reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
betsie :((( szkoda..... nowy cykl nowa szansa! tego się trzymaj kochana

MISS a nie mówiłam??????????????!!! :-) jutro powtórz test, kup ten czulszy :tak:

jeoooo dziewczyny zaraz szalu sostane juz chyba trzeciego posta mi zezarlo!!!!!1 Fuck!

Piranha - prosze czestuj sie pączusiem:)
Robilam je po raz pierwszy wiec nie wygladaja jak te z cukierni ale sa dobre w smaku:))))
1317663.JPG

MisBella - cien cienia? kochana sciskam kciuki....mi pierwszy test w ciazy z maksiem nie wyszedl...dopiero kolejny:)

Czarodziejka napisze Ci patent mój na zżerane posty..chcesz???:)
pączusie smakowicie wygladają :)

Bels -na tym samym teście czy robiłas nowy???????????
bo test odczytuje się do 10 min i potem jest niemiarodajny....

MissBella ja też nie doczytałam bo edytowałaś posta . Wiedziałam czułam i po cichutku się już cieszę :):):)
A masz możliwość pokazania nam ten cień cienia ;)?????

Czarodziejka piękne pączusie. :) jak ja zrobię to też Was poczęstuję

mama może i jest po czasie niemiarodajny ale u mnie też pierwszy cień cienia wyszedł dopiero po czasie. Już miałam wyrzucić patrzę a tam coś jest. NO i była ciaza

Mama to ten sam test co robiłam rano więc minęły już ze 4 godz także nie ciesze się jeszcze wogóle bo zdaję sobie sprawę z tego, że za duzo czasu nimęlo od jego zrobienia.

nullka nie dam rady teraz wrzucić fotki bo jestem w pracy, zresztą nic zdjęciu i tak nie byłoby widac bo to naprawde cień cienia ale jestem pewna na 100% że go widzę.

Kinguś osz Ty !! Jutrzejszy test dedykowany będzie specjalnie dla Ciebie :)

Ostatnia edycja:
Bels wiesz kochana,że ja Ci mocno kibicuje i zycze fasolki!!
i mega mocno trzymam &&&&&..

wiem tylko ,że czasem dziewczyny pisały ,że po 30 minutach widziały słaba kreską a po kilku h przychodziła @..
poprostu ja jak testuje to sikam...zostawiam test na szafce i wracam po 10 min -odczytuje wynik i wyrzucam...
tak samo robie z owu-sikam ,zostawiam na 5 min ,wracam patrzę i oceniam co i jak;)

mi z Dominikiem wyszedł mega słaby test ,ale po 10 min była II kreska ..nie później..
na drugi dzień znów test i tez od razu II kreski.

Bels nie masz wyjścia-jutro znowu sikaj;))

Nullka masz racje...może u Ciebie tak było- w sumie każda jest inna nie ;))

reklama
Do góry