta jeszcze się spoznia - cierpliwości mnie uczy czy co ??
ale przyjdzie .... czuję to
K
Kinga85
Gość
betsie po twoim spadku śmiem uważać że @ jutro zaskoczy. Zobaczymy....
Wiem co czujesz ja też nie lubie okresu @ i potem ten czas do staranek... w sumie u mnie teraz już po staraniach i też widzisz czekam jeszcze 2 tygodnie... :/ nie lubie.. heh
trzymaj się..
Wiem co czujesz ja też nie lubie okresu @ i potem ten czas do staranek... w sumie u mnie teraz już po staraniach i też widzisz czekam jeszcze 2 tygodnie... :/ nie lubie.. heh
trzymaj się..
a ja myślałam że dziś będe miała czas dla siebie a przed chwilą dopiero sąsiadka poszła do domu - to sobie znowu posiedziała ... na jutro rano już się zapowiedziała
Piranha = może masz zrobione takie profesjonalne streszczenie na dziewczynkę jak kilka dni temu wkleilaś na chłopczyka ?? aby było w jednym zestawieniu wszystko razem
Piranha = może masz zrobione takie profesjonalne streszczenie na dziewczynkę jak kilka dni temu wkleilaś na chłopczyka ?? aby było w jednym zestawieniu wszystko razem
Kinga - ja też jestem pewna że przylezie - nie mam żadnych wątpliwości - znam już swój organizm na pamięć a do tego mam jeszcze taki kiepski nastrój, wkurza mnie wszystko, wszystko jest takie szare na dzien dzisiejszy ... wrr wkurza mnie moj mąż dziś na maksa
reklama
Podziel się: