reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dobra cioteczki ja spadam...musze dzis posciel pozmieniac.
bardzo mi sie chce oj bardzo
a108.gif

Mama, działajcie dziś, jutro na 100% będzie za późno więc dzisiejszymi przytulankami nic nie tracicie, zresztą jednorazowe "raz po raz" krzywdy plemnikom nie zrobi, gorzej jak jest to maraton dzień w dzień, u mniej też starania były w dniu pozytywa i dzień później - to najlepsza konfiguracja :-) Kiedyś Krzysiu zasypiał przy głośnej suszarce do włosów ale po jakimś czasie mu się poodmieniało i wszelkie przedmioty powodujące tego rodzaju hałas wywołują u niego paniczny strach. A te dziewczyny co widziały słabą kreskę a potem dostawały @ - to mogły być ciąże biochemiczne, podobno aż 50% ciąż jest taka.

MissBella, nie widziałam, WOW, GRATULUJĘ, to na 100% ciąża!!!!!!!!!! I będzie z tego zapewne mała Zuzia, no ktoś musiał zająć miejsce Aneczki! :-) Mi też cień cienia wyszedł dopiero po dłuższym czasie i widziałam go tylko pod światło, to ciąża na 200%! ...ja bym chyba biegła dziś do gina po dupka lub lutkę, tak na wszelki wypadek skoro były te brązowe plamienia. A fotki nie dasz rady zrobić :-), sprawdzałam i na zdjęciach nie wychodzą nawet cienie kresek, co dopiero cienie cieniów :-D

Czarodziejko
, ale apetycznie wyglądają!!! Normalnie zjadłabym wszystkie! :-D

Czarodziejka -piszesz posta i zanim wyślesz zrób
Ctrl i A-zaznaczy się na niebiesko
potem Ctrl i C skopiujesz..
i wysyłaj posta ...jak Ci pójdzie w kosmos to znowu robisz ODPOWIEDZ i juz nie piszesz drugi raz tylko robisz Ctrl i V i masz to co wcześniej napisałaś ;)))

Nulka -dokładnie i niech tak zostanie ;))

Bels &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

zmywam podłogę ..jestem z doskoku..

Pirania dzięki..tak zrobię :)))
oby Krzysiu "wyrósł" ze strachu przed odkurzaczem...

Ostatnia edycja:
Łał Piranho....DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ!!!:-)
WSPANIAŁA ROBOTA, OPIS JUŻ SKOPIOWANY, CZYTAŁAM DWA RAZY:-D
NAWET MĄŻ SIĘ ZAINTERESOWAŁ:laugh2:

DZIĘKUJĘ RAZ JESZCZE.

MIŁEGO DNIA KOCHANE
!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry