reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Miss skarbku mówią że brak objawów to super objaw ciążowy na start :tak: ale wiesz każda kobieta jest inna.. :)
już sie nie moge doczekać jutra:) & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & &

betsie nie ma sprawy:))

MissBella - odczucia na pocżatku ciąży jak na @ to normalka - będzie cię nawet brzusio bolał @ to znak że rozciąga się macica ..
więc te odczucia będa przez jakiś czas wracać i odchodzić a brzuszek będzie rosł :)

Cześć dziewczyny
Miłego dnia i smacznych pączusiów:-) ja już wcięłam dwa duże i jednego małego
Misbella jak nie ma @ to zawsze jest nadzieja, ja trzymam kciuka zaciśniętego. Jednego bo w drugiej kolejny pączek:-)
Tusia, a może.....? jest szansa na dzidzię?
Czarodziejko, dzięki że pytasz, badanie na przezierność mam w przyszły czwartek.
Mamo, Kinga, Gal- działajcie, działajcie, bo już się na te Wasze dwie kreseczki doczekać nie mogę. Dwa miejsca się już zwolniły, za chwilę Monico urodzi, znowu będzie wakat.

Kinga, trzymam kochana kciuki, super strategię obrałaś w tym cyklu!
t2014.gif

tusia, na pewno nie było staranek? :-D Tempka może Ci nagle spaść w czasie @, czasem tak się zdarza.

Gal, Ty to masz jednak pecha z tymi zakupami i przesyłkami! :-(

:wink:Tusia.... to jak?????
Piranha działaliśmy tak jak doradziłaś i mi i Krzysi... :tak::-) zobaczymy co z tego bedzie na koniec. .

bettsie - ta konfiguracja to by maksymalnie zwiększyć szanse na ciążę :-) - czyli starania co 4-5 dni po @ a w okolicy owulki w dniu pozytywnego testu oraz w dniu owulacji.

MissBella, brak objawów jest najlepszy :-) (ja nie miałam żadnych objawów do 6-7 tc, wtedy to zaczęły się mdłości), najważniejsze, że zniknęły plamienia i bóle brzucha bo to oznacza, że progesteron Ci wzrósł (a on jest niezbędny do utrzymania ciąży)
t2002.gif
A propos masz identyczną sytuację jak ja czyli cień cienia ujawnił się w 12 dpo :-)

dziewczyny nie strachajcie mnie tu ,bo wiecie ,ze baba sobie umie wszystko wkrecic :eek:
były serducha tak jak na wykresie pierwsze 17dc.ale z gumką:eek: chyba nic jej nie było ???????

tak dziwi mnie ta wysoka temp????????wczoraj jakies brązowe niteczki i ból brzucha

reklama
tusia, serduszka masz ocenzurowane :-D, musisz je nam "odblokować" w ustawieniach byśmy mogły je zobaczyć :-)

Do góry