Hej babeczki!
Życzę wszystkim smacznych pączusiów i oczywiście ani grama więcej na wadze :-)
MissBella, to ja Ciebie być może pocieszę. Właśnie sobie uświadomiłam, że skoro owulka była 2 lutego to dziś masz dopiero 12 dpo (więc miało prawo nic nie wyjść), a kształt wykresu zrobił się dość ciążowy. Dobrze obejrzałaś test pod światło dzienne (najlepiej przy oknie) po dłuższym czasie? Na pewno miał czułość 10 mIU/ml? Ja bym leciała dziś na betę, jeśli ta opcja odpada to na pewno zakupiłabym test na jutro i nie traciła wiary w ten cykl!
nullka, to możemy sobie rękę podać, mi Krzysiu też zaserwował i ciężki wieczór i ciężką, nieprzespaną noc więc doskonale Ciebie rozumiem.
Czarodziejko, smaka mi narobiłaś, to ja poproszę takiego pączusia do kawusi :-)
pierogatko, nie ma za co kochana i cieszę się, jeśli wywołałam uśmiech na Twojej twarzy! :-) Po prostu pochwal się za jakiś czas fotką USG malutkiego królewicza w brzusiu!
Kosmo, brakuje Ciebie na forum! A siostrze w ciemno ciężko doradzić :-(, bez obserwacji, wykresów i podstawowych badań (LH, FSH. estradiol, testosteron, progesteron, prolaktyna) się nie obejdzie. Jednak B-Complex B-50 i witaminki typu FertilCare nie zaszkodzą przecież, a jak siostra dojdzie do siebie to niech zrobi badania, porobi wykresy i pójdzie na monitoring. Mój brzuchal też już ogromny, boli mnie spojenie łonowe przy chodzeniu, strach pomyśleć co to będzie potem.
czarna, nie ma za co!
Mama, ano wstaliśmy po tej ciężkiej nocy, chyba trzeba sobie zainstalować kofeinę bo jakaś taka nieżywotna jestem
Te ziółka na 2 fazę to zaparzasz 3 razy dziennie 1 łyżkę. Na razie Twój wykresik cieszy oczy - dziś owulka a tempka już pnie się w górę :-)
Gal, myślę, że lampka z olejkiem będzie OK :-)