reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

MissBella wierzyć mi się nie chce że minus bo tempka wygląda tak ładnie i dziś jeszcze wyższa . Te suplementy trochę nam robią zawirowań w cyklach i wszystko inaczej wygląda.

Bettsie czekam z niecierpliwością co tam u Ciebie :)

Nocka u mnie do bani i nie wyspana jestem strasznie :(:(:(

Miłego dnia

reklama
MissBella - wierzyc sie nie chce!!!!! tak pieknie u Ciebie to wyglada!!! Trzymaj sie kochana. Mocno sciskam!

Nulleczko -
Witaj!!! A co Ty w nocy robilas ze taka niewyspana co?
Ja wczoraj do pozna pączki robilam....wyszlo sztuk 18...ale maz kilka wchlonal..
Paczki robilam po raz pierwszy i nie chwalac sie wyszly naprawde super..bardzo miesiste w srodku a nie takie nadmuchane:)
Duma rozpiera moją klate

Ostatnia edycja:
jestem i ja ;0

Nullka przytulam z powodu nocki...Antoś dokazywał ??
może pośpi w dzień to Ty z Nim....

Bels kochana ...jak to ..chodź -przytulę Cie bo na pewno Ci smutno...ale jeszcze trzymamy &&&&..jeszcze wierzymy!!!

Czarodziejka i nawzajem ;):):))
życzę ,aby i dzis chłopcy byli grzeczni! :)

Gal dzięki..czyli mam nadzieję,że za kilka dni zacznę pić nr5 ..

Bettsie?????????????????????????

ja wcinam owsiankę cynamonową ,Domi w przedszkolu..u nas pogoda dolina!!! ślisko bo pozarzło w nocy a do tego pada marznąca mżawka!!!jest gołoledź...
jak dobrze,że nie muszę do pracy jeździć...

pozdrawiam i ściskam ;))

Piranha moja Ty kochana...wchodzę na forum i co od razu uśmiech od ucha do ucha a dzięki komu oczywiście dzięki Piranha
dziękuję dziękuję dziękuję....poradnik już skopiowany, wydrukowany, i czytam go już chyba trzeci raz
Aniołeńku dziękuję Ci jeszcze raz mocno mocno ...normalnie mam humor poprawiony na cały dzień...kurka w jednym miejscu wszystkie informacje, podane kawe na ławe...jak my Ci się za to odwdzięczymy

Tak tak Antek dawał czadu w nocy, a w dzień nie pośpie bo mam strasznie dużo pracy :(

Czarodziejka ja dziś zamierzam zaraz jak wrócę z przedszkola robić pączki :)

czesc kochane:tak:

wpadlam tylko pokazac sie ze zyje i ze pamietam o Was. naprawde nie mam jak czynnie uczestniczyc w forum:no: teraz moja siostra cioteczna a zarazem przyjaciolka ma urlop i razem spedzamy czas- w koncu matowarzystwo:tak:
i tak naprawde w jej sprawie tu jestem. otoz od 2 lata nie zabezpieczaja sie z mezem i dziecka brak:-( siotra ma bardzo stresujaca prace i wine zwala wlasnie na stres. teraz wlasnie wziela urlop, a zaraz potem planuje brac zwolnienienia byleby odpoczac psychicznie.
oni juz rok temu byli w jakiejs klinice nieplodnosci i wtedy im powiedziano ze najpierw maja zaczac codziennie robic obserwacje i wykresy (jaki sluz, temeratura, przytulanka)- no doslownie wszystko. no i kochac sie w dni plodne. potem mieli przyjsc z tymi tabelami,ale juz nie poszli bo miedzy nimi zaczelo sie gorzej ukladac (no ale nadal sex czasem byl).teraz juz jest ok miedzy nimi.
w kazdym razie moja siostra nie chce narazie robic zadnych wynikow, chce odpoczac w ciagu tego wolnego okresu (planuje pare miesicy) i chce zobaczyc co z tego wyjdzie. jak jej wspomnialam o suplementach to powiedziala ze poki co nie chce nic brac. ale moze jednak namowic ja na cos? piranha co radzisz? co Ty bys jej , im poradzila?
aha ona wczesniej przed mezem miala innego chlopaka z ktorym byla ponad 5 lat i NIGDY nie zastosowali zabezpieczenia (a moja siostra nawet nie wie kiedy ma dni plodne, caly czas stosunek przerywany). no i teraz ten chlopak ma juz 2 dzieci. tak wiec moja siostra podejrzewa ze z nia cos nie tak boprzez tyle lat napewno by z nim wpadla.

przepraszam za tak haotycznego maila, ale zaraz zejsdzie z gory moj synek i wtedy nie bede miala jak pisac.

pozdrawia Was wszystkiego i zapewniam ze o kazdej pamietam i trzymam za kazda kciuki:tak:
a u mnie bez zmian- tyle ze brzuszek rosnie i jest juz naprawde duzy:tak:

Mama - dzis napewno bedzie spokojniej bo Macius podrałowal do przedszkola:)
Wstal jak nowy!!!!!

Kosmo- Witaj
Wedlug tego co piszesz wskazuje ze chyba faktycznie to siostra ma "problem"
Mysle ze bez badan sie nie obedzie...
co do suplementow nie wiem czy mozna cos w slepo brac nie wiedzac zupelnie jaka jest przyczyna ze dziewczyna nie zachodzi...ja po takim czasie poszla bym sie przebadac.

Ostatnia edycja:
Czarna witaj;))
co tam ,jak tam???:0

Czarodziejka no to git,że pomaszerował;)

Kosmo...mi zawsze gin mówił,że dni płodne zaczynaja się kiedy my zaczynamy czuć mokro....
kiedy musi zacząć używać wkładki to znaczy ,że zaczęły się te dni..potem znowu jest sucho więc wiadomo kiedy sie skończyły..
ja bym poradziła to co mi teraz powiedziała ginka -monit przez 3,4 cykle...czy pechole rosną...jak endo wyglada...jak macica....
jak nie chce robić badań i brać suplementów to kurka ciężko coś radzić...
może ma prl za wysoką i blokuje jej owulkę...

poglaszcz brzusio:)

Julianka wleć choc na chwilę :))

Truskafffka no i jak tam-zjadłaś wszystkie truskawki??

Pirania wstaliscie już :))

reklama
witam

miss to jestem zdziwiona że nagatywny ;/ ale to jeszcze nic pewnego że @ bo tempka ładnie wygląda! i trzeba być nadal dobrej myśli. może u ciebie test pozytywny ukarze sie nieco pozniej. tak czasami jest. ŚCISKAM.

a ja lece do pracy
dziś zaspałam fak.

Do góry